ooo kızlar makyaj konusunda hemen anlatıyım;
parfümüm Ck Eurpohia 
fondotenim Kryolon yüzü sabitleyen ve gizli makyajı belli etmeyen bir ürün genel de profesyonel makyaj da kullanılıyor ...
sabitleyimi de aldım canım...
rujum pembe ...
ojem pembe olabilir çünkü çiçegim pembe oluck nisanlım da yakasına pembe takacak ya da french yaptıracagım watsons dan oje desenlerin den aldım onları uygulayabilirim...
saçımı düz fön seklinde istiyorum çok sade gelebilir ama çok seviyorum olmadı açık şımarık bir model olucak...
göz farıma karar veremiorum kızlar o konuda yardımcı olurmusunuz gözlerim kahverengi ne renk yapsam ki?
düğün için makyaj olayı bence risk elim ayağıma dolanır mahvolurum ben heheh arkadaşıma nişanda yapmıştımda heycandan ölüyordum :)))) mutlaka birine yaptırmam lazım
bu arada kryolanı sadece özel günlerde ve düğününde kullanacaksın deme o çok ağır bir ürünmüş yane marka hergün kullanım için uygun değilmiş diye duydum :)
bence tırnaklarını french yaptır gelinde çok güzel duruyor son katı pembe geçebilirsin illa pembe istersen
ama ruju doğal bir pembe yap derim çok böle pembiş pembiş olmasın
gözlerede güzel bir eyeliner grili smokey makyajı çok ağır olmayan sade bişey yaptır derim bende çok sade olmasından yanayım öle parıltlılar simler falan yapay geliyor bana :)
Edacımm ben nişanlıyım tatlım zaten nisanda nişanlandım 1 sene olucak dügün için kendim yapmayı düsünüorum zaten kuzenim yanımda olucak o da çok güsel makyaj yapıyor ya kızlar açık söylemek gerekirse ben kuafördeki makyözlere güvenmiorum ya ayrı çagıracaksın ya da kendin yapacaksın malzemlerim var zaten
bende hiiiiiiiiiç güvenmiyorum mactan çağırmayı düşünüyordum kendi malzemeleriyle geliomuş hem kullanmıcağım şeyleri almak zorunda kalmam diye düşünüyordum ama çok pahalıymış
boynerden çağırmıştı bir arkaddaşım çokda güzel yapmışlar makyajı hemde makul bir fiyata :) o da aklımda
ya da daha önceden gidicem iyi bir yere deneticem saçı makyajı ona gçre kara vericem :)
bende mac ten makyöz çağırayım dedim ama sadece makyaj 400 tl gelmesi için ayrı para veriyorsun. çok pahalı geldi artık başımı yapan kuaföre güvenmek zorundayım
neeeeeeee

çok pahalı yaaaaa bende vazgeçtim
sana birsey söyleyim mi kaç yasındasın bilmiorum ama en yakın arkadasımın surtında akneli sivilceler vardı cilt doktoruna gitti doktor roctan verdi kışın kullandı yaza kızın cildi düzeldi....
benim de gözümün altında beyaz yag bezesi var ve avonun göz altı kremi yaptı :2:göz altı yagları emmiyormus dikkatli olun kızlar ama ben tedavi yapamıorum igneyle sıkılması gerekiyor ve ben igneden çok korkarım...
mayısta evleneceksin hava sıcak olur mutlaka al ..
göz altındeki yağ bezeleri yanlış ürün kullanımından kaynaklanıyormuş eğer kullandığın krem çok ağırsa senin için ondan olmuştur benimde avondan oldu krem çok ağır geldi bıraktım bende :) doktora sordum kalemden fardan temizleyicinden bile olabilir dedi yane tek tek bırak hangisinden olduğunu anlarsın dedi hala geçmedi ama azaldı küçüldü :)