• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Body Shoptan tv stick almıstım ne kadar kaliteliydi suratımı yıkamazsam 2 gün kullanırdım:1:
Tatlımm ben şimdiden dügünümde kullanacagım parfümümü makyaj malzemelerimi bile aldım benim için görüntü çok önemli :1:
bende almak istiyorum ama acaba makyöz mü çağırsam diye düşündüğümden karar veremiyorum :)
sen hangi markanın aldın en son sabitleyicide almayı unutma o en önemlisi :)
haftada 3 gün akşamları yemek yedikten 1 saat sonra ebrulinin videolarıyla pilates yapıyrum
bacaklarım ve belim şekillendi.. Benimde belim çok ağrır hep bu beli açık bluzlerden olduğunu düşünüyorum bu sporu yaptıktan sonra geçiyor çünkü iyice esnetiyor.:8:

ooooo her konuda bakım var vallaha bende stepper aldım akşamları 1000 adım atmaya çalışıyorum :):52:

haftada 3 gün akşamları yemek yedikten 1 saat sonra ebrulinin videolarıyla pilates yapıyrum
bacaklarım ve belim şekillendi.. Benimde belim çok ağrır hep bu beli açık bluzlerden olduğunu düşünüyorum bu sporu yaptıktan sonra geçiyor çünkü iyice esnetiyor.:8:

bende bir haftadır ebrunun esneme gününün videosu ile esniyorum çok iyi geliyor duruşum dikleşti resmen hissediyorum

ooo kızlar makyaj konusunda hemen anlatıyım;
parfümüm Ck Eurpohia :1:

fondotenim Kryolon yüzü sabitleyen ve gizli makyajı belli etmeyen bir ürün genel de profesyonel makyaj da kullanılıyor ...

sabitleyimi de aldım canım...

rujum pembe ...

ojem pembe olabilir çünkü çiçegim pembe oluck nisanlım da yakasına pembe takacak ya da french yaptıracagım watsons dan oje desenlerin den aldım onları uygulayabilirim...

saçımı düz fön seklinde istiyorum çok sade gelebilir ama çok seviyorum olmadı açık şımarık bir model olucak...

göz farıma karar veremiorum kızlar o konuda yardımcı olurmusunuz gözlerim kahverengi ne renk yapsam ki?

Son düzenleme:
bende bir haftadır ebrunun esneme gününün videosu ile esniyorum çok iyi geliyor duruşum dikleşti resmen hissediyorum

canımm esneme değilde daha çok hareket yap..
esnemeyi bıraktıktan sonra (yani sporu) sarkmalar başlıyor
benim bacak içi sporu bıraktım diye birazcık sarktı (ya da bana öyle geliyor)
ama şu an yine 2 haftadır düzenli yapıyorum
akşamları az ymeğe dikkat ediyorum ve selülit kremi kullanıyorum
Yalnız Meltem süper bakım konusunda ona ihtiyacımız olacağı kesin
Evet tatlım seni dinliyoruzzz :30::30:

canımm esneme değilde daha çok hareket yap..
esnemeyi bıraktıktan sonra (yani sporu) sarkmalar başlıyor
benim bacak içi sporu bıraktım diye birazcık sarktı (ya da bana öyle geliyor)
ama şu an yine 2 haftadır düzenli yapıyorum
akşamları az ymeğe dikkat ediyorum ve selülit kremi kullanıyorum
Yalnız Meltem süper bakım konusunda ona ihtiyacımız olacağı kesin
Evet tatlım seni dinliyoruzzz :30::30:

selülit kremim yok alayım bari bende. Oturduğum sandalye bar taburesi ondan omuzum çöküyor diye esniyordum akşamları ama doğru söylüyorsun arada pilates plus gününde yapayım

ooo kızlar makyaj konusunda hemen anlatıyım;
parfümüm Ck Eurpohia :1:

fondotenim Kryolon yüzü sabitleyen ve gizli makyajı belli etmeyen bir ürün genel de profesyonel makyaj da kullanılıyor ...

sabitleyimi de aldım canım...

rujum pembe ...

ojem pembe olabilir çünkü çiçegim pembe oluck nisanlım da yakasına pembe takacak ya da french yaptıracagım watsons dan oje desenlerin den aldım onları uygulayabilirim...

saçımı düz fön seklinde istiyorum çok sade gelebilir ama çok seviyorum olmadı açık şımarık bir model olucak...

göz farıma karar veremiorum kızlar o konuda yardımcı olurmusunuz gözlerim kahverengi ne renk yapsam ki?

sen nişan içinmi makyajını kendin yapacaktın.? ben düğün için düşünüyosun sanmıstım:9:

betülcüm timaş spotçular çarşısı canım.niaşnlımı aradım sordum.nette varmı bakmadım ama ben hafta sonu kesin gidicem çok büyük bi yer:28:

Son düzenleme:
sen nişan içinmi makyajını kendin yapacaktın.? ben düğün için düşünüyosun sanmıstım:9:

yine uçuk pembe şahane olur
yada simli krem var süper olabilir ..
veya hiçbir far sürme sadece eyeliner çek acayip moda şuara zaten...
yalnız şu yüz sabitleyen fondötenden bende isterim yaa
zxaten çok iz var suratımda
o kadar kimyasal peelinge gidiyorum
çok çok azalmıyor delirtiyor beni bu izler:25:

Edacımm ben nişanlıyım tatlım zaten nisanda nişanlandım 1 sene olucak dügün için kendim yapmayı düsünüorum zaten kuzenim yanımda olucak o da çok güsel makyaj yapıyor ya kızlar açık söylemek gerekirse ben kuafördeki makyözlere güvenmiorum ya ayrı çagıracaksın ya da kendin yapacaksın malzemlerim var zaten :1:

bende mac ten makyöz çağırayım dedim ama sadece makyaj 400 tl gelmesi için ayrı para veriyorsun. çok pahalı geldi artık başımı yapan kuaföre güvenmek zorundayım

yine uçuk pembe şahane olur
yada simli krem var süper olabilir ..
veya hiçbir far sürme sadece eyeliner çek acayip moda şuara zaten...
yalnız şu yüz sabitleyen fondötenden bende isterim yaa
zxaten çok iz var suratımda
o kadar kimyasal peelinge gidiyorum
çok çok azalmıyor delirtiyor beni bu izler:25:

sana birsey söyleyim mi kaç yasındasın bilmiorum ama en yakın arkadasımın surtında akneli sivilceler vardı cilt doktoruna gitti doktor roctan verdi kışın kullandı yaza kızın cildi düzeldi....
benim de gözümün altında beyaz yag bezesi var ve avonun göz altı kremi yaptı :2:göz altı yagları emmiyormus dikkatli olun kızlar ama ben tedavi yapamıorum igneyle sıkılması gerekiyor ve ben igneden çok korkarım...
mayısta evleneceksin hava sıcak olur mutlaka al ..

Edacımm ben nişanlıyım tatlım zaten nisanda nişanlandım 1 sene olucak dügün için kendim yapmayı düsünüorum zaten kuzenim yanımda olucak o da çok güsel makyaj yapıyor ya kızlar açık söylemek gerekirse ben kuafördeki makyözlere güvenmiorum ya ayrı çagıracaksın ya da kendin yapacaksın malzemlerim var zaten :1:

ben baloda saç makyaj yaptırmıştım hoşuma gitmişti fotoları bulup eklerim makyaj hakkında yorum yaparsanız sevinirim kızlar aynı yere gitmeyi düşünüyorum çünkü

kızlar benimde cildim aslında çok sorunlu değil ama siyah noktalarım var o yüzden düğüne kadar cildimi toparlayayım dedim. bi eczaneye gittim cilt bakım uzmanı olan. işte cildimi inceledi bana dr murad ın ürünlerinden verdi kullanıyorum şuan bi hafta oldu. bakalım inşallah iyi gelir

Kızlar nişanlım askerden 1-2 hafta içinde geliyor:92:

Hala inanamıyorum şoktayım polislere askerlik artık mecliste ve askerde çıkış dosyaları hazırlanıyormuş

Bir kaç ay önce ya uzarsa diye kendimizi üzüyorduk

Şunu anladım ki herşeyi oluruna bırakmak en iyisiymiş çok şükür yarabbim :17:

Çok mutluyum darısı tüm asker yolu bekleyenlere...

Hala inanamıyorum şoktayım polislere askerlik artık mecliste ve askerde çıkış dosyaları hazırlanıyormuş

mesajın çok içten tanımasamda sizi çok sevindim kavuşmak gibisi yok yaşasın aşkkkkk:69:

hayırlı olsun canım allah kavustursun

Back
X