• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

akasya22 :)
cnm sağol çoğalıyor listem
çok sevindim
2 kişi oldu
meltemcim sende ekle beni
Yeni çözdüm ben bu kontrol panelini ya
hemen albüm yapıp kedimin resimlerini koyacağım ve bahsettiğim selülit kreminide

sağol canım şimdi bu fotoyu gördükten sonra o kuaföre gidermiydiniz gitmez miydiniz

o ilacı bende kullandım ama karaciğerimi maffetti artık istemiyorum bi karışım fln kullanyrm
dr. gittim bi daha o ilacı verdi ama dudaklaırm bile kuruduu

canım bence cildin için ilaç kullanma gerçekten dediğin gibi çok zararlı mide ye ve karaciğere. sağlıklı cilt bakım ürünleri kullan tabi cilt bakım uzmanına gösterip. ben bir eczaneye gittim kamerayla cildine bakıyor sonra san auygun ürünü söylüyor. dr murad ı çok övüyorlar

canım o zaman böyle bi makyajı sen mi uygun gördün yoksa ona bıraktın o mu bunu yaptı bilemiyorum. ama sadelikten yana olan bi kuaför bul istersen riske girme. çünkü yüzünü çok ağır bi makyaşla yaşlandırmış. yüz hatların çok güzel bence. sadelik sana daha çok yakışır.

saçada makyajada hiç karışmadım canım onlar yaptılar

canım bence cildin için ilaç kullanma gerçekten dediğin gibi çok zararlı mide ye ve karaciğere. sağlıklı cilt bakım ürünleri kullan tabi cilt bakım uzmanına gösterip. ben bir eczaneye gittim kamerayla cildine bakıyor sonra san auygun ürünü söylüyor. dr murad ı çok övüyorlar

Aven'in akneli ciltler için yüzyıkama jelini kullanıyorum hiç yoktan iyi geliyor. Sonrada clinique 3 tonik alkollü (yağlı cildim olduğu için) o baya azaltıyor . ama tabi bunlar geçiçi çözümler.

ayy iyi yaşıtlarım varmış baya:)
çok sevindim

15 mayıs düşünbüyruz ama düğün için yer bakıyoruz daha
bi bakarsanız belki nisan olur
ama nisan olmasın daha ne gelinlik ne de yatak odası var
babam gün almadan yatak odası yapmam diyor:(

aven'in akneli ciltler için yüzyıkama jelini kullanıyorum hiç yoktan iyi geliyor. Sonrada clinique 3 tonik alkollü (yağlı cildim olduğu için) o baya azaltıyor . Ama tabi bunlar geçiçi çözümler.

cnm ben geçen cilt doktoruna gittim eritretin krem ımex sabun verdi, ama yanında a ve e vitamini bi de hap verdi çok iyi geldi hayatta gimez dediğim sivilce izleri 2 hafta neredeyse gitti.. Daha önce başka bi doktora gitmiştim yine eritretin verdi ama yanında vitamn felan yoktu hiç etkisi olmamıştı bu çok iyi geldi...

Back
X