- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.621
yüzük tepsisi yapacaksanız ben yaptım çok beğendiler arkadaşlar burada hemen paylaşayım fikir olsun size diye ne dersinizzz
alwmsin betüşüm ya
ben daha tam olarak başlamadım daha çeyiz bitmediği için :)canım hani iç çamaşırları elbiseler günlük giymek için kıyafet falan ben bunları hep erteledim ama artık yavaş yavaş almam lazım özellikle iç giyim çok önemli kocişlerin aklını başından almamız lazımm
canım biz beraber yapıyoruz herşeyi sefgilimle gene beraber almak istiyoruz herşeyinasıl ikisinide sen alacaksın anlamadım ben galiba sen erkeğe alıyorsun erkek kıza alıyor canım benim ben cumartesi günü alışverişte 1500 tl harcadım erkek tarafı 2500 tl harcadı bide sadece bana aldılar annem babam hariç bilezikte takacaklarmış onlarda hariç erkek tarafı çok harcıyor
yüzük tepsisi yapacaksanız ben yaptım çok beğendiler arkadaşlar burada hemen paylaşayım fikir olsun size diye ne dersinizzz
cok ıı olur ya ben baktım sandık tarzı var onlarda pahalı geldı bana 100 tl den baslıyor kucucuk tabak gıbı
daha önceden paylaşmıştım burda
Güzel olmuş canım, sen dore renkleri kullanmışsın, burda genelde beyaz kullanmışlardı, seninki farklı ve hoş olmuş.Emeğinize sağlık, Mutluluklar dilerim tatlım
evet canım görmüştüm daha önce çok şık bakalım benimki nasıl olacak
annen döktürr yne buket sen merak etme :)
sade ve cok şık cok begendımtepsısı gumusmu aldın nasıl yaptın cnm
çok teşekkür ederim darısı başınıza kızlarrrr
neyse kızlarrr ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz öpüyorum sizi çok hoşçakalınnnn
tepsi yok 30 X 40 cm ölçülerinde sunta kestirip elyafla kapladım sonrada kumaşla kapladım sıcak silikon ile yapıştırdım sonrada çiçeklerini ve boncuklarını yapıştırıyorsun böyle oluyorrrr
ii akşamlar nurgülneyse kızlarrr ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz öpüyorum sizi çok hoşçakalınnnn
cok tsk edrım cnm fıkır olmadan olmuyor ıyıkı bu sıteye rastladım benım annem ve babam yaslı bıraz kımse bırsey soylemıyor sıkılmıstım ıyıce ıı oldu :)
ii akşamlar nurgül
ayy cnm gel sen buraya ooo daha neler bulursn :)
kızlar bnde çıkıorm hepinize ii akşamlar :79::79:
ii akşamlar nurgül
ayy cnm gel sen buraya ooo daha neler bulursn :)
kızlar bnde çıkıorm hepinize ii akşamlar :79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?