2011 gelin adayları buyrun sohbete

dur kız daha birşey yok daha istemediler bile beni ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
heheh aynı ben biz herşeye karar verdik lakin daha ne gün aldık ne bişi :)
bu pazar ben onun ailesiyle tanışacağım haftaya o tanışacak sonra isterler heralde canım

offf çok gerginnn hafta olucak inşallah olmaz ben çok gerilmiştim şimdi 2 hafta içinde benimki tanışacak nasıl gerilio nasıl gerilio anlatamam hehehe

Ben ilk kayınvalidemle tanışacağım zaman çok heycanlanmıştım resmen heycandan titremiştim.
Nişanlımla ilk tanıştığımda bile bukadar titrememiştim

Ben ilk kayınvalidemle tanışacağım zaman çok heycanlanmıştım resmen heycandan titremiştim.
Nişanlımla ilk tanıştığımda bile bukadar titrememiştim

haha evet yaaaa ne heyecan ne heyecan :) neyse geçti gitti şimdi gayet rahatım:)
ben daha nişan hazırlığı yapmadım elbisem hazır gerçi boyu falan ayarlanıcak ayakkabı alınacak :)
nişan tepsisi bohçası falanda hazırlamadım kıza erkeğe ne alınması lazım ki hepsini biz beraber hazırlıcaz kullanamayacağımız şeyler aldırmak istemiyorum

merhaba aramıza hoşgeldin allah yardımcın olsun o zaman hayırlı olsun bu arada zor işler ya hiç sorma söz oldumu

tsk edrim cnm saol söz olmadı yedi ocakta istediler aslında biz ocağın 22 sınde hem söz hem isteme olsun ıstıyorduk ama cok karısan oldu ayrı ayrı oluyormus subat 19 benım dogum gunum 20 sıde sevgilimin o zaman söz takalım dıye dusunduk bu aralar cok gergınım ama

biz hafta sonu alışveriş yaptık çok güzel şeyler aldık bol bol da para harcadık yüzük tepsimide yaptım çok güzell olduu

ay kıyamam gerilme gerilme banada gerilme diyorlardı ama insanın elinde olmuyor işte gerilecek birşey yok emin ol evet tanışma ayrı isteme ayrı yüzük takma ayrı oluyormuş benimde öyle oldu bu hafta sonuda nişan olacak yüzük takılacak yani

Neler aldınız canım? biri beni aydınlatsın yawww

benim aldıklarımı yazayım ;

damada
takım elbise
gömlek
kravat
süveter
hırka
iç çamaşırı
pijama takımı
kemer cüzdan set
traş takımı
ayakabı terlik
havlu seccade çorap mendil

kayınvalideye

etek
triko
yelek
nevresim takımı
eşarp çorap iç çamaşırı
patik

kayınpeder

gömlek
iç çamaşırı
havlu çorap mendil
seccade

erkek kardei vardı onada bohçe yaptık kayınpedere koyulanlardan aldık canım beimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…