- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.681
selam kızlar.. nişanlım askerden izine geldiği için uzun zamandır gelemedim yanınıza.. anlaşılan dünden beri başka gelen de olmamış:)
2 gündür düğün işlemleri için uğraştık.. düğün tarihimiz belli oldu. haiziran 26 pazar günü dünya evine gireceğim inşh.. gelinliğimi filan da seçtim.. dua edin bana herşey yolunda gitsin:) öpüyorummmmmmm
cnm biz bu sabah bu manzarada kalktık
heryer bembeyazz. süperdi ama sonrasını düşünmek istemiyrm.
buz fln olmasa bari.
günaydın ayşeciğim
şimdi okdum hoşuma gtti :)
Baba oglundan su ister büyük oglu yorgunum der,ortancası dersim var der, en küçük oğlu : Kalk baba kalk bu ........................lerden hayır yok kendin iç banada bir bardak getir .. :)
cnm biz bu sabah bu manzarada kalktık
heryer bembeyazz. süperdi ama sonrasını düşünmek istemiyrm.
buz fln olmasa bari.
günaydın ayşeciğim
ayy evet sabah zor geldik şansıma bi arkadaşa rastladım gelende onunla geldik yoksa minibüs bekliyrm gelmedi yolda sorun vvardı galiba.zeynebim sana da günaydın
karın ilk yağdığı sabahı ben çok severim ama işe gidip gelmek çok zor oluyor istanbulda.
Canım işinden memnun musun?
Ne kadar oldu başlayalı?
ayy evet sabah zor geldik şansıma bi arkadaşa rastladım gelende onunla geldik yoksa minibüs bekliyrm gelmedi yolda sorun vvardı galiba.
cnm alıştım bi sıkıntım yok işle ilgili şimdilik
normalde 2 ay oldu ama tam başlama tarihim 1 ay çünkü deneme sürem vardı birde istersen günde bikaç saat gel gör düzeni fln dendi bende hergün geldim aksatmadım
öğrenmem iyi oldu çünkü yanımdaki ark.ı başka birime aldılar ben tekim şimdi yoksa çok zorlanırdım.
sz nerede oturuyodnz zeynep bnde karı seviyorum ama sonrasını sevmiyorum buz yolların çamuru filan.. ama bi an önce yağsn istiorm çnkü havada çk mikrop var kırılması gerek herkes acillerde dn sabah nişanlmn en kçk kardeşini hastaneye gtrmüşler serum filan takılmş akşam eve gttm bnm kardeşimi hastaneye gtürdük evelsi gn 7 yaşndaki kuzenm dün 2 yşındaki kuzenim derken çoğu kişi soluğu hastanede alıyo..
gnaydın ayşecm
belediyede çalışıyrm cnm benne iş yapıyosun cnm...
t.dağdayız cnm biz.
evet çok iyi oldu o bakımdan sabah baktım hava mis gibi tertemiz.
geçmiş olsun tatlım
belediyede çalışıyrm cnm ben
ne olarak çalışıyosun cnm..
geçmiş olsn ayy herkesler hasta ben atlattım ama bugün üşüttüm baya bişiy olmaz inş. ilaçlara erkenden başlamak lazımgünaydın bayanlar iyi sabahlar herkese :)
benide sabah sevgilim getirdi akşam bir güzel ıslanınca ne biçim havaydı yaa izmirde soğuk yağmurlu bi yerlerim dondu resmen şimdi sesler çıkmıyor akşam acile gitmeyi bile düşündüm evde bakım yaptım kendime bir vikis sonra ter üstüne banyo bugün iyiyim ama sesler gitti telefon çalmasın diye dua ediom :)
günaydın düğündaşımgünaydın herkese
emlaktayım......
bende belediyedeyim cnm sen kadrolu musun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?