- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.701
betülcüm günaydınayy evet sabah zor geldik şansıma bi arkadaşa rastladım gelende onunla geldik yoksa minibüs bekliyrm gelmedi yolda sorun vvardı galiba.
cnm alıştım bi sıkıntım yok işle ilgili şimdilik
normalde 2 ay oldu ama tam başlama tarihim 1 ay çünkü deneme sürem vardı birde istersen günde bikaç saat gel gör düzeni fln dendi bende hergün geldim aksatmadım
öğrenmem iyi oldu çünkü yanımdaki ark.ı başka birime aldılar ben tekim şimdi yoksa çok zorlanırdım.
kızlar kadro eksik bugün
dün gittim sağlık raporu almaya aldım o bitti diğer evrakalr kolay önmüzdeki hafta başvuru yaparız sağlık raporu kaç gün geçerli süresi varmı biliyormusunuz
betülcüm günaydın
zeynepcim belediyeyse iyidir.
hayırlı olsun işin kolaylıklar herkese
kızlar yoğunum ben gideyim
bu arada evimin yarısının resmini çektim ilk uygun zamanda albüm yapıcam
Günaydın kızlar. Stresli bi iş gününden =((
hyr cnm sözleşmeliyim
sen hangi birimdesin
ben muhasebe cnm, ama belediyede çalışmak çok rahat şartlar çok iyi...
saol canım dikkat et bugün kendine :)geçmiş olsn ayy herkesler hasta ben atlattım ama bugün üşüttüm baya bişiy olmaz inş. ilaçlara erkenden başlamak lazım
günaydın düğündaşım
bende geldim günaydın beyaz meleklerimm.kızlarrrrrrrrr sıkı durunnnnnnn... haftaya c.tesi gelinlik bakmaya gidiyomuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende geldim günaydın beyaz meleklerimm.kızlarrrrrrrrr sıkı durunnnnnnn... haftaya c.tesi gelinlik bakmaya gidiyomuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol canım dikkat et bugün kendine :)
OOOOOO hadi bakalım hayırlısı olsun eda sorunsuz atlatırsın inşallah
tebriklerrrr.... kız bide bitti diyodum adam elnden kaçırmayım diye işi iyice ciddiye bindiriyoo...
edacım inşallah içine en çk sinen en gzel gelinliği alırsn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?