- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.721
facebook ta gelinin dünyası demişti bir ark . baktım gelinlikler güzel model olrak dikritmeyi düşünenler bakabilir ben şu fuarı bekliyorum bursadaki gelin damat fuarını
kızlar albümüme yeni çeyizler ekledim aslında çeyizimde vardı ama resmini çekemiyordum. şimdilik üstte olanlardan çektim bir kaçını. yakında hepsi açılıp tekrar toparlanacak. o zaman bol bol resim yükleyeceğim
facebook ta gelinin dünyası demişti bir ark . baktım gelinlikler güzel model olrak dikritmeyi düşünenler bakabilir ben şu fuarı bekliyorum bursadaki gelin damat fuarını
hepimize betüşüm.Allah tüm genç kızlara (BİZLERDE İÇİNDE) en güzel şekilde o gelinliği giymeyi nasip etsin.
MİN
herşeyin gayet modern canım ya birde annem önce almış felan diyordun gayet şık ve modadan hepsi ben çok beğendim iyi günlerde kullan canım
slm kızlar...
Günaydın herkese...
Dün nikah evraklarımı hallettim, yarın gönderiyorum, hayırlısı olsun garip duygulara kapıldım...
Slm kızlar...
Günaydın herkese...
Dün nikah evraklarımı hallettim, yarın gönderiyorum, hayırlısı olsun garip duygulara kapıldım...
kızlar günaydınnn ben geldimmm lütfü kırdar kongre merkezinde evlilik fuarından bahsediyorsunuz bizim orada standlarımız var davetiye ye gerek kalmaz girerim herhalde
hoşgeldin nurgülcüm
hayırlı olsun canım darısı başımıza
hayırlısı olsun canım benim tuhaf duygularrr haklısın valla
Saolun kızlar...
Ama prosedürler deli etti beni, koşuşturmaktan canım çıktı, sizlere tavsiyem sabah erkenden başlayın evrakları hazırlamaya yoksa yetişmiyor...
Slm kızlar...
Günaydın herkese...
hayırlısı olsun cnm darsı başımızaSlm kızlar...
Günaydın herkese...
cnm yazıcıdanmı çıktı aldın renkli renksiz farkedermizeynep bnde nişanlmla kendme davetiye aldm inşallah gtmek istyrm ama bakalım..
esracım gnaydın cnm hoşgeldn hayırlı olsn darısı başımıza 26 sına alıosnz dmi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?