2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırdır neden bu kadar olumsuzsun inan ben çok zor şeyler atlatıp geldim buralara ama bu kadar sıkmaya değmiyor inan

ewt ucuz diilmş hatta bn 30a grdüğüm yere gdeblrsem bu hafta gdip alayım onuda alırsam yeter herhalde dmi eğik sürahi ördek ve brde karafım vardı ama onu gnlktede kullanablrm

yeter canım ya günlük için karafın ağzı açık dimi o yüzden uygun olmayabilir ördeğe su karafa meşrubat koyabilirsin

hayırdır neden bu kadar olumsuzsun inan ben çok zor şeyler atlatıp geldim buralara ama bu kadar sıkmaya değmiyor inan

birikinti diyeyim yani şöyle rahat elimi kolumu sallayıp bişey yapamıyorum nişanlandım kayınvalidem ameliyat oldu iki ay yattı ona git gel onun sıkıntısı o sırada babam köyden demleri getirdi yaşlı görmeye gelirler eş dost her akşam curcuna sonra dedem fenalaştı hastaneye kaldırdık evde 20 kişi eişten git curcuna o arada kayınvalidem ikinci amelyiatı oldu yine ara ara git gel dinlenemiyorum aynı gün beş arba değiştir işten çık hastaneye git hastane ortamı geriyor zaten insanı eve gel 11 direk yat şimdi annem hasta beli ağırıyor bütün her yer her yerde gce iş yap .((
dedem hastaneden çıktı ev yine curcuna annem hala belinden yatıyor nişanlım vakit ayırmıyorum diye tripleniyor çıkıp gezemiyoruz diye sitem yapıyor yani yetişemiyorum ben ya ıvır zırvırlarım var bakıalcak alınacak araya sıkıştırıp duruyorum kendimi buda üzüyor beni bimem anlatabildimmi canım yani yorgunluk sanırım adı

salla o zaman canım değmez uğraşmaya başka bişi denk gelir belkim
kapattım zaten cnm neyse artık :)
yeter canım ya günlük için karafın ağzı açık dimi o yüzden uygun olmayabilir ördeğe su karafa meşrubat koyabilirsin

haklısın cnm aslnda beğendiğim bi karaf modeli daha var ama almam herhalde çk fazla oldu koyacak yer bulamayacağım onuda eğer krılırlarsa evlennce alırım :)

ayy cnm işlere daldım buraya bakmayı unutmuşum
yok kağıt fln değil cam silikon kapak çokta tatlı renkleri burda soluk çkımış sanki:93:

anladım canım benzer bir yoğunluk bende de vardı aynı şekilde benimkide çok surat yapıyordu görüşemiyoruz die en son ona patladım sonra sustu bizden o kadar çok şey bekleyen var ki kendimize ayıracak zamanımız kalmıyor bu durumda ister istemez yoruyor bizi şu durumlar geçsinde rahata erelim artık yaaa :)
bende gün çalışıyorum cmrt iş çıkışı buluşuyorum pazar temizlik hafta içi ütü vs diğer işler çok bunalmıştım ki birde taşınma işi çıktı çok sıkıldım sabrediyorum artık :)
kapattım zaten cnm neyse artık :)

haklısın cnm aslnda beğendiğim bi karaf modeli daha var ama almam herhalde çk fazla oldu koyacak yer bulamayacağım onuda eğer krılırlarsa evlennce alırım :)

aman başka bişi denk gelir geçmiş olsun limangoya

öyle canım

çok dolmuşsun sen fıstık haklısında 4,5 ayın kaldı ondan sonra sevdiceğin ve sen olacaksınız hepsi geride kalacak

ayşecm ewin çk sade ve kullanşlı bir eve benziyor allah güle güle oturmayı nasip etsn.. o kadar detayları çekmşsnki ondan seni bu kadar uğraştrdı :) ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…