2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşbulduk edoş nasılsın kız gelinlik bakmaya falan gidiyormuşsunuz hayırlısı olsun canım benimmmmm çok sevindimmmm

evet canım dün akşam öyle söyledi.haftaya c.tesi gelinlik bakmaya gidelim dedi.o hafta sonu çalışıyor.bende hafta içi.izin alacak ilk kez sabahtan akşama beraber olcaz.bide bundan mutlu oldum :86:

Darısı başımıza olsun canım. büyük bi işi hallettin :)

Aile hekimliğine onaylattın mı raporu

Nikah memurluğunda arkadaşım vardı, çok zor işler çook diyor :))
Allahtan sadece rapor istediler, ikametgah olaylarına girseydim muhtemelen bitiremeyecektim, son işlemlerde arkadaşımda yardımcı oldu.
Aile hekimliğine onaylattım, oradan verem savaş dispanserine onaylattım canım.
Yani rapor için 5 yeri dolaştım...
Ama uzaklık çok zor yaa, herkes nişanlısıyla ben tek başıma çok üzüldüm çook (

zeynep bnde nişanlmla kendme davetiye aldm inşallah gtmek istyrm ama bakalım..

esracım gnaydın cnm hoşgeldn hayırlı olsn darısı başımıza 26 sına alıosnz dmi şimdi

Evet canım 26 haziran, muhtemelen İzmir fuar olacak nikah salonumuz çok seviyorum orayı :))

hayırlısı olsun cnm darsı başımıza

cnm yazıcıdanmı çıktı aldın renkli renksiz farkedermi
birde ne biçim şey ya kaç boyutunda yaptın sen onu
renkli aldm cnm A4 boyutunda oldu bnmki byük diil senn byükmü çıktı

olsn balım halletmşsnya bu da gzel silndi kafandan bu problemde.. istediğin yer olmsnada çk sevndm esracm

hadi geçmiş olsun canım :))))) halletmişin işleri :) demek nikah fuarda olucak :) büyük ihtimal bende orda yapıcam aklımda 2 yer var benimde

kızlar limangoda hediye çekim vardı bkaç gne kadar kullanmazsam silinecek magnet gelmş alayım dedim kargyla 12 lira ediyor bnmde 10 lira hediye çekikm var 2 liraya filan denk geliyo boşa gtmesn die kullanayım istedm ama bi trlü alışverişe devam edemiyorum az bir tutar olduğu için olablrmi

lolacım güzelmiş canım beğendim ben :))))) bunları görmemiştim yeni gelmiş sanırım cam değilmi kapakları kolay açılıyormu birde dışında o yazılı yerler nasıl? boyamı kağıt falan değil deme

bu arada limangoda internetten kaynaklı sorun olabilir ya da ürün mü tükendi acaba? tutar kısıtmalası yok sanırm

yk cnm nette problem yok bnde kısıtlama yk die bliorm.. ama stoktada tkenmş olsa sepetmde tutamam ürünü bn sepete attım hediye çekimi hesaplattım ama satın alma işlemne devam edemiyorum adres aşamasına btürlü getrmiyor

kırmızı çatal bıçakları aalcaktın almadın mı canım?

kırmızı çatal bıçakları aalcaktın almadın mı canım?

aldm cnm onu dn aldm bgnde aynısı limangoya gelmş 3 lira daha fazla koymşlar üzerine şimdi 10 lira çekim var bkaç gn içinde sonlanıcak boşa gtmesn magnet varmş ondan alayım dedm ama çekle alırsam bna 2 liraya filan gelio acaba ondanmı snraki aşamaya geçmiyo diyorum.. bu arada baktnmı blmiyrum ördek sürahi limangoyada gelmş ve tkenmş

denizciğim nbr nasılsın :))
bende istanbuldaki fuarı bekliyorum.
Az çok gelinliği tasarladım aklımda galiba :))

iyim aslıcım çok şükür işte aynı atmosfer devam
tam netlik yok kafamda sürekli değişkenlik gösteriyor evdede atmosfer bozuk bu yüzden pek teleşa içinde değilim hatta tarihi bile değişşe sevinirim çünkü çok yorgunum beynen ruh gibiyim gelinlik yerine boç bir çuvalda giyebilirim o denliyim olumsuzlukalr peşimi bırakmadığı için şuan için hiç önemli, dğeil

selam kızlarr günlerdir çok yoğunum takip edemiyorum sizi.
şimdi size bir soru mobilyalarını hazır almayıp siparişle yaptıran var mı? bi kaç yerden fiyat almam lzm mobilyalar için

iyi günlerde kullan canım. Gördüm tüketmiş canavarlar hemen Zaten ucuzda değilmiş canım burda züccaciyelerde vardır belki

kızlar erkke arkadaşım bir denizci ve denizden geldiğinde sözleniceeeez onuçok seviyorum. bir ay kaldı :) ölene kadar onula yaşamakistiyorum.allah onun gözlriyle beni kendime getirdi, onun gözlerinde yaşlandırsın :d amin

limangodan kaynak bir sorun var heralde canım çok yoğunsa olabilir

iyi günlerde kullan canım. Gördüm tüketmiş canavarlar hemen Zaten ucuzda değilmiş canım burda züccaciyelerde vardır belki

ewt ucuz diilmş hatta bn 30a grdüğüm yere gdeblrsem bu hafta gdip alayım onuda alırsam yeter herhalde dmi eğik sürahi ördek ve brde karafım vardı ama onu gnlktede kullanablrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…