- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.741
hoşbulduk edoş nasılsın kız gelinlik bakmaya falan gidiyormuşsunuz hayırlısı olsun canım benimmmmm çok sevindimmmm
Darısı başımıza olsun canım. büyük bi işi hallettin :)
Aile hekimliğine onaylattın mı raporu
zeynep bnde nişanlmla kendme davetiye aldm inşallah gtmek istyrm ama bakalım..
esracım gnaydın cnm hoşgeldn hayırlı olsn darısı başımıza 26 sına alıosnz dmi şimdi
renkli aldm cnm A4 boyutunda oldu bnmki byük diil senn byükmü çıktıhayırlısı olsun cnm darsı başımıza
cnm yazıcıdanmı çıktı aldın renkli renksiz farkedermi
birde ne biçim şey ya kaç boyutunda yaptın sen onu
Nikah memurluğunda arkadaşım vardı, çok zor işler çook diyor :))
Allahtan sadece rapor istediler, ikametgah olaylarına girseydim muhtemelen bitiremeyecektim, son işlemlerde arkadaşımda yardımcı oldu.
Aile hekimliğine onaylattım, oradan verem savaş dispanserine onaylattım canım.
Yani rapor için 5 yeri dolaştım...
Ama uzaklık çok zor yaa, herkes nişanlısıyla ben tek başıma çok üzüldüm çook(
Evet canım 26 haziran, muhtemelen İzmir fuar olacak nikah salonumuz çok seviyorum orayı :))
hadi geçmiş olsun canım :))))) halletmişin işleri :) demek nikah fuarda olucak :) büyük ihtimal bende orda yapıcam aklımda 2 yer var benimdeNikah memurluğunda arkadaşım vardı, çok zor işler çook diyor :))
Allahtan sadece rapor istediler, ikametgah olaylarına girseydim muhtemelen bitiremeyecektim, son işlemlerde arkadaşımda yardımcı oldu.
Aile hekimliğine onaylattım, oradan verem savaş dispanserine onaylattım canım.
Yani rapor için 5 yeri dolaştım...
Ama uzaklık çok zor yaa, herkes nişanlısıyla ben tek başıma çok üzüldüm çook(
26 haziran, muhtemelen İzmir fuar olacak nikah salonumuz çok seviyorum orayı :))
lolacım güzelmiş canım beğendim ben :))))) bunları görmemiştim yeni gelmiş sanırım cam değilmi kapakları kolay açılıyormu birde dışında o yazılı yerler nasıl? boyamı kağıt falan değil deme
bu arada limangoda internetten kaynaklı sorun olabilir ya da ürün mü tükendi acaba? tutar kısıtmalası yok sanırm
kızlar limangoda hediye çekim vardı bkaç gne kadar kullanmazsam silinecek magnet gelmş alayım dedim kargyla 12 lira ediyor bnmde 10 lira hediye çekikm var 2 liraya filan denk geliyo boşa gtmesn die kullanayım istedm ama bi trlü alışverişe devam edemiyorum az bir tutar olduğu için olablrmi
kırmızı çatal bıçakları aalcaktın almadın mı canım?
denizciğim nbr nasılsın :))
bende istanbuldaki fuarı bekliyorum.
Az çok gelinliği tasarladım aklımda galiba :))
aldm cnm onu dn aldm bgnde aynısı limangoya gelmş 3 lira daha fazla koymşlar üzerine şimdi 10 lira çekim var bkaç gn içinde sonlanıcak boşa gtmesn magnet varmş ondan alayım dedm ama çekle alırsam bna 2 liraya filan gelio acaba ondanmı snraki aşamaya geçmiyo diyorum.. bu arada baktnmı blmiyrum ördek sürahi limangoyada gelmş ve tkenmş
yk cnm nette problem yok bnde kısıtlama yk die bliorm.. ama stoktada tkenmş olsa sepetmde tutamam ürünü bn sepete attım hediye çekimi hesaplattım ama satın alma işlemne devam edemiyorum adres aşamasına btürlü getrmiyor
iyi günlerde kullan canım. Gördüm tüketmiş canavarlar hemenZaten ucuzda değilmiş canım burda züccaciyelerde vardır belki
limangodan kaynak bir sorun var heralde canım çok yoğunsa olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?