2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ehhhh cimcime ve Ammanyanin kina dugunu ayni tarihte.. kizlar hangine gidicezzz sırnaşık şey

1.65 boyum 57 kilom kızlar:)) 58 i gördüğüm anlarda oldu valla:)) geçen yıl baya zayıftım bu yıl ne olduysa off sabah evden çıkarken doğum geldi aklıma ne yapacağım şişip kalırsam diye düşündüm servise gidinceye kadar

kalmazsin... hamilelik sirasinda bol bol yuruyus yapmaliyiz ki vijudumuz yag baglamasin.. dogumdan sonrada spor salonuna dogruuuu hastaneden

aynen canım bide suratsız oluyorum off kıyafetlerime kadar yansıyor bilmiyorumkismile am amutlu oldum mu yanaklarım bile pes pembe oluyor ya :asigim:

oyyy yerim seni.. sen beyaz tenlisin hemencik kizarirsinn hehehe bende kizdimmi cok suratsiz oluyorumm. hatta sevgilimde oyle diyor.. kizma bak cok suratsiz oluyosun hatta aglayincada cok cirkin oluyosunn diyor... ama sakasina tabikiii, beni guldurmek icin yapiyor..

boyun tam ideal papatyacım kilonlada orantılı izmir kızlarıda fıstık gibi olur valla aklinialirimsmile

sulak yerde yetismisim gulum ondan herhalde hehe. Boy masallah almis basini gitmis yaa annem ve babamda uzun boylular.. kocisimle aramizda 10 cm var ama... Aldigim her topuklu ayakkabiyi 2 kere dusunerek aliyorumm. Kizlar siz ve sevgiliniz aranizda ne kadar boy farki varrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…