- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.761
oyyy yerim seni.. sen beyaz tenlisin hemencik kizarirsinn hehehe bende kizdimmi cok suratsiz oluyorumm. hatta sevgilimde oyle diyor.. kizma bak cok suratsiz oluyosun hatta aglayincada cok cirkin oluyosunn diyor... ama sakasina tabikiii, beni guldurmek icin yapiyor..
sinirli oldummu da kapkara oluyor suratım :1closedeyes: ben bile korkuyorum.beyaz tenliyimde kızın domates gibi oluyor suratım tam yanamadığı için o yüzden kışın daha güzel hiisediyorum kendimi beyaz tenimle:kedi:
sulak yerde yetismisim gulum ondan herhalde hehe. Boy masallah almis basini gitmis yaa annem ve babamda uzun boylular.. kocisimle aramizda 10 cm var ama... Aldigim her topuklu ayakkabiyi 2 kere dusunerek aliyorumm. Kizlar siz ve sevgiliniz aranizda ne kadar boy farki varrr?
KIZLARRRR LAHANA DIYETIII AKLIMA GELDI!!!!! Lahana acayip derecede yag yakiyor.. Babam bundan 5 sene once cok kiloluydu nerdeyse 95 e geliyordu.. gobis aldi basini gidiyordu.. sonra seker hastasi oldugunu bi ogrendii.. doktoru babami diyete soktu ve spora basladi.. neysee lahana diyetine basladi.. bildigimiz lahana yemegi, Izmirde cok yaparlar.. salcalii... Acayip derecede kilo kaybetti.. 6-7 ayda 15 kilo verdi.. ama tabi bunun yaninda hergun yuruyus yaptii.
bizimde 13 cm filan var çok uzun boylu erkekleri sevmem zatenen fazla 1.80 ve esmer olacak kara kaş kara göz :asigim: bu özelliklerde sevgilimde var zaten:asigim:
günaydın bayanlarr
sen benim sevgilimi tarif ediyosun gibi geldi :roflol: benimkiside 1.80, esmer kara kas kara goz..
KIZLARRRR LAHANA DIYETIII AKLIMA GELDI!!!!! Lahana acayip derecede yag yakiyor.. Babam bundan 5 sene once cok kiloluydu nerdeyse 95 e geliyordu.. gobis aldi basini gidiyordu.. sonra seker hastasi oldugunu bi ogrendii.. doktoru babami diyete soktu ve spora basladi.. neysee lahana diyetine basladi.. bildigimiz lahana yemegi, Izmirde cok yaparlar.. salcalii... Acayip derecede kilo kaybetti.. 6-7 ayda 15 kilo verdi.. ama tabi bunun yaninda hergun yuruyus yaptii.
lahanayı bir yerden daha duymuştum canım..ya bendede göbek var sinir oluyorum..masaj aleti kullanmaya başladım..yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum.
papatyacım buna sağlam bir mide lazım ya ben birkere deneyecektim midem almadı yapamadım ya kokusu kötüboshayallersmile
inanirmisin 9 aylik hamilemis gibi gobegi olan babam su an incecik tig gibi yaaa. karni kasli falan.. 50 sinden sonra 20 lik yaslarina geri dondu diye konusuyoruz hep. Isteyene lahana yemeginin tarifini verebilirim kizlarrr cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?