2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben ben ben..istiyorum:lepi:

hemen yaziyorumm.. 1 gobek lahanayi aliyoruz kizlarr istedigimiz buyuklukte kup kup kesiyoruzz.. sonra tenceremizde sogan ve havuc kavuruyoruz.. soganlar rendelenmis.. havuclarda minik minik kesilmis.. icine cok azicik tuz ve karabiber atiyoruzzz. sonra 1 yemek kasigi domatez salcasi ekliyoruz.. iyicene havuclar yumusadiginda kestigimiz lahanalari ekliyoruz.. ustune goz kararinca su koyuyoruzzz. Kizlarr bu yemegin icinde keten tohumu olunca dahada etkisini gosteriyor.. 1 yemek kasigi keten tohumunuz varsa onuda atin icine.. sonra bi 15 dakka kaynadiktan sonra kapatiyoruz.. ustune limon sIkIp afiyetle yiyoruz.. Izmirde cok yaparlar bu yemegi.. bunun birde boyle hazirlayip bogregini cok yaparlar, annem cok guzel yapar.. Ama biz sadece lahana yemegiyle kalalim lutfen kilo kaybetmeye calisiyoruz burda :lepi:

eskiden bende yapamzdım ama sağolsun kimse yalnız bırakmadı beni hep bi muhabbet falan vardı
boş zmaanlarda da taktım kulaklığımı gözlerimi de kapattım ve hiçbişey düşünmedim harika oluyo tavsiye ederim

Günaydın kızlaar, nasılsınız demiyorum, okuduğum kadarıyla herkese haftasonu yaramış :))
Özellikle Ece'ye :))
Bende bu haftasonu evde oturmanın ve misafirsiz geçmesinin benim için ne kadar lüks olduğunun farkına vardım. Dünya varmı yaa :))

sağol canım bunu benden başka yiyen olcagını sanmıyorum..ortalama kaç kişilik bu yemek..

Iste oyle haftasonlarina bayiliyorummm bayanssulusmile

günaydın canım..h.sonu deşarj olup geldik..:teytey:

evt cimcime valla çok iyi geldi
seni çok iyi anlıyorum evde boş oturmak bile insana nasıl iyi geliyo dimi

lahana zaten pistiginde yumusuyor canim.. eger sadece kendin icin yapacaksann yarim lahanadan yap.. sana bir kac gun gider.. ama birakmak yokk her gun olmasada 2 gunde bir yemelisin.. yaglari yakiyorrr.

hım..tamam canım sagol..hangi ögünde yicem bunu onuda soryaım..bide normal yememe devam edicem dimi..ramazandan sonra yaparım artıkopuyorumnanaktan

Evet sessizlik ve işinin olmadığını bilerek rahat rahat oturmak çok güzelmiş yaa...
İnanın bunu bu sene ilkez yaşadım :))
Bide makarna salatası yaptım, oohh evde olsam 100 kilo olurum heralde...
Papatyam güzel tarifmiş sebze yemeklerini çok severim, hemen not edeyim, evlenince yaparım artık :))
Zaten kilo alıyorum gelinliğe sığmıcam bu gidişle...

kızlar bu arada diger topikede yazdımda unutmadan sizede söyleyeyim.bellonada mikrofiber yastıklar 9 tl..ihtiyacı olan varsa...ben bakıcam hoşuma giderse almayı düşünüyorum.

hım..tamam canım sagol..hangi ögünde yicem bunu onuda soryaım..bide normal yememe devam edicem dimi..ramazandan sonra yaparım artıkopuyorumnanaktan

ahhh evet ramazandan sonra yap tatlimm cunku bu cok hafif bi yemek.. aksam yemeklerinde ye.. sabah guzel bi kahvalti yapabilirsin.. oglende hafif ye.. aksamda bunu ye yanindada salata.. yuruyusunude unutma.. ama ramazandan sonra yap canimm. bende baslicamm ramazandan sonra lahana diyetinee.. hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…