2011 gelin adayları buyrun sohbete

cumartesi gününden yolla canım pazartesi elinde olur ay nasıl sevinir kimbilir

İlk msjıda şöyledi:
'Sen uyumuşsundur şimdi belki' :))
Allah'ım nasıl odun biri bu demiştim, ama tanıdıkça çok farklı olduğunu gördüm.
Artık odun değil oduncuk

süper yaa

bizim de görüücü usulü, yengemin kardeşi :) kısmet denen şey çok garip yok yıllardır o kadar gidip geliriz yengemlerle bir kez bile karşılaşmadık, evlerinin aralarında iki sokak var yani, annemle şakalaşırlarken alıcam kızını fln diye valla tanıştırsak ya şaka bi yana fln diye başlamıştı bizim ki.
Dedim görücü usulü o ne öyle istemem gelmesinler, tanışmıcam, kendisine kız bulamayan ablasının kız baktığı çocuğun tipi kimbilir nasıldır diye popomu yere vurmuştum :)

sonra bi geldiler, allahım dedim o ne gerçekmi bu :)

cuma yolla garanti olur zaten pzar dağıtım yapmıyorlar, pazt eline geçer.. Ne alıcaksınız ben hiçç düşünmedim..

sözlüm askerdeyken 14 şubatta ona a4 kağıtlarını birbirine yapıştırarak 2 m uzunluğunda mektup yazmıştım o günü hiç unutmuyorum karınca duası gibi küçük küçük olmuştu yazılarım arkadaşlarının yanında açmış beni aradı deli gibi sevinçlidi çok güzel günler ya onun sevinmesi mutlu olması beni daha çok mutlu ediyor sonrada ikimizin resmini puzzle yaptırmıştımmm 1000 parçalı içinden 1 tanesinide almıştım askerden gelince verdimmm ona ne bilim küçük ama değişik şeyler gibi geldi bana

ayh çok güzel yaa . gözlerim doldu valla. o heyecanlar hiç bitmesin inşallah. hep böyle kalın. rabbim tamamına erdirsin
canlarım çk sağolunn allah herkesin mutluluğuna mutluluk katsın ömür boyu sürsn inşallah
ne aldın eylüll bnde değişk bişii yapmak istyrm

sizinkide çok gzelmiş.. nasip kısmet çk farklı hç düşünmediğimz aklımıza gelmeyen şeyler yaşıyoruz

öyle oluyor zaten görücü usulü olunca kesin çirkindr diyorsun. bende ilk gördüğümde( kendisi süslenmişti baya ) of bu ne ya artiz bu dedim beni beğenmez .

canlarım çk sağolunn allah herkesin mutluluğuna mutluluk katsın ömür boyu sürsn inşallah

inşallah canım.amin

cuma yolla garanti olur zaten pzar dağıtım yapmıyorlar, pazt eline geçer.. Ne alıcaksınız ben hiçç düşünmedim..

Atkı örüyorum bitmek üzere, tabi supriz bilmiyor yanına kazak yada gömlek alırım canım. Her ikisinede ihtiyacı var. laf arasında almam lazım felan dedi, aklımda kaldı benimde

kızlar bende 14 şubatta değişik bişey yapmak istiyorum. değişik fikri olan var mı
bnada söylesiiiiiiin
Atkı örüyorum bitmek üzere, tabi supriz bilmiyor yanına kazak yada gömlek alırım canım. Her ikisinede ihtiyacı var. laf arasında almam lazım felan dedi, aklımda kaldı benimde

çk gzel olr cnm :) bn atkı ördüm daha farklı bişey olmalı

bizim sevgililer gününü kutlama gibi bi adetimiz yok
bize hergün sevgililer günü çünkü diyoruz biz
o gün bizim için özel değil yani
hediye falan almıyoruz o gün için birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…