- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.001
havlular ve kayınvalidemin eşyaları hariç 1500 tl tutlu canımm çok para harcanıyor erkek tarafının ki daha fazla tabii kayınvalidemler de bileziklerim hariç sadece benim eşyalarına 2500 tl harcadılarrr
kız siz hanımlı beylimi konuşuyodunuz
nurgülcüm haklısın bende burda çok şey öğrendim ona göre hazırlamıştım :))
aslı kızz 1 şubatta yasinimle görüşme kararı almıştık. 14 şubattada yüzyüze görüşmüştük... ama 14 şubat olduğunun farkında değildik gelmesine yakın yasin: yasemin hnm birşey söyleyeceğim. ben buyurun. yasin: yanlış anlamayın ama görüşme günü hangi güne geliyor farkettinizmi kasten ayarlamadım bilginiz olsun. ben: hangi güne geliyor farkında değilim. yasin: 14 şubata geliyor. ben: yani. yasin: 14 şubat işte yahu. ben: önce jeton düşmedi sonra hıııııııııııı çıktı. orda gülmüştük :)))))
bu konuşmanın üstünden 2 yıl geçti oy oy
ayhh çok şekerr
nurgülcüm haklısın bende burda çok şey öğrendim ona göre hazırlamıştım :))
aslı kızz 1 şubatta yasinimle görüşme kararı almıştık. 14 şubattada yüzyüze görüşmüştük... ama 14 şubat olduğunun farkında değildik gelmesine yakın yasin: yasemin hnm birşey söyleyeceğim. ben buyurun. yasin: yanlış anlamayın ama görüşme günü hangi güne geliyor farkettinizmi kasten ayarlamadım bilginiz olsun. ben: hangi güne geliyor farkında değilim. yasin: 14 şubata geliyor. ben: yani. yasin: 14 şubat işte yahu. ben: önce jeton düşmedi sonra hıııııııııııı çıktı. orda gülmüştük :)))))
bu konuşmanın üstünden 2 yıl geçti oy oy
çok tatlıymışşşş
maşallah
Allah muhabbetinizi arttırsın hemşom benim..
yasemn maşallah çk tatlymşsnz :)) bzde geçen 14 şubatta sözlenmştk 1 yıl olucak aaah ah :)
aslı sznde mi kıyıldı imam nkahınız
bizde komşu naber :))))
iyi komşu senden :)))))))))))
komşuydu can oldu aşk oldu hayat oldu eş oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
komşu komşunun külüne muhtaç ayy bu geldi aklıma şimdi :) :90: :90: :90:
gördünmü komşuyu denizz hanummmm :90:
:)))))))))))) valla isimlerimizi hiç söylemedik biz bazen arada ismiyle hitap ediyor sinir oluyor 3 sedir bende alışamadım ama toplumda aşkıtom diyemiyorsun :))))))))
toplum içinde ben hiçbişiy demiyorum :)))
şişt pişt huuu aloo :))
araya konuşmakta pek zor oluyr
o zamanlar ayrı güzeldi canım yaa :78: Maşallah Mevlam nice yılları beraber yaşamanızı nasip etsin inşallah betülcüm
bizde görücü usulü tanıştık tabi resmiyet oluyro başlarda günde bir kere ya arar yada msj atardın naber nasılsın? diye
şimdi söylüyorum komik geliyor. diyor ne kadar resmiymişimbir kelime daha yazsam ölürdüm sanki diyor
bizde görücü usulü tanıştık tabi resmiyet oluyro başlarda günde bir kere ya arar yada msj atardın naber nasılsın? diye
şimdi söylüyorum komik geliyor. diyor ne kadar resmiymişimbir kelime daha yazsam ölürdüm sanki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?