- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.401
adın nurgül
tasarımcı 22 yaşındayım
yarışmaya istanbuldan katılıyorum
29 ocakta nişanım var yani yarın
25 haziran 2011 düğünüm olacak
2005 yılından beri süren bir ilişkim var
yarışmacı arkadaşlara başarıla diliyorummm
adın nurgül
tasarımcı 22 yaşındayım
yarışmaya istanbuldan katılıyorum
29 ocakta nişanım var yani yarın
25 haziran 2011 düğünüm olacak
2005 yılından beri süren bir ilişkim var
yarışmacı arkadaşlara başarıla diliyorummm
ayhh çok güldüm deliiii
zenginsin işte
gönül zengini .... bunu açık açık yazdığına GÖREE cimcime yaa
yarınn mıkız snein e işin var burda şuan panik içinde savruluyor olman laızm hazırlıklar tamam mı
Herkese Merhaba,
bende temmuzde evleniyorum ama düğünle ilgili daha doğru dürüst hiç bir hazırlık yapmış değilim yazdıklarınızı okudukça imrendim. Özellikle gelinlik siparişinin epey önceden verilmesi gerekiyormuş sanırım. Bunun kınası da var. Düşündükçe biri boğazımı sıkıyor sanki...
evet evet yarın ne paniği yahu sizde sizin yanınızdayımmm işte istemiyorsanız giderim hıh
yarınn mıkız snein e işin var burda şuan panik içinde savruluyor olman laızm hazırlıklar tamam mı
hoşgeldinntemmuza daha var yetişir canım o kadarda sıkma kendini. ben gelinlik almaya gittim geçen hafta sonu temmuzda düğünü olanlar gelmişti. benimki nisanda. ben mi geç kaldım diye düşünüyordum ama bence onlar abartmış 6 ay var daha. insan kilo alır kilo verir. o kadarda acele etmemek gerekiyor
yok kuzum sen rahatsan sorun yok. stres atarsın hem bizimle. takıl bize hayatını yaşa
hoşgeldinntemmuza daha var yetişir canım o kadarda sıkma kendini. ben gelinlik almaya gittim geçen hafta sonu temmuzda düğünü olanlar gelmişti. benimki nisanda. ben mi geç kaldım diye düşünüyordum ama bence onlar abartmış 6 ay var daha. insan kilo alır kilo verir. o kadarda acele etmemek gerekiyor
RAHAT KIZ NE GÜZEL KASMIYOR İŞTE BENİM GİBİ
hahahah
1 yıldır nişanlıyım ev hazır
nikah tarihi hala yok
ayyyy bu süperrrrrrr bayıldmm
sağolun canlarım bnde çk beğendm zuzuuuuuubebişimmm çok hesaplı aldın vallaiyi günlerde kullan
oo süper çılgın topik :)ben de yayım hehehehehehe
aynen betüşümün yazdığı özelliklerden anladım ben ve bence sen burcunun değil yükseleninin özelliğini daha çok taşıyorsun bende betüşüm aynen yazdığın gibiyim burcumun özelliğini çok taşırım benimde yükselenim terazi canım
Nurgül'cüm sende benim gibisin :))
Cumartesi yüzüklerimizi almıştık, akşamada takılmıştı...
Nedense hiçte heyecanlanmamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?