2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende kendimi tanıtıyım. 25 yaşındayım. Adım Didem. 9 temmuz 2011 düğün tarihimiz.
25 temmuz 2009 da nişanlandım. k.çekmecede oturuyorum. İzmir e gelin gidiyorum. Böyle...

Hoşgeldin canım.
Benimde nikahım İzmir'de olacak, nişanlımın ailesi orada yaşıyor, yani bir yanımız İzmir'li oldu artık :))

canım heyecan olmuyor bende pek sadece son saatlerde basıyor gıcık heyecan onlar gelince bitiyor rahat olalım zaten canım benimmm

Bencede canım rahatlık en iyisi.
Sana şöyle bir tavsiyede bulunayım, can sıkıcı bir durum olsa bile sakın moralini bozma, bugün senin günün, onu düşün.
Ben hata yaptım o nedenle başkası o hataya düşmesin isterim...

herkes tantmş bnde tanıtayım kendimi :)

adım Betül yarışmaya istanbuldan katılıyorum 22 yaşındayım 6 aylık nişanlıyım 141 gün sonrada dünya evine gireceğim inşallah :)) tüm 2011 gelinlerine başarılar diliyorum

hoşbuldum canım iyiyim işteyim boynum tutuk :) ve yarım gelinlik provam var
nasıl bu boyunla gidicem die düşünmekyeyim :):)
sen nasılsın

ay canım benim çok geçmiş olsun nasıl olayım yarın akşam nişanım var onun hazırlığı işte bu akşam bohçaları toplayıp sarıp süsleyeceğizzz

izmirliler çoğalmış gelin gelin izmir güseldir:)

Yıllardır bunu gözlemliyorum.
İzmirli ve İstanbul'lular hep kendi memleketlerinin güzel olduğunu savunuyorlar :))
İzmir'den gelenler, "İstanbul'unuzun trafiğini hiç beğenmedik" derler :))
Annemde İzmir'i beğenmiyor nedense, oysaki iki şehirde birbirine benziyor bence...

Hayırlı olsun canım. İzmir çok güzel bir şehir. Keşke bizim de orda olsa mekanlar istanbula göre hem daha güzel hem daha uygun.

Nikahımız büyük ihtimal fuarda olacak, bende orayı çok beğenmiştim, dış mekan çekimleride güzel olur kanımca...

ay canım benim çok geçmiş olsun nasıl olayım yarın akşam nişanım var onun hazırlığı işte bu akşam bohçaları toplayıp sarıp süsleyeceğizzz

ayyy kutlarım canım allah tamamını erdirsin :) iyide senin burda ne işin var şimdi:) gidip hazırlıklarını tamamlasana

Allah yardımcın olsun..Ben nişan bohçalarının üzerine ismimizin baş harfleri olan minik pırıltılı taşlar dikmiştim. Sonra rica ettim saklayın diye taşları arka arkaya dizip bileklik yaptım kendime sevimli bir nişan hatırası oldu bir nevi kendi kendine hediye:)

ay ne güzelll teşekkür ederim canım benim bende tülle falan süsleyeyim diyorummm

Dış mekan çekimlerini deniz kenarında yaptırmak istiyorum ben. İnşallah olur. Benim düğünüm silivride olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…