- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.421
günaydın kızlarrr
Bende kendimi tanıtıyım. 25 yaşındayım. Adım Didem. 9 temmuz 2011 düğün tarihimiz.
25 temmuz 2009 da nişanlandım. k.çekmecede oturuyorum. İzmir e gelin gidiyorum. Böyle...
aynen yaa daha çok var temmuza
ben de 2 ay kala yaptırıcam gelinliği, az çok model belli aklımda ztn, kafanda bitirdikten sonra 1 ayda hallediyolar sen merak etme
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
canım heyecan olmuyor bende pek sadece son saatlerde basıyor gıcık heyecan onlar gelince bitiyor rahat olalım zaten canım benimmm
Hoşgeldin canım.
Benimde nikahım İzmir'de olacak, nişanlımın ailesi orada yaşıyor, yani bir yanımız İzmir'li oldu artık :))
Hoşgeldin canım.
Benimde nikahım İzmir'de olacak, nişanlımın ailesi orada yaşıyor, yani bir yanımız İzmir'li oldu artık :))
hoşbuldum canım iyiyim işteyim boynum tutuk :) ve yarım gelinlik provam var
nasıl bu boyunla gidicem die düşünmekyeyim :):)
sen nasılsın
herkes tantmş bnde tanıtayım kendimi :)
adım Betül yarışmaya istanbuldan katılıyorum 22 yaşındayım 6 aylık nişanlıyım 141 gün sonrada dünya evine gireceğim inşallah :)) tüm 2011 gelinlerine başarılar diliyorum
izmirliler çoğalmış gelin gelin izmir güseldir:)
Hayırlı olsun canım. İzmir çok güzel bir şehir. Keşke bizim de orda olsa mekanlar istanbula göre hem daha güzel hem daha uygun.
ay canım benim çok geçmiş olsun nasıl olayım yarın akşam nişanım var onun hazırlığı işte bu akşam bohçaları toplayıp sarıp süsleyeceğizzz
ay canım benim çok geçmiş olsun nasıl olayım yarın akşam nişanım var onun hazırlığı işte bu akşam bohçaları toplayıp sarıp süsleyeceğizzz
yerim ben senin dünya evini
ayyy kutlarım canım allah tamamını erdirsin :) iyide senin burda ne işin var şimdi:) gidip hazırlıklarını tamamlasana
Allah yardımcın olsun..Ben nişan bohçalarının üzerine ismimizin baş harfleri olan minik pırıltılı taşlar dikmiştim. Sonra rica ettim saklayın diye taşları arka arkaya dizip bileklik yaptım kendime sevimli bir nişan hatırası oldu bir nevi kendi kendine hediye:)
Yıllardır bunu gözlemliyorum.
İzmirli ve İstanbul'lular hep kendi memleketlerinin güzel olduğunu savunuyorlar :))
İzmir'den gelenler, "İstanbul'unuzun trafiğini hiç beğenmedik" derler :))
Annemde İzmir'i beğenmiyor nedense, oysaki iki şehirde birbirine benziyor bence...
şu bir gerçek izmir ve istanbulda çok güsel şehirler ama gel görki ne bir istanbullu izmiri beğenir nede bir izmirli istanbulu....
istanbul izmere göre çok kalabalık izmir daha sakin ben iş toplantılarına gittiğim zaman istanbulda zorlanıyorum çok kalabalık insanlar üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum :) bu tamamen izmirin sakinliğinden kaynaklanan bişi birde istanbulda biyerden biyere gitmek saatleri alırken koca izmir 2-3saat için gezip bitirebilirsin
oyüzden izmir diyorum:=)
Yıllardır bunu gözlemliyorum.
İzmirli ve İstanbul'lular hep kendi memleketlerinin güzel olduğunu savunuyorlar :))
İzmir'den gelenler, "İstanbul'unuzun trafiğini hiç beğenmedik" derler :))
Annemde İzmir'i beğenmiyor nedense, oysaki iki şehirde birbirine benziyor bence...
Nikahımız büyük ihtimal fuarda olacak, bende orayı çok beğenmiştim, dış mekan çekimleride güzel olur kanımca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?