- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.441
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
Yıllardır bunu gözlemliyorum.
İzmirli ve İstanbul'lular hep kendi memleketlerinin güzel olduğunu savunuyorlar :))
İzmir'den gelenler, "İstanbul'unuzun trafiğini hiç beğenmedik" derler :))
Annemde İzmir'i beğenmiyor nedense, oysaki iki şehirde birbirine benziyor bence...
şu bir gerçek izmir ve istanbulda çok güsel şehirler ama gel görki ne bir istanbullu izmiri beğenir nede bir izmirli istanbulu....
istanbul izmere göre çok kalabalık izmir daha sakin ben iş toplantılarına gittiğim zaman istanbulda zorlanıyorum çok kalabalık insanlar üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum :) bu tamamen izmirin sakinliğinden kaynaklanan bişi birde istanbulda biyerden biyere gitmek saatleri alırken koca izmir 2-3saat için gezip bitirebilirsin
oyüzden izmir diyorum:=)
İzmirde yaşamaya başlayacak biri olarak bu yüreklendirmeler bana iyi geldi teşekkür ederim:) Alışamamaktan korkuyorum ama herkes bi git bir daha geri gelmek istemiceksin diyor bakalım:)
iyidir hemşom yaa ne olsun
hastalığı atlatmaya çalışıyorum işte
yarın kayınvalidemle gelinlik bakmaya çıkabiliriz belki
Eki Görüntüle 134048
bu gelinlikten istiyorum bakalım
ay çok güzelll kızzz bayıldım valla
hoşbuldum canım iyiyim işteyim boynum tutuk :) ve yarım gelinlik provam var
nasıl bu boyunla gidicem die düşünmekyeyim :):)
sen nasılsın
çok geçmiş olsun bu arada canım benim
İzmirde yaşamaya başlayacak biri olarak bu yüreklendirmeler bana iyi geldi teşekkür ederim:) Alışamamaktan korkuyorum ama herkes bi git bir daha geri gelmek istemiceksin diyor bakalım:)
belki alışırken zorlanırsın biraz belkide hiç zorlanmazsın hayırlı olsun şimdiden
beğendin mi gerçekten
valla ben bayıldım
tam istediğim gibi
inşallah yaptırabilirim bu resimdeki gibi
o fiyonk falan çok hoşuma gitti
değişik geldi yani
sağol tatlım geçicek inşallah yavaş yavaş
Çok güzelmiiş bende buna benze ama daha kalçaya oturan bir şey istiyorum...İnşallah gönlündekini şıp diye bulursun
hemen eczaneye koş fastjel diye bir krem var onu tuttuk yere hafif mıncıklayarak sür bak bakalım birşeyin kalıyor mu
canım aslında bende o tarzları çok beğeniyorum ama
benim basenlerim accık fazlacana
o yüzden yakışmaz bana
fiziğime uygun bişey olması lazım o yüzden
kuzum valla çok beğendim çok güzelll bende nişandan sonra bakmaya gideceğim gelinlik için bakalım
kullandın demi daha önce bide deriye alrji falan yapmasın:) yarına kadar iyileşmem lazım
Yıllardır bunu gözlemliyorum.
İzmirli ve İstanbul'lular hep kendi memleketlerinin güzel olduğunu savunuyorlar :))
İzmir'den gelenler, "İstanbul'unuzun trafiğini hiç beğenmedik" derler :))
Annemde İzmir'i beğenmiyor nedense, oysaki iki şehirde birbirine benziyor bence...
şu bir gerçek izmir ve istanbulda çok güsel şehirler ama gel görki ne bir istanbullu izmiri beğenir nede bir izmirli istanbulu....
istanbul izmere göre çok kalabalık izmir daha sakin ben iş toplantılarına gittiğim zaman istanbulda zorlanıyorum çok kalabalık insanlar üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum :) bu tamamen izmirin sakinliğinden kaynaklanan bişi birde istanbulda biyerden biyere gitmek saatleri alırken koca izmir 2-3saat için gezip bitirebilirsin
oyüzden izmir diyorum:=)
Haklısın...
Dış mekan çekimlerini deniz kenarında yaptırmak istiyorum ben. İnşallah olur. Benim düğünüm silivride olacak.
Fuar ve Kordon düşünüyoruz, umarım güzel olur...
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
Günaydın Aylin'cim, çok hoş bir model...
Benim beğendiklerimde hep bu tarz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?