2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim burçdaşımmm
senin kadar iyi olurum inş

Son düzenleme:
bende 1,70 63 kiloyum topuklu giyemem çünkü benki o kadar uzun değil aynı gibiyiz... Ne kötüüüüü....

benim boy 1,72 kilom 63:))))))))))))
bizimde boylar aynııı ve topuklu giymekkk yokkkk :))
gerçi nişanlım sorun etmiyor ama ben giymiyorumm uzun olmamam lazımmm ondan :)))))

benim boy 1,72 kilom 63:))))))))))))
bizimde boylar aynııı ve topuklu giymekkk yokkkk :))
gerçi nişanlım sorun etmiyor ama ben giymiyorumm uzun olmamam lazımmm ondan :)))))

bende 1,70 63 kiloyum topuklu giyemem çünkü benki o kadar uzun değil aynı gibiyiz... Ne kötüüüüü....

ayyy ben de standart üstüyüm diye üzülüyodum, ne güzel 1,70 üzeri benden başkaları da varmış =)
ya benimki benden biraz uzun topuklu giydiğimde aynı oluyorz ama ben çok iri duruyomuşum gibi oluyo yanında, o yüzden pek istemiyo topuklu giymemi sinir oluyorumm:86:

betüşşş markofonide 165 lira pamuk satenler bu sitede 150 lira ücretsiz kargo diyor ama senin beğendiğin model yok

yavrm havlu hediyeli diil ama var bnm model nevresm dnyasnda 187 mlyn bde bnm markafonide bkaç ay önceden 50 liraya aldığım 100 liralık çekim vardı.. şimdi 70 lira ödycem nevresime 50de daha önce ödemştm 120 oldu kargsyla filan

canım nereye uğraşıyorsunuz umarım herşey gönlünüzce olur

evet canım bodrumdaydı şimdide muğla merkez diyorlar değişmezse eğer ordayız inşallah
onun ailesininde benim aileminde ortasında olucaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…