- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.541
en iyisini yapıyorsun canım sakın uzatma. en hayırlısı böyle
yavrm havlu hediyeli diil ama var bnm model nevresm dnyasnda 187 mlyn bde bnm markafonide bkaç ay önceden 50 liraya aldığım 100 liralık çekim vardı.. şimdi 70 lira ödycem nevresime 50de daha önce ödemştm 120 oldu kargsyla filan
Eki Görüntüle 134091 Eki Görüntüle 134092 Eki Görüntüle 134093
işte bornozlarım
toplantı geç bitti meleklerimmm
senin daha uyguna geldi bebişimmm tabi.ama markofoniye göre bu site şuan daha hesaplı
Eki Görüntüle 134091 Eki Görüntüle 134092 Eki Görüntüle 134093
işte bornozlarım
Mügeee napıosunn kuzummm
çok güzelmiş canım benim güle güle iyi günlerde kullan inş.
iyiim meltemcim toplantı vardıı
valla komik geçti eğlendim kafam dağıldı
bak bornozlarımı ekledim az önceki yazımda
K.K.'dan aldığım:98:
evett bitanemm gördümmm en güsell günlerde kullan canımm ben senden mini filan beklerdimm ben mini alacagım böyle sexiii bir bornoz almam lazım
Mügecikk sen ne işle iştirak ediyorsunistanbulun neresindensin
Sen tasarımcısın ben moda programı yapıorum istanbulda olsaydım röportaj yapmak isterdim
Yapımcıyım canım Ank'da yerel bir kanalda 2 tane program yapıorum yogun çalısıorumama çok güsel hareketler bunlar 26 yasındayım İstanbula gelin gelecegim çekmeköyde oturacagız evimiz orda
Tasarımcıyım cnm Ataşehirde oturuyorum.
senle konuşamadık tabi.
az önce kızlar meslekleirni fln yazıyolardı küb fln burdaydı nereye gitmiş şimdi yaaa bak
sen napıosun cnm nerdesin iş güç ne
selamlar
cumanız mübarek olsun kızlar
canlı canlı izleyebiliyormuyuz bakalım :))
Sen tasarımcısın ben moda programı yapıorum istanbulda olsaydım röportaj yapmak isterdim
Yapımcıyım canım Ank'da yerel bir kanalda 2 tane program yapıorum yogun çalısıorumama çok güsel hareketler bunlar 26 yasındayım İstanbula gelin gelecegim çekmeköyde oturacagız evimiz orda
gizim hayırlısı olsunevet canım bodrumdaydı şimdide muğla merkez diyorlar değişmezse eğer ordayız inşallah
onun ailesininde benim aileminde ortasında olucaz
mügecan güle güle kullan.Eki Görüntüle 134091 Eki Görüntüle 134092 Eki Görüntüle 134093
işte bornozlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?