- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.561
Evett tatlımmm depreme dayanıklı olması açısından aldık zaten çekmeköyden biz 1 sene filan ev araştırdık ya bu bir gerçek İstanbulda deprem bekleniyor biz bunun zararını nasıl en aza indirebiliriz 1 sene ugrastık didindik babamız da ayrdım etti Çekmeköy'den ev aldık Agogluna çok yakınız tabiki de Residince'da yaşamak isterdim ama malum fiyatlar çok yüksek sen de çok güsel bir yerde oturuyorsun canım...benim de kardesim stilist ama meslegini yapmıyor evde oturmak daha keyifliymiş ona göre...
Süperrr yaaa modadan anlayan birisini buldumMügecik müsait oldugunda bana düz çizme modeli varsa bilgin paylasırmısın ama bihter modeli istemiorum Beymen Clubda begendim ama o da çok pahalı :2:
gizim hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin
mügecan güle güle kullan.
Bende tasarımcıyım, 1 yıl Ataşehir'de çalıştım...
aa süpermiş cnm sende moda tasarım mı?
İiyiimm Aysecimm sen nasılsın?
Çok güsell bir meslegin var canımm umarımm istedigin yere gelirsin
Eki Görüntüle 134091 Eki Görüntüle 134092 Eki Görüntüle 134093
işte bornozlarım
toplantı geç bitti meleklerimmm
iyiyim meltemcim bende, çok işim var ama çalışasım yok.
akşam olsa da gitsek.
Gule gule kullanin
Kizlar onumuzdeki gunlerde unlu bir markanin Nevresim urun grubuna da girecegiz bilginize !
Bamboo takimlar cok ilgi gordu bizde ucuzami sattik ne 1 haftada tum Bambu Bornozlar tukendi ...
http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/
Gule gule kullanin
Kizlar onumuzdeki gunlerde unlu bir markanin Nevresim urun grubuna da girecegiz bilginize !
Bamboo takimlar cok ilgi gordu bizde ucuzami sattik ne 1 haftada tum Bambu Bornozlar tukendi ...
http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/
kızlar ben çıkayım çalışayım biraz
kızlar kızlar kızlar....
çookk uzun bir aradan sonra geldim yine
işten ayrıldım 2 haftadır memleketime tatile gitmiştim hiç internete girme fırsatım olmadı.. çok şeyler kaçırmış olabilirim.
sizi çok özledim
evet çok şey kaçırdın...
mesela beni tanımıyorsun bende seni
yenü üyeleriniz çok var artık
müge ismim cnm..
kızlar kızlar kızlar....
çookk uzun bir aradan sonra geldim yine
işten ayrıldım 2 haftadır memleketime tatile gitmiştim hiç internete girme fırsatım olmadı.. çok şeyler kaçırmış olabilirim.
sizi çok özledim
Bu arada kızlar hala balayını ayarlıyamadık pztside son gün :97:
siz bişiler yaptınız mı ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?