2011 gelin adayları buyrun sohbete

offf betüş ya havadan galiba anlamadım evetttt yarın benimmm günüm dua edin bana sorun çıkmasınnnn ne olur

ay nurgüşüm senin nişanınmı var yarın ben seni nişanlı biiliyodum ya kızzzzzzzzzz Raabim tamamına erdirsin.Allah utandırmasın.çok güzel heyecanlar yaaa dakikasının bile tadını çıkar Rabbim yanınızda olsun

yk ayşecim aynı şehirdeyz ama semtlermz yakın olmadığı için genelde haftada 1 grüşüorz işler yolunda bu ara sakin canım bnde şimdi kaynımla konuşuodm abine ne alsam sevgller gnnde die.. :)

nişan canım benim yarın akşam nişanım var

Denizim çok kolay gelsin yoğunluğun

Betüşüm benim bu soruyu sana belkide 3. Soruşum oldu sanırım. Kusura bakma canım ya takıldı plak

Nurgülüm çok güzel bi duygu Allah tamamına erdirsin. Çok güzel geçer inşallah
Evde mi olcak canım

tşk ederim ayşecim .

nurgül allah yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşallah ayşenin dediği gibi keyfini çıkar günün fotolarıda çek bizlere göster

offf betüş ya havadan galiba anlamadım evetttt yarın benimmm günüm dua edin bana sorun çıkmasınnnn ne olur
ederiz cnm inşallah bu zamana kadar olduğu gbi nişannda sorunsz geçer pazartesi gelr ne kadar gzel geçtiğini anlatrsn sen rahat olrsan hç bi problem kalmaz :))

olrmu cnm çk fazlayız ondan ne kusuru istediğin kadar sorablrsn sölerm bn :)

inş. canım ya sorun olmaz pazartesi hemen yazarım sizi herşeyi nişanım evde olacak aile arasında

ivittttttttttt.katılıyorum sana.ilk işim istanbul forum.alayım artık mutfak gereclerini falan.he bide nurgüşüme dua edicem.Allahım inşallah güzel geçsin diye

edoşum kurban olurum ben sana ya nasıl bir bağ böyle bazen ben bile anlam veremiyorum anneme anlatıyorum annemde şaşırıyor edoş çok teşekkür ederim arkadaşımmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk iyiki varsınız kızlar valla ne yapardım ben

iyiyiz elcinciğim sen ne yapıyorsun nasıl oldunnnn ?

canım idare ediyorum yaa birde regl oldum onunda sancısı başladı anlatamam
kıslar bende hep bişiler var yaa tv ünitesinin üstünü düzlüyordum orda cam bir biblomuz vardı
kafama düşüyordu zor kurtuldum yaa nazarmı var nee bendee

nurgül yarınmı nişan hayırlı olsun canım inş. çok güsel geçer bu arada resimleri istiyoruzz bilgin olsunn senide görelim görmedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…