- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.661
offf betüş ya havadan galiba anlamadımevetttt yarın benimmm günüm dua edin bana sorun çıkmasınnnn ne olur
yk ayşecim aynı şehirdeyz ama semtlermz yakın olmadığı için genelde haftada 1 grüşüorz işler yolunda bu ara sakin canım bnde şimdi kaynımla konuşuodm abine ne alsam sevgller gnnde die.. :)
nişan canım benim yarın akşam nişanım var
hızınıza yetişlmiyor maşallah diyelim kızlar :))
çok yoğun işlerim giremiyorum hiç yıl sonları yıl başalrı çekilmiyor hiç 10 gün grriden gidiyorum neredeyse
yeni gelen ark. olmuş artık hergün bir kaç kişi ekleniyor hoşgelmişler
artık müsait bir zamanda tanışırız
ederiz cnm inşallah bu zamana kadar olduğu gbi nişannda sorunsz geçer pazartesi gelr ne kadar gzel geçtiğini anlatrsn sen rahat olrsan hç bi problem kalmaz :))offf betüş ya havadan galiba anlamadımevetttt yarın benimmm günüm dua edin bana sorun çıkmasınnnn ne olur
Denizim çok kolay gelsin yoğunluğun
Betüşüm benim bu soruyu sana belkide 3. Soruşum oldu sanırım. Kusura bakma canım ya takıldı plak
Nurgülüm çok güzel bi duygu Allah tamamına erdirsin. Çok güzel geçer inşallah
Evde mi olcak canım
haftanın son günü de bitmek üzere
ederiz cnm inşallah bu zamana kadar olduğu gbi nişannda sorunsz geçer pazartesi gelr ne kadar gzel geçtiğini anlatrsn sen rahat olrsan hç bi problem kalmaz :))
olrmu cnm çk fazlayız ondan ne kusuru istediğin kadar sorablrsn sölerm bn :)
ivittttttttttt.katılıyorum sana.ilk işim istanbul forum.alayım artık mutfak gereclerini falan.he bide nurgüşüme dua edicem.Allahım inşallah güzel geçsin diye
kıslarr napıyonuzzzzzz
kıslarr napıyonuzzzzzz
iyiyiz elcinciğim sen ne yapıyorsun nasıl oldunnnn ?
merhaba kızlar :79:
daha bu gün üye oldum süpermiş burası
adım dilek istanbulda oturuyorum 9 aydır nişanlıyım 4 hazirandada düğünüm var
dün pastamızın siparişini verdimmmm bugünde bohçaları hazırlayacağım yarın ablam gelecek bursadan ay çok mutluyummmm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?