2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah allah bence en kısa zamanda evinde bir mevlüt okut derim ben rabbim kötü gözlerden korusun evet yarın nişanım tabiki eklerim fotoları canım benimmm çok çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine

allah allah bence en kısa zamanda evinde bir mevlüt okut derim ben rabbim kötü gözlerden korusun evet yarın nişanım tabiki eklerim fotoları canım benimmm çok çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine

tşk ederim canımcımm yaa evet yaa var bişiler
şuanda ekleyebilrisinresim canımcım bak çok merak ettim seni

oyyyyy canım benim kıyamam ben sana. öyle deme nolur.Allahın izniyle güzel geçecek.ben nişanlıma bile anlatıyorum burayı.kızlar şöyle diyo yapalım böyle diyo yapalım.az öncede balayı için son günlermiş dedim.bugun rezerve yaptıralım dedim.ayy tmm eda akşam bakalım dedi...

et balık kurumunun oralarda dayımda yeşilyaylada oturuyor canımmm

aa iki tarafta çok yakın benim ablamda yeşilyayla dsa oturuyor .))))

et balıkta çok yakın 20 dk bile değil gelirsen beklerim vallahi canımcım gelsin mi son zamanlarda bilmiyorum orada metro isasyonu var ilerisnde bende arabayatağı diye geçiyor mahalle adı

kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edin yhaaa

evet tamam güzel geçecek diyorum güzel geçsin geç kalmayın yaptırın bir an önce kuzum

nikah olmadan öncemi hamile kaldın
nikahtan sonramı
bencede hemen yap 2 aylık millet bebişin için 7 aylık erken doğmuş der ayy ben henüz nişanlyım evli ark. Sor ben bu konuda şaşırdım açıkcası ( pardon

orayı biliyorum canım yolum düşerse haber ederim sana

ben hiç bişi anlamadım :78: sen şimdi resmi nikah yaptın ama ailenin yanındamı kalıyosun?? kendi eviniz varsa eşinle beraber neden düğün diye tutturdun.hadi düğün yapmak şart eşin ne diyo zorlaştırıyo? neden hamilelik için önlem almadınız ??yok okudum okudum bi anlam veremedim
he bide yazının sonunda neden güldün onuda anlamadım

Son düzenleme:
Elçincim geçmiş olsun canım ayakalrını sıcak tutu ve bitki çayları iç iyi geliyor regl için bende çok fena olurum.

Evet güzel fikir burada yeni gelin olanlar gelin mevlütü okutuyor sende okut .))
becerikli güzel tabi nazar değer göz değer allah korusun

valla bende anlam veremedimmm kusura bakma akılda veremiyorum açıkçası

allah seni kız soru yağmuruna tuttuk kız bizden yardım fikir istiyor :)))))))))))))))))))

nasl yani madem düğün düşünüodnz neden nkahtan sonra brlkte oldnz yada şöyle söyliim neden hamilellk için önlem almadnz yada neden 2.5 ay olana kadar beklednz.. bnce illa düğün diyorsan hemen yapın bebek doğdktan snra düğün yappmak bna gre çk saçma.. gerçi hamileyken düğün yapmakta saçma ama olmş bkere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…