- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.681
Elçinim sana yazmıştım bende görmedin heralde.
nasıl oldun?
nurgül benimkide aile arasındaydı.
canım idare ediyorum yaa birde regl oldum onunda sancısı başladı anlatamam
kıslar bende hep bişiler var yaa tv ünitesinin üstünü düzlüyordum orda cam bir biblomuz vardı
kafama düşüyordu zor kurtuldum yaa nazarmı var nee bendee
nurgül yarınmı nişan hayırlı olsun canım inş. çok güsel geçer bu arada resimleri istiyoruzz bilgin olsunn senide görelim görmedik daha
aa ablanla toprağız nerde otuyor hangi semtte
allah allah bence en kısa zamanda evinde bir mevlüt okut derim ben rabbim kötü gözlerden korusun evet yarın nişanım tabiki eklerim fotoları canım benimmm çok çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine
Elçinim sana yazmıştım bende görmedin heralde.
nasıl oldun?
nurgül benimkide aile arasındaydı.
edoşum kurban olurum ben sana ya nasıl bir bağ böyle bazen ben bile anlam veremiyorum anneme anlatıyorum annemde şaşırıyor edoş çok teşekkür ederim arkadaşımmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk iyiki varsınız kızlar valla ne yapardım ben
hoşgeldin dilek aramıza üye olmakla çok doğru bir karar vermişsin hayırlı olsun inş. canım benimmm bende nurgülll bu arada
et balık kurumunun oralarda dayımda yeşilyaylada oturuyor canımmm
oyyyyy canım benim kıyamam ben sana.öyle deme nolur.Allahın izniyle güzel geçecek.ben nişanlıma bile anlatıyorum burayı.kızlar şöyle diyo yapalım böyle diyo yapalım.az öncede balayı için son günlermiş dedim.bugun rezerve yaptıralım dedim.ayy tmm eda akşam bakalım dedi...
kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... Gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edin yhaaa
aa iki tarafta çok yakın benim ablamda yeşilyayla dsa oturuyor .))))
et balıkta çok yakın 20 dk bile değil gelirsen beklerim vallahi canımcım gelsin mi son zamanlarda bilmiyorum orada metro isasyonu var ilerisnde bende arabayatağı diye geçiyor mahalle adı
kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
yardım edin yhaaa
ben hiç bişi anlamadım :78: sen şimdi resmi nikah yaptın ama ailenin yanındamı kalıyosun?? kendi eviniz varsa eşinle beraber neden düğün diye tutturdun.hadi düğün yapmak şart eşin ne diyo zorlaştırıyo? neden hamilelik için önlem almadınız ??yok okudum okudum bi anlam veremedim
he bide yazının sonunda neden güldün onuda anlamadım
Musmutluuuuuuuuuuu
hoşgeldin aramıza inşallah çok çok çok mutlu olursun (nuz) canlar
ben hiç bişi anlamadım :78: Sen şimdi resmi nikah yaptın ama ailenin yanındamı kalıyosun?? Kendi eviniz varsa eşinle beraber neden düğün diye tutturdun.hadi düğün yapmak şart eşin ne diyo zorlaştırıyo? Neden hamilelik için önlem almadınız ??yok okudum okudum bi anlam veremedim
He bide yazının sonunda neden güldün onuda anlamadım
kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
yardım edin yhaaa
hoşbuldum canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?