- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.701
kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edin yhaaa
Elçincim geçmiş olsun canım ayakalrını sıcak tutu ve bitki çayları iç iyi geliyor regl için bende çok fena olurum.
Evet güzel fikir burada yeni gelin olanlar gelin mevlütü okutuyor sende okut .))
becerikli güzel tabi nazar değer göz değer allah korusun
Nere gittin gülserennnnnnnnnnnnnnnnn
gülseren Allah kolaylık versin zor bir durum
musmutlu adın kadar mutlu ol inşallah hoşgeldin
kızlar bazı nedenlerden dolayı nikahı erken yaptık düğünü erteledik ve şimdi 2.5 aylık hamileyimmmmmm..... gelinliğime nasıl sığıcam 1 ay içinde düğün yapmalıyız ama eşim göbişinle olmaz diyor doğumdan sonra yaparız düğünü diyor bütün aile ayağa kalktı hemen yapalım diye vakit kalmadı görev yerlerimiz farklı 1 aya nasıl sığdırıcaz bilmiyorum zaten eşim kabul etmiyor
fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edin yhaaa
kızlar yarın yani nişan için yaşpasta yaptırıyorum yanına kurupastada alacağım ikram olarak onları vereceğiz başka birşey yapmayı düşünmüyoruz yapalımmı sizce kararsız kaldım ya
kızlar yarın yani nişan için yaşpasta yaptırıyorum yanına kurupastada alacağım ikram olarak onları vereceğiz başka birşey yapmayı düşünmüyoruz yapalımmı sizce kararsız kaldım ya
kıslar kaçırdınız gülsereni sorularınızlaa beee
ama elçin arkasından gülmüş.ısınamadım kıza nedense
tamamdır kızlar teşekkür ederim bende öyle yapayımm öyle düşünüyordum zaten bu arada şimdi gelirken bohçalarıda getirecekler onları açıp gösterecekmiyiz herkesin içinde bana onuda söyleyin ay bu arada kusura bakmayın emi çok şey sordum sizede
tamamdır kızlar teşekkür ederim bende öyle yapayımm öyle düşünüyordum zaten bu arada şimdi gelirken bohçalarıda getirecekler onları açıp gösterecekmiyiz herkesin içinde bana onuda söyleyin ay bu arada kusura bakmayın emi çok şey sordum sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?