2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende anlayamadım yaa

saol denizcimm yaa biz okuttuk aslında gelin mevlütü ama nebilim canım yaa iştee ne diyimmm

kızlar yarın yani nişan için yaşpasta yaptırıyorum yanına kurupastada alacağım ikram olarak onları vereceğiz başka birşey yapmayı düşünmüyoruz yapalımmı sizce kararsız kaldım ya

şimdi arkadaşım olan olmuş çoktan ne desek boş bencede en kısa zamanda yapın derim düğünü zaten nikah yapmışsınız hemen yapın yoksa birkaç ay daha geçersee dahada büyücek karnın hiç olmaz zaten doğduktan sonra düğün yapmak tamamen saçma bence ama sizin bileceginiz iş

kızlar yarın yani nişan için yaşpasta yaptırıyorum yanına kurupastada alacağım ikram olarak onları vereceğiz başka birşey yapmayı düşünmüyoruz yapalımmı sizce kararsız kaldım ya

aşkım biz nasıl yaptık biliyomusun.benim nişanım dışarda oldu.eve gelenlere annem önceki günden yemek yaptı teyzemlerle beraber.neyse kendimi anlatmayım.senin nişanın evde olcak.4-5 saat sürerse eğer yanına iki tepsi börek yapın sadece.pastanın yanına bide börek koyar annenler öyle ikram edersiniz.hem karınları doyar.hemde acıktık diye dağılmasınlar hemen.kola fanta almayı unutma bebişimmm benim.

yarın nişanın mı var hayırlı olsun canım

bizimde evde olmuştu nişanımız yaşpasta kurupasta bide kalın çubuk krekerler olurya pastahanelerde ondan almıştık bide nişanlım baklava getirmişti onları verdik

tamamdır kızlar teşekkür ederim bende öyle yapayımm öyle düşünüyordum zaten bu arada şimdi gelirken bohçalarıda getirecekler onları açıp gösterecekmiyiz herkesin içinde bana onuda söyleyin ay bu arada kusura bakmayın emi çok şey sordum sizede

hyr cnm bzdede bohçalar salona gelmşti kenarda kurdaleli kurdaleli beklediler açıp gstermedk eğer öyle bi adetleri yksa açıp gstermek gbi gzel herkesn grebleceği bryerde bohça halnde bekler

canım evet getirdikleri bohçalar yüzük takıldıktan çikolatalar dağıtılldıktan sonra kadınların bulunduğu bir ortamda açıldı gösterildi.
ay çok güzel heyecanlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…