2011 gelin adayları buyrun sohbete

kopardın eda beni akşam akşam süpersin

Bi daha gelirmisin arkadasımm bilmiorum ama benim de merak ettigim bi sey var?Hamile oldugunu ögrenincemi nikah yaptınız?çevrenizdeki insanlara nasıl açıklayacaksınız erken dogum mu diyeceksiniz ?

herkese merhaba, ben sürekli okuyordum burayı ama pek cevap yazmıyordum, genelde telefondan girdiğim için zor oluyordu. uzun zamandırda girememiştim baya bişeyler yazılmış hepsini okuyamadım, ev tekstili bitmiş yavaş yavaş mobilyalara geçilmiş sanırım. herkese kolay gelsin..

hep öyle valla...bundan sonra fikir alışverişi yapalım bol bol 2011 gelinleri olcaz ya 9 eylül benimki de.hepimiz için hayırlı bir yıl olur umarım

hep öyle valla...bundan sonra fikir alışverişi yapalım bol bol 2011 gelinleri olcaz ya 9 eylül benimki de.hepimiz için hayırlı bir yıl olur umarım

benimkide 3 eylül :) yakınmış tarihler... biz daha hiç mobilya bakmadık, sadece beyaz eşyaları aldık bitirdik. onun dışında ben çeyizimi tamamladım sayılır. bide düğün salonumuzu tuttuk.. evimiz kira olacağı için, düğünden 1-2 ay önce tutacaz ona göre eşya alınacak.

söylediklerin bire bir aynıbiz de öyle düşünüyoruz.temmuz gibi falan tutarız herhalde.bu ara tatil yeri belirlemeye çalışıyoruz da karar veremedik bir türlü.gelinlik esya falan yok henüz:18:hangi ildesin sen?

antalyada oturuyorum, nişanlımda burda, evlenincede antalyada oturacaz. aynı şehirde olmamıza rağmen çok zor. başka şehirlerde oturanlara Allah yardım etsin sen hangi şehirdensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…