- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.741
ben hiç bişi anlamadım :78: sen şimdi resmi nikah yaptın ama ailenin yanındamı kalıyosun?? kendi eviniz varsa eşinle beraber neden düğün diye tutturdun.hadi düğün yapmak şart eşin ne diyo zorlaştırıyo? neden hamilelik için önlem almadınız ??yok okudum okudum bi anlam veremedim
he bide yazının sonunda neden güldün onuda anlamadım
hoşgeldin canım
sen de hoşgeldin bu aradahoşbulduk canım benim düğünde temmuzda bende geldim aranıza
hepimiz hoşgeldikmeraba duru:112: nasılsın bende yeni geldim bu topiğe :118:
sen de hoşgeldin bu arada
valla öyle oldu bakıyorum kimse yok gidiyorum bir daha geliyorumhoşbuldum canım sende hoşgeldinkörler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu :90:
Hoşgeldiniz kızlar topicimize topic olarak kalabalıklastık artık umarım 1-2 kere gelip sonra ortadan kaybolmazsınızben meltem m.o hepinizle de
Hoşgeldiniz kızlar topicimize topic olarak kalabalıklastık artık umarım 1-2 kere gelip sonra ortadan kaybolmazsınızben meltem m.o hepinizle de
bir doktora danışmadan karar verme derim.yine de sen bilirsin tabiya 2 hafta sonra evlenıyorum ama hala nasıl korunacagımı bulamadım kızlar sız ne düşünüyorsunuz????
hep öyle valla...bundan sonra fikir alışverişi yapalım bol bol 2011 gelinleri olcaz yaherkese merhaba, ben sürekli okuyordum burayı ama pek cevap yazmıyordum, genelde telefondan girdiğim için zor oluyordu. uzun zamandırda girememiştim baya bişeyler yazılmış hepsini okuyamadım, ev tekstili bitmiş yavaş yavaş mobilyalara geçilmiş sanırım.herkese kolay gelsin..
hep öyle valla...bundan sonra fikir alışverişi yapalım bol bol 2011 gelinleri olcaz ya9 eylül benimki de.hepimiz için hayırlı bir yıl olur umarım
söylediklerin bire bir aynıbenimkide 3 eylül :) yakınmış tarihler... biz daha hiç mobilya bakmadık, sadece beyaz eşyaları aldık bitirdik. onun dışında ben çeyizimi tamamladım sayılır. bide düğün salonumuzu tuttuk.. evimiz kira olacağı için, düğünden 1-2 ay önce tutacaz ona göre eşya alınacak.
söylediklerin bire bir aynıbiz de öyle düşünüyoruz.temmuz gibi falan tutarız herhalde.bu ara tatil yeri belirlemeye çalışıyoruz da karar veremedik bir türlü.gelinlik esya falan yok henüz:18:hangi ildesin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?