2011 gelin adayları buyrun sohbete

betülcüm sanada günaydın canım
gnaydın canım sen naslsn
iyiyim tatlişkommm beni görmeyince baya alındım kız sende ne var ne yok nasıl gdiyor son hız ceyiz taç ın mağazasına gideceğim diyordun n eyaptın

kuşum yarına gtmek gbi bi planımz var ama bakalım inşallah olr gdemzsek 2-3 hafta sonrasına kalıcak nişanlmn vardiyasnı ayarlamak için ama yarın gtmek istyrm bakalım sen aldnmı yeni ciciler

iyim bende canım ne olsun cumartesi çalışmak zorolsada ne yapğacaksın mecbur en sevdiğim tarafı çok relax bir kahvaltı yapıyorum bir saat .)))))))))

aaaaaa benim hiç haberim yokkk verdiler gittin yanii :))) nişan ne zaman kızz bizden önce evleneceksin

kız sen seminer derken ben burda gidiyomm

hayırlı olsn züleyhacm allah tamamına erdirsn inşallah nişan ne zaman

sağol betülcüm yaaaa amin amin inş. hepimiz kavuşalım sevdiklerimizeee
yeter dimi ama yaaa

sözlü bayan seni bak gördüm mü 2011 sana uğurlu geldi hadi hayırlı olsun canımcım çok sevindim adına
allah tamamına erdirsin canım

evet yavru yaaa aklıma geliyon hep yılbaşından sonra dedinnn
2 ocakta aradılar gelelim diyee
ama o hafta abimin işinden dolayı biz uygun değildik bi dahakii haftaya kaldııı

nihayetinde söz olduuu

nişan belli değil şekerer ama yıkın bi zamanda olcak herhalde öyle istiyolarrrr

kuşum yarına gtmek gbi bi planımz var ama bakalım inşallah olr gdemzsek 2-3 hafta sonrasına kalıcak nişanlmn vardiyasnı ayarlamak için ama yarın gtmek istyrm bakalım sen aldnmı yeni ciciler

bende bugün çıkabilirsem bakacağım bebişim taç ın pamık satenleri 135 e düşmüş arkadaşım dedi ama biliyorum ellerinde hep 3-4 model oluyor. en son battaniyemi aldım canım bi de çay setimi başkada bişi almadım

kim kaldı şimdi buket var sırada galiba onuda söyleyelim kadromuz başı bağlı olmayan kalmıyor :))

ewt hayatım bii an önce kavuşalım sevdiceklerimize hayırlsyla inşallah :))

bak zuzucm bak belki beğenrsn o 3-4 model içinden.. bu tekrdağdaki mağazadada modellerin içinden sen seçiomşsn 150 liralık pamk satenler 65 liraymş orda can atıorm gtmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…