- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.801
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin darısı başıma inşallah
Yarın ailesi ile tanışamaya gidiyorum biryerden başlıyoruz en azından
kızlarrr günaydın ben geldimmmm nasılsınız
hoşgeldin canım kız senin bugün nişanın yok mu
aaaaaa bakk başlıyon işte sendeeeeeeeee
amin amin inş.
aaaaaa bakk başlıyon işte sendeeeeeeeee
amin amin inş.
heyecan bastı şimdiden elbise giysem olur dimi birde eli boş gidilmez ne alayım?
evet var kuzular bu akşam ama ben işteyim sizede bakayım dedimmmm
senin tepsini gösterdim anneme betüşün lafınıda söyledim kızlar sana güveniyor anne döktürürmüşsün sen dedim artık tasarlarsın bana bir tepsiGüldü kağıt kalem aldı eline mezurada aldı ölçtü biçti ne yaptı anlamadım alınacaklar listesi çıkardı Cam kestirilerecek cam yapıştırıcısı alınacak ve 6 metre sawaroski alınacak dedi ama ne tasarladı kafasında onu yapınca görecekmişim
evet canım benim eli boş gitme ayıp olur klasik birşeyler giy üstüne yaşpasta al istersen annesinede çiçek alabilirsin saksı çiçeği baktıkça seni ansın
senin tepsini gösterdim anneme betüşün lafınıda söyledim kızlar sana güveniyor anne döktürürmüşsün sen dedim artık tasarlarsın bana bir tepsiGüldü kağıt kalem aldı eline mezurada aldı ölçtü biçti ne yaptı anlamadım alınacaklar listesi çıkardı Cam kestirilerecek cam yapıştırıcısı alınacak ve 6 metre sawaroski alınacak dedi ama ne tasarladı kafasında onu yapınca görecekmişim
hoşgeldnz buket nurgül
oooo senn annenn maşallahı var buket 6 metre sawaroskiyle ne döktrcek inan çk merak ettim maşallah vallahi
Günaydın kızçeler, nurgül'dü sanırım...
Bu nişanın var, heyecan sardımı şekerüm, ay seni kendime benzettim, bende çalışmıştım nişan günümde :))
aa bak saksı çiçeği olur sevdim ben bu fikri çiçek alırsam pastada alayım mı biri yeter mi birde 5 başında yeğeni var oda tatile geldi onada birşey alsam mı ne alınır
hiç sorma cimcimem valla çalışıyorum bugünde sarmazmı hiç kalbim yerinden çıkacak valla ne yapacağım ben ya sakinleşemiyorummmm
Günaydın kızçeler, nurgül'dü sanırım...
Bu nişanın var, heyecan sardımı şekerüm, ay seni kendime benzettim, bende çalışmıştım nişan günümde :))
heyecan bastı şimdiden elbise giysem olur dimi birde eli boş gidilmez ne alayım?
evet var kuzular bu akşam ama ben işteyim sizede bakayım dedimmmm
yeğenine birşey almana gerek olduğunu düşünmüyorum çiçek al ama yanına pastada al bence ikram olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?