- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.261
Kızlar benim özellikle düşündüğüm kol meselesi.
Straplez istemiyorum çünkü heryerde de straplez var.
Ben yarım kollu kısa kollu koltuk altını göstermicek bi model istiyorum
pek öle şelerde görmedim. sadece dantelden gördüm işte.
aman ne bilim işte nasıl olucak edicek diye düşünmeye başladım bu aralar.
Sen bilirsin canım ama benim parlaklar hoşuma gidiyor.
Eki Görüntüle 136047
Eki Görüntüle 136048
ben böyle yaptıracağım modeli buldummm bile kararda verdim daha değiştirmem herhalde nasıl beğendinizmi ? canlarım benimmm
Eki Görüntüle 136047
Eki Görüntüle 136048
ben böyle yaptıracağım modeli buldummm bile kararda verdim daha değiştirmem herhalde nasıl beğendinizmi ? canlarım benimmm
birde bunun gibi kollar var
Eki Görüntüle 136047
Eki Görüntüle 136048
sakın canım mat alma halam kullanıyor mat çbk.takımı başlarda çok şık duruyor ama ilerde kullandıkça su lekesi bırakıyor. kullanışlı değil.
fiyatlar konusunda bilgi alan var mı kızlar, ortalama ne fiyat veriyolar sorduğunuz yerlerdeee
çok sade ve kibar canım
Herkese günaydın kızlar...
Gelinlik, duvak, tac ve çiçeğimi beğendim, perşembe günü nasipse kaporayı vericez.
Herkes çok beğendi gelinliği, bazı değişiklikler yapıcam ama taçta kararsızım, çok farklı bişey annem çok beğendi o tacı takarsam başka aksesuara gerek kalmadan hemde çok uğraşmadan bitecek gelin başı...
Veee toplam 700 lira dedi, marttan sonra 1000 lira civarı olacakmış, tabi yeniden dikerse 1500 olur dedi...
zaten çok abartılı kabarık gelinlikleri sevmiyorum terciğim sadeden yana bende bunu beğendim şık duruyor yanlız tesettürlüyüm üstünü gübürle yarın boğaz kollarını da güpürle bilekten yukarıya 10 cm kalacak şekilde kapattıracağımmm bol olmayacak ama kolları dar alacak öyle düşündüm
zaten çok abartılı kabarık gelinlikleri sevmiyorum terciğim sadeden yana bende bunu beğendim şık duruyor yanlız tesettürlüyüm üstünü gübürle yarın boğaz kollarını da güpürle bilekten yukarıya 10 cm kalacak şekilde kapattıracağımmm bol olmayacak ama kolları dar alacak öyle düşündüm
Dar kol bencede gzüel oluyor. ama bazı kapalı gelinlik modellerinde görmüştüm
bu bileğe yakın bollaşıyor ve daha uzuyor bilekte bitmiyor kelebek gibimi ne.
sarkıyor aşağı doğru onlarda güzel duruyor.
Dar kol bencede gzüel oluyor. ama bazı kapalı gelinlik modellerinde görmüştüm
bu bileğe yakın bollaşıyor ve daha uzuyor bilekte bitmiyor kelebek gibimi ne.
sarkıyor aşağı doğru onlarda güzel duruyor.
günaydın fıstıklarrrr
dün akşam iş çıkışı koruparka gittim kaşık bıçaklarımı verdim parasını aldım geldimJumbo almak istiyorum ama bu seferde parlak mı mat mı ona karar veremiyorum
Gelinlik, duvak, tac ve çiçeğimi beğendim, perşembe günü nasipse kaporayı vericez.
Herkes çok beğendi gelinliği, bazı değişiklikler yapıcam ama taçta kararsızım, çok farklı bişey annem çok beğendi o tacı takarsam başka aksesuara gerek kalmadan hemde çok uğraşmadan bitecek gelin başı...
Veee toplam 700 lira dedi, marttan sonra 1000 lira civarı olacakmış, tabi yeniden dikerse 1500 olur dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?