- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.341
Aslı şafak (130) sensin demi o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten
Edacığım ben kapalı değilim canım ama çok açıkta değilim.
askılı straplez filan giymiyorum.
kızlar bişi dicem netteki gelinlik resimlerine bakmayın gidin canlı canlı gezin daha iyi
ben cumatresi günü gelinliğimi aldım 27 şubatta teslim edicekler
kızlar bişi dicem netteki gelinlik resimlerine bakmayın gidin canlı canlı gezin daha iyi
ben cumatresi günü gelinliğimi aldım 27 şubatta teslim edicekler
normalde bende giymiyorum canım
hatta hatırlıyosan nişan elbisemde boleroluydu
ama gelinlik içn hep aklımda straplez vardı
hayatta bi kez olucak bişey diyorum içimde kalmasın diye
öyle diktiricem
pandomim ben de aynı senin baktığın tarzda bi gelinlik istiyorum.benim bakmam için henüz erken ama fikir oluyor sayendetabi bi de o zamana kadar verilmesi gereken kilolar var:97:
Aslı şafak (130) sensin demi o
canım aslına bakarsan benimde bir saçım açıktır.kapalı açıklardanım bende.ama gelinliğe karıstırmıcam.benim ailemede onun ailesinede açık gelecek biliyorum ama duvağıyla kapatırım diye düşünüyorum yada tek askı :26: dur bakalım önce zorlucazolmadı bende kapalı bakıcam
![]()
aslı 2. olanın kolunu beğendim
birde böle gamze özçeliğin gelinliğinde vardı kol
aynen katılıyrm
hayırlısı olsun bu arada cnm
modeli varsa eklermisin
evet haklısın ben ilk gittiğim yerden aldım fazla gelinlik denemedim 5tane gelinlik giydim çünkü nekadar fazla gelinlik giyersem okadar kafam karışıcaktı:)
ama çok şanslıyım bi gelinlik vardı onu giymeyi sona sakladım podyum için bitane üretmişler gerisi yok yani:) giydim onu ve karar verdim üstümede tam oturdu duvağına biraz taş serpiştirttim çok sadeydi duvağı boyu biraz uzun gibi geldi ama herkes ii olduğunu söyledi.24 şubatta gidicem tekrar tekrar giyicem sonra vericekler
dedim biraz daha tutun düğünüm 11 haziranda
şöyle bi teklif yaptılar siz götürün düğüne 2 hafta kala gelin belki kilo alıp verme gibi bişi olur ozmanda yardımcı olurus dediler
gelinlik 2500 tl onunyanında limuzin ve hostes veriyolar düğün günü
biz dedik limuzin falan almayalım fiyatta bişi yapın 1500 tlye düşürdüler onuda 3 taksit yaptılar:):
bu iştende yırttım:)
bu haftada damatlıkta bakalım hayırlısı
Ohh ne güzel yaa.
resim filan varmı canım. merak ettim gelinliğini.
evet haklısın ben ilk gittiğim yerden aldım fazla gelinlik denemedim 5tane gelinlik giydim çünkü nekadar fazla gelinlik giyersem okadar kafam karışıcaktı:)
ama çok şanslıyım bi gelinlik vardı onu giymeyi sona sakladım podyum için bitane üretmişler gerisi yok yani:) giydim onu ve karar verdim üstümede tam oturdu duvağına biraz taş serpiştirttim çok sadeydi duvağı boyu biraz uzun gibi geldi ama herkes ii olduğunu söyledi.24 şubatta gidicem tekrar tekrar giyicem sonra vericekler
şöyle bi teklif yaptılar siz götürün düğüne 2 hafta kala gelin belki kilo alıp verme gibi bişi olur ozmanda yardımcı olurus dediler
biz dedik limuzin falan almayalım fiyatta bişi yapın 1500 tlye düşürdüler onuda 3 taksit yaptılar:):
hayırlısı olsun cnm ya.
off düğün zamanı zayıflıyor gelinler birde demi
gelinlikçim banada öle dedi
şimdi çok gzl oturuo üzerime inş. bozulmaz
tatlım aldım ben gelinliğimi evde duruogiydiğimde resim çektirdim arkadaşa şimdi işteyim akşam yüklerim canım resmi buraya
ağır bi gelinlik diğer giydiğim gelinliklere göre özel üretim olduğu içinmiş sanırım devamı olmaması güsel demekki bitek bende olcak
darısı başına canım en kısa zamanda
tatlım aldım ben gelinliğimi evde duruo
benimkide tekti
fabrikadan 3 tane üretilmiş 2 tane satılmış sonuncuyu ben aldım
diğer 2 side geçen yıl evlilik fuarında satılmış ztn.
tek olması benimde çok hoşuma gitmişti
hatta daha sonra orda gelinliği beğenip almak isteyenler olmuş
gelinlikçimde tel etmişti bana bak gelinliğini istiolar die
sonra ben ordaykende gelen bi müşteri askıda duran gelinliğime
bunu alalım çok güzelmiş fln dedi
agelinlikçimde satıldı sahibide burda diince kız üzlmüştü baya
var canım evdeki pcmde şimdi iyerindeyim akşam burda olursan bana hatırlatta yükleyim
bn akşam gremiyorum nil yarın yüklermsn![]()