- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.361
bence öncelikle karar vermelisin hazırmı alıcaksın yokda diktiricekmisin yokda kiralıcakmısın
kafanda bunu netleştirirsen daha rahat edersin ve ona göre hareket edersin
:):):) hayırlı olsun canım:)
benimde öyle i durum olmaması için şubat sonunda veriyo işte:)
buarada nasıl saklıyosun astınmı yoksa kaldırdınmı
gerçi düğüne 2 hafta kala yine götürücem gelinlikçime ama evde nasıl saklasam die düşüyorum
kızlar bişi dicem netteki gelinlik resimlerine bakmayın gidin canlı canlı gezin daha iyi
ben cumatresi günü gelinliğimi aldım 27 şubatta teslim edicekler
evet haklısın ben ilk gittiğim yerden aldım fazla gelinlik denemedim 5tane gelinlik giydim çünkü nekadar fazla gelinlik giyersem okadar kafam karışıcaktı:)
ama çok şanslıyım bi gelinlik vardı onu giymeyi sona sakladım podyum için bitane üretmişler gerisi yok yani:) giydim onu ve karar verdim üstümede tam oturdu duvağına biraz taş serpiştirttim çok sadeydi duvağı boyu biraz uzun gibi geldi ama herkes ii olduğunu söyledi.24 şubatta gidicem tekrar tekrar giyicem sonra vericekler
dedim biraz daha tutun düğünüm 11 haziranda
şöyle bi teklif yaptılar siz götürün düğüne 2 hafta kala gelin belki kilo alıp verme gibi bişi olur ozmanda yardımcı olurus dediler
gelinlik 2500 tl onunyanında limuzin ve hostes veriyolar düğün günü
biz dedik limuzin falan almayalım fiyatta bişi yapın 1500 tlye düşürdüler onuda 3 taksit yaptılar:):
bu iştende yırttım:)
bu haftada damatlıkta bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım bende merak ettim naptın diye gayet uyguna almışın gelinliğini madam burcudan mı aldın limuzun veriyolar deyince?
gelinlik konusunda bende hala netleşemedim... satın alma ile kiralama arasında 100/200 fark var o yüzden nişanlım satın alalım hatıra bişey sonuçta dedi... bide benim boyum 1,80 olduğu için diktirmek zorundayım,bi model beğendim ama çok sade dedi herkes banada mantıklı geldi sonuçta inşallah bi kere giyilicek bişi, taşlı mı dantellimi nası olsa bilemiyorum :97:
hayırlısı olsun diğer yer ne oldu oraya gidicektin?evet canım madam burcudan aldım limuzini istemedik yaw gelinliğin fiyatından düşürttük artık
gelinlik konusunda bende hala netleşemedim... satın alma ile kiralama arasında 100/200 fark var o yüzden nişanlım satın alalım hatıra bişey sonuçta dedi... bide benim boyum 1,80 olduğu için diktirmek zorundayım,bi model beğendim ama çok sade dedi herkes banada mantıklı geldi sonuçta inşallah bi kere giyilicek bişi, taşlı mı dantellimi nası olsa bilemiyorum :97:
ah canım ah bende sade sade dedim kıyametler koptu gelin dediğin şıkır şıır olur dediler. ne gelinlikçiler ne ailem istemedi sade gelinlik. bende mecburen güpürlü bir modelde karar kıldım. ama şimdi iyiki böyl eolmuş diyorum. gerçektende gösterişli olmalıyım sonuçta benim düğünüm
Çok güzelmiş canım güle güle çok mutlu bi şekilde giyersin inşallah :)
heh işte annemde öle diyo... bu senin düğünün en gösterişli sen olmalısın diyo. bende kabarık olsun ama taş dantel olmasın diyorum ölede gelinlik hoş durmuo
diktiriceğim yerde çok güzel gelinlikler var, kadında annemin arkadaşı o da bastırıo bi yandan bu olsun şu olsun die... nişanlımla annemden gizli başka yerlere bakıcam bakalım ona göre karar vericem inşallah geç kalmadan :44:
mrb kıslar nasılsınız bakalım nevar ne yokk
nilcim gelinligin çok güsel canım ya güle güle giyyy
kıslar gelinlik konuunda kim ne derse desin boşverin sizin düğün o yüzden istediginiz
gibi diktirin benim gelinligede öle demişlerdi ama ben istedigimi diktirdim giydim yani
takmayın kafanıza sizin istediginiz gibi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?