2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime bence ığdır silopiye göre daha yaşanılası bir yer. o yüzden bak bana orda yaşamak problem değil benim için yeterki kafam sakin huzurum olsun alışılmayacak şey yoktur diye düşünüyorum.Eğerki insan gitme fikrini kabullenebiliyorsa orda yaşama fikrinede alışmalıdır.

Alıştırmaya çalışıyorum kendimi, zaman zaman yapamam diyorum, yani nişanlımın küçük bir yanlışını görsem, hemn mutlu olamam korkusu sarıyor beni (
Şu annemde bir ikna olsa daha iyi olacak, çok etkiliyor beni çünkü...

kaynatmışsınız gelincikler yine...accuk geçmişe göz attım..bebek falan çeyizimizi aldık...kınamızı düğünümüzü yaptıkk..bebeğimiz bile oldu..hızınıza hayranımkaydirigubbakcemile3

o bendede oluyor canım biraz problem yaşayalım acaba mutlu olabilecekmiyim soruları oluşuyor kafamda..normal bişe demekki..insan ister istemez endişeleniyor

annen neden ıkna olmadı tatlım:)

İlk tanıştıkları zaman, hangi şehirde olacağımız belli değil demişti.
Ama annem şehirdışına gideceğimizi duyunca "bana öyle bişey söylemediniz" diye isyan etti, oysaki söylemişlerdi.
Şimdi biraz alıştı ama Iğdır'dan bir konu açılınca çok sinirleniyor.

Anneler için kızlarını gelin etmek çok zor bişi. Kaç sene sonra evinden çıkıp gidiyo. E şehir dışı olunca uzak olunca daha bi zor oluyor. Annende zamanla alışıcak kabullenicek. İnşallah 5 senenizi hemen doldurur buraya çok yakın bi yere gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…