- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.881
benimkide 6 yıldır ayrı evde bi makarna yapayımda yiyeyim demez aslında onada hak veriyorum tek olunca insanın canı istemiyor..ama pilavı yapabilirmi bilmem..benim en çok ütü ve temizlikte işimi görce kgaliba:jeyyar:
Benimki çok güzel yemekler salatalar yapıyor valla
Özellikle et yemeklerini hem yemesini seviyor hem yapmasını.
Bana mutfakta yardım edicek öle diyo kendiside.
Ben yemekleri kahvaltıları yaparım sen arkamdan toplarsın.
Tabiki mutfak savaş alanı gibi oluyor. Gerçi yaptığı lezzetli yemeklere göre değiyor.
Ama ev temizlik konusuna gelince Acayip dağınık yaaaaaaaaa
kötükedihüso
Olsun canım eskiyince zevkine göre döşersin.
Evi baştan aşağı düzmek çok zor yaa, eksik hiç bitmiyor.
Temizlik konusunda güveniyorum ona, lavaboya falan çok özen gösteriyor, hep o temizliyormuş, çünkü diğerlerini beğenmiyormuş, evlenince benim yaptığımı beğenmezse kendi temizler artık...
Bize gelince pantolonunu kendi ütüler, ben pantolon ütüleyemiyorum dedim :))
Evlenince bunların acısını çıkarak benden kaydirigubbakcemile
oda aşcılıktan yırtıyor canım..o kadarda yüklenme enişteye bi konuda hünerli en azındankaydirigubbakcemile3
Evet herkesin iyi kötü tarafları var işte =))
Kimse mükemmel değil. =))
yEMEk konusunda bende becerikli değilim.
Yaparım ama harikalar yaratmam yani bilmiyorumkismile
bende eh işte..çok da ugraşmışlığım yok ondandır pratik kazanınca olur artık..idare edecekler artık..
Tatlıyı çok güzel yaparım, oda çok sever.
Ama yemek işinden pek anlamam, yaparım ama anneminki gibi lezzetli olmaz
Tatlıyı çok güzel yaparım, oda çok sever.
Ama yemek işinden pek anlamam, yaparım ama anneminki gibi lezzetli olmaz
Kızlar yapa yapa alışıcaz... zemuszemus
günaydın canım..diyet lahana diyeti
hemen yaziyorumm.. 1 gobek lahanayi aliyoruz kizlarr istedigimiz buyuklukte kup kup kesiyoruzz.. sonra tenceremizde sogan ve havuc kavuruyoruz.. soganlar rendelenmis.. havuclarda minik minik kesilmis.. icine cok azicik tuz ve karabiber atiyoruzzz. sonra 1 yemek kasigi domatez salcasi ekliyoruz.. iyicene havuclar yumusadiginda kestigimiz lahanalari ekliyoruz.. ustune goz kararinca su koyuyoruzzz. Kizlarr bu yemegin icinde keten tohumu olunca dahada etkisini gosteriyor.. 1 yemek kasigi keten tohumunuz varsa onuda atin icine.. sonra bi 15 dakka kaynadiktan sonra kapatiyoruz.. ustune limon sIkIp afiyetle yiyoruz.. Izmirde cok yaparlar bu yemegi.. bunun birde boyle hazirlayip bogregini cok yaparlar, annem cok guzel yapar.. Ama biz sadece lahana yemegiyle kalalim lutfen kilo kaybetmeye calisiyoruz burda diyor zeynep arkadaşımız..kaydirigubbakcemile3
kıs bu bildiğimz lahana yemeği gibi bişi
çok yapıyo annem bunu kaydirigubbakcemile3
Kızlar size hiiiçç doyum olmaz benim artık işlere yoğunlaşmam lazım.. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm opuyorumnanaktan Allaha emanet olun.. Bir ara olmazsa yine uğramaya çalışırım.. Gecede ilk size yazıcam belli oluncaa kaydirigubbakcemile5
ben yemeğe cıkıyorum kızlar afiyet olsun hepinizecokacimcoook
kIZLar bende yemeğe kaçıcam ufaktan. Herkese afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?