2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben hergün mutlaka içiyorum yha:) az ewwl işler yoğundu yazamandım ben yemektede ev işindede baya iyiyimdir annem calıştıgı için mecbur ben üstlenmiştim faydasını görüyorum ama yha

ben hergün mutlaka içiyorum yha:) az ewwl işler yoğundu yazamandım ben yemektede ev işindede baya iyiyimdir annem calıştıgı için mecbur ben üstlenmiştim faydasını görüyorum ama yha

Benim annemde çalışan bi anne ama ben çok fazla üstlenmedim.
Sağolsun anacım yetişti. Benden erken çıkıyo işten =)
Biliyorum ama pratik yok işte o da zamanla olur.
Bu arada ben çocuğum olduktan sonra çalışmak istemiyorum.
büyük ihtimallede çalışmıcam.
Nişanlımda çalışmamı istemiyo zaten özellikle çocuktan sonra.
Çalışan anne zor... çOcuk içinde anne içinde

aynen canım benim en büyük kariyerim cocuğumun olmasını ıstıyorum onun herşeyi ile ben ilgilenmek istiyorum ilk gülmesini:) konusmasını:) emeklemesini:) herseyını yha herseyını

Son düzenleme:
kızlar bende evlenince hemen çocuk istiyorum ama bizim görev yerimiz 2 yıl daha silopi olacak orda da doğsun istemiyorum ya ters denk geldi

Aslında 2 yıl bekleseniz daha iyi olmazmı.
Hem evliliğin tadı çıkar. Hem birbirinize daha iyi alışırsınız.
Ne bileyim o ilk zamanlar bidaha gelmicek =((
Etrafımda çocuklu ailelere bakıyorum Yeni doğum yapmış falan
çok zor ya. Özelllikle annenin sosyal hayatı bitiyo gibi.
Herşey bebek çocuk oluyor. Bende istiyorum çok seviyorum ama
kendime biraz zaman tanımam lazım.

o zaman yaş 28 olacak daha zor olmaz mı diye düşünüyorum ama silopide olunca istemiyorum hayırlısı bakalım kızlar nişanlımda çocuk diye aklını bozacak yakın yani hahahahaha

Kızlaar kolamıı lmaz:
Bende çok severim hele sıcaklarda süper gidiyor ama ya meyve suyu ya da soda içiyorum.
Soda selülit yaparmı ki??
Bebekmi dedinizz, benim nişanlım hemen istiyor, hele eltim sakın ertelemeyin diyor, onun çocuğu olmuyor çok üzülüyor (
Bende borçla falan nasıl olacak diyorum, çocuk rızkıyla gelir diyor...

o zaman yaş 28 olacak daha zor olmaz mı diye düşünüyorum ama silopide olunca istemiyorum hayırlısı bakalım kızlar nişanlımda çocuk diye aklını bozacak yakın yani hahahahaha

Olsun yaw.. 28 yaş geç değilki.
Tabi kader kısmet hayırlısıyla inşallah
sırnaşık şey Biz 2 sene sonra istiyoruz inşallah. Ama nasip kısmet.
Sağlıkla hayırlısıyla olsunda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…