2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar.

Hayırlı olsun canım.
Allah kavuştursun...

Bizimkilerde çok ters, bişey olunca annem hemen seni zorla vermedimki diyor.
Arada kalmaktan nefret ediyorum...

bazen bakıyorsun nazı kız evi yapacağına erkek evi daha beter olup çıkıyor bende bunu anlamıyorum.

İşte bunun altına imzamı basarım...
Bu yıllarda ne oluyor anlamıyorum, erkek tarafında bir naz bir naz, aslında kız tarafını idare edende gelinler, yoksa çok sorun çukarda.
Arada gelinler eziliyor işte...

h.b. kızlar

daisy biraz işlerim varda gelince anlatırım detaylı yerimseniben

Çabuk şekerim merak ettim :dance:

Kızlar sebebini bilmiyorum ama bugün içimde bi huzur var sanki Allah bozmasın inşallah.

Ah keşke bana da gelse şu huzur.
Bugünlerde hiç iyi değilim nedense (

eniste aslinda su kadinlar kulubunde ne konusuldugunu cok merak ediyor... ben her seferinde ASKIMMM BAK KK DE OKUDUM SOYLE OLDU, BOYLE OLDU falan diyince adam ayar olduu yaaa ne var su kk de demeye basladii :roflol:

Bende örnekleri hep buradan veriyorum, şunun eşi şöyle yapmış, sende yaparmısın falan filan :))
Ama kk demiyorum yoksa girer şifremi falan bulur.
Bir forum sitesi diyorum...

Bende örnekleri hep buradan veriyorum, şunun eşi şöyle yapmış, sende yaparmısın falan filan :))

hehehe benimkisi bazen kiskaniyor bile.. surda daha cok vakit harciyosun bana email atabilirsin o zamanda falan diyor.. :roflol:

bugün son oruçsuz günümüz yarın napıcaz bakalım
ben acayip su içiyorum yaa
nasıl dayanıcam bakalım

Evet son kahvaltımı ettim az önce.
Fakat bir iki güne regl olabilirim.
İnşallah Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olur arkadaşlar.

Benimki biliyodu burayı Üyelik adımı falan buldu kötükedihüso

kızlar nişanlılarımızın nereli olduklarını yazıp çeşit çeşit huylarını ortaya dökelim istatislik yapalım nereden evlenilir diye :)) bakalım hangi ilin artıları var :)))

superr konu tatlimmm tebrik ediyorummm kaydirigubbakcemile5

benimkisi Ankarali... cok tutucudur kendisi, cok sahiplenir.. ornek veriyorumm yolda el ele yururkenn bi dilenci falan gorsun yada gozune kotu kestirdigi birisini eger benim tarafimdaysa hemen beni diger tarafina gecirir.. bazen cok guluyorum bu huyuna ama.. hosumada gitmiyo degil.

erkek tarafina birisi dur demeli bence..

Artık devir değişmiş be canım, bu da bizim şanssızlığımız...

bugün son oruçsuz günümüz yarın napıcaz bakalım
ben acayip su içiyorum yaa
nasıl dayanıcam bakalım

Ay benimde yürüme yolum var onu nasıl çözücem bilmiyorum...
Allah yardımcımız olur yaa, geçen sene de sıcaktı

hepinize günaydın kızlar, epeydir giremedim topiğe. umarım hepiniz iyisiniz dir. Benim 2-3 gündür içimde bir sıkıntı var anlatamam, boğazımda kocaman bir düğüm var sanki bir de nişanlıma uyuz oldum, galiba sıkıntıda ondan.
çok güzel bir gün diliyorum hepinize

Artık devir değişmiş be canım, bu da bizim şanssızlığımız...

Ay benimde yürüme yolum var onu nasıl çözücem bilmiyorum...
Allah yardımcımız olur yaa, geçen sene de sıcaktı

aynen tatlim.. artik kiz tarafi erkek tarafinin nazini cekicek galiba.. kizlar bi 20 sene sonrada artik biz onlari istemeye gideriz :roflol:

eger anlatmak istersen biz dinleriz biliyorsun tatlimm:1hug:

kız dayanamadım anlatıp gideyim dedim
cuma akşamı kısa bi görüşme yaptım nişanlımla
ikimizde şuanda karar verme aşamasındayız ama
çevremizdeki insanlarda ne yazık ki bi sorun olduğunu farkında
bi süre düşünüp karar vericez eğer hoşlanmadığım sevmediğim huylarını hareketlerini düzeltmeye çalışırsa ne ala kaldığımız yerden devam ederiz ama aynı giderse
bayramdan sonra bu iş biter ne yazık ki
çünkü bende üzülüyorum o da üzülüyo evlendikten sonra çok daha zor olur

o zaman herkes kısa kısa özet geçsin :1rolleyes:
nişanlımda mardinli, eli açık sahiplenme duygusu yüksek iyide arayı bulur zaman zamanCADIARZU ama gelelim sinirine hiç çekilmez çenesi düşer akannehir

ayyyyy, insallah duzeltirsiniz herseyi tatlimmm yaaa.

benimki de kayserili
sahiplenme duygusu bizde de çok fazla var
bazen kıyafetlerime de karışıyo sinir oluyorum
ama ailesi de çok iyi
çok sıcakkanlılar hemen alışıyosun yani zorluk çekmiyosun

o zaman herkes kısa kısa özet geçsin :1rolleyes:
nişanlımda mardinli, eli açık sahiplenme duygusu yüksek iyide arayı bulur zaman zamanCADIARZU ama gelelim sinirine hiç çekilmez çenesi düşer akannehir

ayyyy sinirliyse yandin.. ben babamdan cok cektim vallah iyki sevgilimm benim sakincik bisey... bizim iliskimizde cadoloz olan benim heheh ailemdeki herkez bu cocuk Gulsah'a gore cok sakin yaaa yazikkkk diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…