- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.141
Kızlar ii geceler opuyorumnanaktan Sevdiğim Ordu İl Jandarma Komutanlığına Kısa Dönem Er olarak gidiyor zemuszemus Hepinize sevgiler.. öpüyorumm.. Tatlı rüyalar.. Buarada yarın yokum geçmişede bakamadım ama çarşamba günü inşallah aranızda olurum olumunekankayizsmile
ayyy hep dua ediyorum canim bunun icin.. birde sozlumle benim babalarimiz ikiside ters insanlar.. babamda cok agrasiftir, kayinpederimde oyle.. artik biz aralarinda bir ipte iki cambaz misali yoneticez herseyii sevgilimle.. insallahhh sorun cikmadan atlatiriz herseyi ve dugunumuz gercekten istedigimiz gibi gonlumuzce olur hepimizinnn. Cok kotu bisey dugun zamani kirginlik kuslugun olmasiii.
bazen bakıyorsun nazı kız evi yapacağına erkek evi daha beter olup çıkıyorbende bunu anlamıyorum.
h.b. kızlar
daisy biraz işlerim varda gelince anlatırım detaylı yerimseniben
Kızlar sebebini bilmiyorum ama bugün içimde bi huzur var sankiAllah bozmasın inşallah.
Ammanya senden güzel konular çıkıyo. Hadi at ortaya bişi bacım
Hayır olsun inşallah. GEçmiş olsun.
eniste aslinda su kadinlar kulubunde ne konusuldugunu cok merak ediyor... ben her seferinde ASKIMMM BAK KK DE OKUDUM SOYLE OLDU, BOYLE OLDU falan diyince adam ayar olduu yaaa ne var su kk de demeye basladii :roflol:
Bende örnekleri hep buradan veriyorum, şunun eşi şöyle yapmış, sende yaparmısın falan filan :))
Ama kk demiyorum yoksa girer şifremi falan bulur.
Bir forum sitesi diyorum...
bugün son oruçsuz günümüz yarın napıcaz bakalım
ben acayip su içiyorum yaa
nasıl dayanıcam bakalım
Bende örnekleri hep buradan veriyorum, şunun eşi şöyle yapmış, sende yaparmısın falan filan :))
Ama kk demiyorum yoksa girer şifremi falan bulur.
Bir forum sitesi diyorum...
kızlar nişanlılarımızın nereli olduklarını yazıp çeşit çeşit huylarını ortaya dökelim istatislik yapalım nereden evlenilir diye :)) bakalım hangi ilin artıları var :)))
erkek tarafina birisi dur demeli bence..
bugün son oruçsuz günümüz yarın napıcaz bakalım
ben acayip su içiyorum yaa
nasıl dayanıcam bakalım
ben kk ya girdiğimi bile söylemiyorum :))))
Artık devir değişmiş be canım, bu da bizim şanssızlığımız...
Ay benimde yürüme yolum var onu nasıl çözücem bilmiyorum...
Allah yardımcımız olur yaa, geçen sene de sıcaktı
hepinize günaydın kızlar, epeydir giremedim topiğe. umarım hepiniz iyisiniz dir. Benim 2-3 gündür içimde bir sıkıntı var anlatamam, boğazımda kocaman bir düğüm var sankibir de nişanlıma uyuz oldum, galiba sıkıntıda ondan.
çok güzel bir gün diliyorum hepinize
kız dayanamadım anlatıp gideyim dedim
cuma akşamı kısa bi görüşme yaptım nişanlımla
ikimizde şuanda karar verme aşamasındayız ama
çevremizdeki insanlarda ne yazık ki bi sorun olduğunu farkında
bi süre düşünüp karar vericez eğer hoşlanmadığım sevmediğim huylarını hareketlerini düzeltmeye çalışırsa ne ala kaldığımız yerden devam ederiz ama aynı giderse
bayramdan sonra bu iş biter ne yazık ki
çünkü bende üzülüyorum o da üzülüyo evlendikten sonra çok daha zor olur
o zaman herkes kısa kısa özet geçsin :1rolleyes:
nişanlımda mardinli, eli açık sahiplenme duygusu yüksek iyide arayı bulur zaman zamanCADIARZU ama gelelim sinirine hiç çekilmez çenesi düşer akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?