- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.201
ammanya inş hallolur gerçekten öyle ya
bilmediğin başka bi özelliğni tarafını görüyosun hatalar sorunlar daha bi göüne çarpıyo
çünkü önceden yaptuğu kendineydi şimdi attığı her adım seni dde etkiliyo
neden söylemıosun tatlı?
ammanya inş hallolur gerçekten öyle ya
bilmediğin başka bi özelliğni tarafını görüyosun hatalar sorunlar daha bi göüne çarpıyo
çünkü önceden yaptuğu kendineydi şimdi attığı her adım seni dde etkiliyo
öyle canımm.bizimde tartışmalarımız oldu..çok kötü olduğumuz zamanlar oldu .bu dönemlerde yaptıgım tek hata fevri davranmak..bişe olsun sonu gelmiş gibi davranmak..bu ilişkiyi çok yıpratıyor..ama artık birbirimizi daha ii anlıyoruz..kavgalar tartısmalar ilşkiye bişeler katıyor bu kesin ama dikkat etmek lazım..inşallah çözülür canım..
kavgasız ilişkiler yok maalesef kızlar önemli olan kötü sözler sarf etmemek ve karşımızdaki insanların bizi rencide etmemesi. zaten zamanla huylarımızı öğreniyoruz neyi neden hangi amaçla yaptığını anlayabiliyoruz. Bir de şu var birimiz dişi diğerimiz erkek %100 anlaşmamız imkansız
ya %100 anlaşamayız ama arkadaşlarım var çevremde uzun yıllardır beraberler ama hala dha ilk günkü gibiler
onlar o kadar iyi anlaşırken biz kavgaedince canım sıkılıyo yani ne eksiğimiz var ki onlardan
ya da yolda giderken çift görüyorum elele yürüyolar birbirlerine öyle bi bakıyolar ki güneşi ilk defa görmüş bir insna gibi ışıl ışıllar
bizse genelde kavga etmiş oluyoruz iki yabancı gibiyiz birlikte ama yalnız
çok seviyorum ben ya mesajlaşmayı neden bilmiyorum ama çok büyük keyif ile mesajlaşırım nişanlımla yada diğer arkadaşlarımla
cimcimecim biz mesaj olayını en son 1 yıl önce askerde yastık altında ya da nöbetlerde yapardık:))) elimde tabancam aklımda sen, yıldızlar ve sen yazar dururdu şimdi ararım meşgule alır o arar hattımızda standart hat sınırsız konuşma ohhh sürekli konuşuyoruz:)))
ya %100 anlaşamayız ama arkadaşlarım var çevremde uzun yıllardır beraberler ama hala dha ilk günkü gibiler
onlar o kadar iyi anlaşırken biz kavgaedince canım sıkılıyo yani ne eksiğimiz var ki onlardan
ya da yolda giderken çift görüyorum elele yürüyolar birbirlerine öyle bi bakıyolar ki güneşi ilk defa görmüş bir insna gibi ışıl ışıllar
bizde tam tersi hiç mesajlaşmayız
hiçte sevmiyorum mesaj yazmayı
konuşmayı tercih ederim yani
kendimi daha ii anlattığımı düşünüyorum konuşarak
ha birde benim kötü bir huyum vardı kavga yaptık misal hızımı alamazdım adamı mesaj tarafiğine sokardım( söylemezsem çatlardım içimdekileri tabi oda hiçsevmmezdi ebn yazardım asla cevap vermez öyle durumda susar o sustukça yaz babam yaz :))) ama şimdi rolleri değiştik asla mesaj atmam ne iyi ne kötü:)) içimden gelmiyor yahuu o günlerde parmaklarıma yazıkmış:) kapat telefonu tamamen bak nasıl arıyor dörtbir taraftan:)))
Aynı hatayı bende yapıyorum, bir tartışma eğer bitmeden kapattıysak telefonu ben bitti gözüyle bakıyorum. Oysaki nişanlım sakinleşmemi bekliyor, bende o önemsemedi diye iyice sinir oluyorum. Sonradan hep o arar ve sakinleşmeni bekledim der.
Ama ben bitirip depresyona girmişimdir sempatiksalakcinni
bak bu yazdıgını okuyunca sinirlerim zıpladı yine benimkide benim sakinleşmemi bekliyormuşş..bi tartısmamızda beni 5 gün aramadı...sinir oldum suanda elime geçirsemmm tahmin edemezsin şuan ne yapacagımı..reglimde yakınnn..offffffffffff patlıcam sinirden... aklıma geldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?