2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle canımm.bizimde tartışmalarımız oldu..çok kötü olduğumuz zamanlar oldu .bu dönemlerde yaptıgım tek hata fevri davranmak..bişe olsun sonu gelmiş gibi davranmak..bu ilişkiyi çok yıpratıyor..ama artık birbirimizi daha ii anlıyoruz..kavgalar tartısmalar ilşkiye bişeler katıyor bu kesin ama dikkat etmek lazım..inşallah çözülür canım..

inşş guulmu

ammanya aynen insanın gün geçtikçe tahammülü kalmıyo ve normalde göstermediği ya da göstermeyeceği tepkiyi gösteriyo

Canım nişanlılık dönemi gerçekten çok önemli.
Yani iki tarafında özverili olması gerekiyor, çünkü herkes gergin oluyor biranda kopuveriyor ipler.
Bu durumdan da en çok zarar gören kız tarafının olduğu bir gerçek.
Canım sakin ol (sanki ben çok sakin oluyordum da) ama sakın taviz verme, taviz verince sahip sanıyorlar kendilerini...

Aynı hatayı bende yapıyorum, bir tartışma eğer bitmeden kapattıysak telefonu ben bitti gözüyle bakıyorum. Oysaki nişanlım sakinleşmemi bekliyor, bende o önemsemedi diye iyice sinir oluyorum. Sonradan hep o arar ve sakinleşmeni bekledim der.
Ama ben bitirip depresyona girmişimdir
sempatiksalakcinni

kavgasız ilişkiler yok maalesef kızlar önemli olan kötü sözler sarf etmemek ve karşımızdaki insanların bizi rencide etmemesi. zaten zamanla huylarımızı öğreniyoruz neyi neden hangi amaçla yaptığını anlayabiliyoruz. Bir de şu var birimiz dişi diğerimiz erkek %100 anlaşmamız imkansız

erkekler kesinlikle dana serinkanlı
biz hemen yakıp yıkıyoruz herşey bitti diyoruz
ben sadece kendimi böyle zannediyodum
sizin yazdıklarınızı okuyunca yanlız değilmişim dedim :))))

evet kesinlikle katılıyorum
asla tam anlamıyla anlaşamayız

cimcimecim biz mesaj olayını en son 1 yıl önce askerde yastık altında ya da nöbetlerde yapardık:))) elimde tabancam aklımda sen, yıldızlar ve sen yazar dururdu şimdi ararım meşgule alır o arar hattımızda standart hat sınırsız konuşma ohhh sürekli konuşuyoruz:)))

ya %100 anlaşamayız ama arkadaşlarım var çevremde uzun yıllardır beraberler ama hala dha ilk günkü gibiler
onlar o kadar iyi anlaşırken biz kavgaedince canım sıkılıyo yani ne eksiğimiz var ki onlardan
ya da yolda giderken çift görüyorum elele yürüyolar birbirlerine öyle bi bakıyolar ki güneşi ilk defa görmüş bir insna gibi ışıl ışıllar
bizse genelde kavga etmiş oluyoruz iki yabancı gibiyiz birlikte ama yalnız

canım siz en iyisi bi süre kafanızı dinleyin
görüşmeyin bi süre
özleyin biraz birbirinizi
o zaman birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız bence

Canım bizimde öyle aşk msjları değil zaten :))
Kesin birşey sormak için ya o ya ben çekmişimdir, gerçi msjı genelde ben atıyorum.
Bu aralar saolsun ağzından sevgi sözcüğü alamaz olduk, sözlüyken ilan-ı aşklar ederdi.

Canım inan herkesin sıkıntısı vardır, bizi dışarıdan gören herkes, ben nişanlıma çok kötü davranıyorum ama o herşeyi sineye çekiyor sanıyo, ama işin içi öyle değil malesef...

ha birde benim kötü bir huyum vardı kavga yaptık misal hızımı alamazdım adamı mesaj tarafiğine sokardım ( söylemezsem çatlardım içimdekileri tabi oda hiçsevmmezdi ebn yazardım asla cevap vermez öyle durumda susar o sustukça yaz babam yaz :))) ama şimdi rolleri değiştik asla mesaj atmam ne iyi ne kötü:)) içimden gelmiyor yahuu o günlerde parmaklarıma yazıkmış:) kapat telefonu tamamen bak nasıl arıyor dörtbir taraftan:)))

ayy evet bunu bende çok yapardın hala da yapıyorum ama eskisi kadar değil
kavga ediyoruz beni kaale almıyomuş gibi geliyo konuşurken kapatıyoruz telefonu
arkadan mesajda sıralıyorum ne varsa
içimi boşaltıyorum ama iyi oluyo
bazende saha çok sıkmaza giriyo ama kaydirigubbakcemile3
sonra arıyo barışıyoz :roflol:

bak bu yazdıgını okuyunca sinirlerim zıpladı yine benimkide benim sakinleşmemi bekliyormuşş..bi tartısmamızda beni 5 gün aramadı...sinir oldum suanda elime geçirsemmm tahmin edemezsin şuan ne yapacagımı..reglimde yakınnn..offffffffffff patlıcam sinirden... aklıma geldi yine

zamanla ilişkiler yıpranıyor canım, ve inan hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değil, annem hep bir örnek verir; babam anneme öyle toplum içinde aşkım hayatım diye hitap etmez, sarılmaz öpmez her zaman el ele tutuşmazlar, annem bir gün sormuş neden bana şevkat göstermiyorsun demiş, babam da dışarıdan yapanlar göstermelik, insanlar kendinlerinde ne yoksa en cok onu söyler en cok onu yapar demiş. O kadar doğru bir söz ki bu, zamanla o sarmaş dolaş çiftlerin bir çoğu ayrılmış ve annem onların da cok fazla kavga ettiklerini fark etmiş. Dışarıda gördüklerine bakma sen canım, içinden ne hissediyorsan onu yapman senin için en doğrusu.

sakin ol canım yaa
geçmiş bitmiş boşveeeeeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…