- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.181
bu erkek milletinin hepsi böyle galiba
bizimki de böyle
arkadşlarının ya da ailesinin yanında zannedersin ki erkek arkadaşıyla konuşuyo uyuz oluyorum
bu erkek milletinin hepsi böyle galiba
bizimki de böyle
arkadşlarının ya da ailesinin yanında zannedersin ki erkek arkadaşıyla konuşuyo uyuz oluyorum
canım gerçekten çok sinir bozucu bi durum
Mert bu kızın çocuğu mu ?
yani sor bu durumu diycem ama
ayy ne bileyim kafam karıştı
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.
Sorunlarınız çokmu büyük, bende bazen sorun yaşıyorum, acaba mutlu olabilirmiyim? diyorum, ama ne bileyim devam ediyor.
Bazen acaba katlanmasammı diyorum, yani ikilemde kalıyorum hep, bile bile ladeste demek ne kadar doğru bilmiyorum
Erkeklerin geneli böyle sanırım...
Canım nişanlının yapısı nasıl?
Ağır biriyse yazdıkları hoş değil, ama şaka yapan bir tipse kızada şaka amaçlı söylemiş olabilir.
canım bu kavgalar ne yazık ki sevgiyide götürüyo olan saygıyıda götürüyo
aslında şimdi düşünüyorumda daha önce ayrıldık şimdi aynı sebeplerden yine kavga ediyruz yani ne o değişmiş ne de ben
bugüne kadar da sevgimizin hatırna gelmişiz
ben kk ya girdiğimi bile söylemiyorum :))))
şimdi biz ikimiz aynı şirkette çalışıyoruz benim birlikte çalıştığım bir arkadaşımız var kız evlilik dışı cocuk doğurdu ve cocuğu şu anda 7 aylık falan. neyse bir gün bu kız bana mail şifresini verdi ofiste yoktu bir gün onun yerine baktım, baktım benimkinden mail gelmiş buna. kız bişey sormuş o da daha bitmedi çalışıyorum harıl harıl yazmış gülmüş, sonra kız da benim yapabileceğim bişey var mı yazmış, cevap aynı şu; - sen Mert'i besle ben çalışıyorım gecemi gündüzüme katıp- nişanlı bir erkek başka bir kadına böyle bir laf eder mi? çok canım sıkıldı bir kere de bu kız Sinem hatun diye hipat etmişti söyledim sen herkese hatun mu diyorsun dedim, farkında bile değilim onu yazdığımın dedi. ama cok sinir oluyorum ister istemez de yansıtıyorum bugün kahvaltıda hiç suratına bakmadım bile alsanaalsanasmile
susyosunuz susuyosunuz biraz işle ilgileniyorumm aa dönüp bi bakıyorum destan yaılmış...geçmişi okuyordum
cimcime sorunlarımız çok aşırı büyük değil ama ufak ufak bi sürüne yazık ki
dün arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim bi araba laf söyledi izin almıyosn falan diye
ki önceden söylemiştim ona ben
hemde hep diyorum benim başımda annem var babam var bana şimdiden bu kadar karışma diye yok
attığım adımdan haberi olsun istiyo ama beyfendiye karışmıcaksın o istediği gibi gezicek istediği insanla görüşcek
yok öyle bi dünya
giydiğime karışır gezdiğime karışır
bi yerden sonra da rahatsız ediyo tabi ister istemez
birkere banka işim vardı onun banka hesabıyla adam inat etti cevap vermedi tek kontörüm var bankadan arıyorum banka kapanacak saatlerce bekledim sonra aradı ama o an ağzıma ne geliyorsa saydım kapattım o derece sinirlenmiştim ama iyi korktu ha.işte bu yüzdenn o telefonlarına bakmaması nefret verici birgün ailemden ya da bana birşey olsa adam haftalar sonra çıkıp gelecek sallana sallana(
kız dayanamadım anlatıp gideyim dedim
cuma akşamı kısa bi görüşme yaptım nişanlımla
ikimizde şuanda karar verme aşamasındayız ama
çevremizdeki insanlarda ne yazık ki bi sorun olduğunu farkında
bi süre düşünüp karar vericez eğer hoşlanmadığım sevmediğim huylarını hareketlerini düzeltmeye çalışırsa ne ala kaldığımız yerden devam ederiz ama aynı giderse
bayramdan sonra bu iş biter ne yazık ki
çünkü bende üzülüyorum o da üzülüyo evlendikten sonra çok daha zor olur
tavrını koy ortaya canım ölçülü bir şekilde..böyle bir bayanlada arasında resmiyet olması gerektiğini anlasın..tabiki olumsuz bişe yoktur ama bu şekilde muhabbette uygun olmamış..hoşlanmadığını belli et..sakin ol ama.
:roflol: sırnaşık şey
Bende sinir olurum öyle durumlarda yaa, bazen msj atarım.
Sizin görüşme sıklığınız nedir canım, biz hergün görüşüyoruz, birgün msj birgün arar ama çok yalın geliyor bana bu.
Yani bir yerden sonra görüşmesekte olur diyorum, çünkü uzak ve bazen birbirimizi anlayamıyoruz...
sakin olmaya çalışıyorum canım, msnimi falan kapattım konuşmamak için aradı napıyorum diye sordu, rapor hazırlıyorum yoğunum dedim. Aslında ortada rapor falan yok :hulya:
sakin olmaya çalışıyorum canım, msnimi falan kapattım konuşmamak için aradı napıyorum diye sordu, rapor hazırlıyorum yoğunum dedim. Aslında ortada rapor falan yok :hulya:
canım biz akşama kadar parça parça 2 saate bir konuşuruz müsait olacak ama arkadaşı ailesi olmayacakakannehir akşamda evde olursa 1 saatte öyle konuşuruz hep evlilik gündemde olunca eşyadır düğündür muhabbetler hep böyle oluyor.ama rahat olacak kafası anca öyle konuşur lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?