2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu erkek milletinin hepsi böyle galiba
bizimki de böyle
arkadşlarının ya da ailesinin yanında zannedersin ki erkek arkadaşıyla konuşuyo uyuz oluyorum

Benimkide yanında annesi olunca veya arkadaşları veya akrabaları biraz daha resmi konuşuyor. Ama telefonu açmamazlık yapmaz. Böyle böyle şurdayım burdayım der pek fazla uzatmakta istemez anlarım konuşmasından. Bende tamam derim yerimseniben
Ama mesela annesinin yanında makas alır sarılır yanağımdan arada şap şup öper yani delikafadulden

canım gerçekten çok sinir bozucu bi durum
Mert bu kızın çocuğu mu ?
yani sor bu durumu diycem ama
ayy ne bileyim kafam karıştı

evet canım mert bebeğin adı,
bende sormayı düşünüyorum ama kavgaya yol açmadan nasıl sorulur böyle bişey bilemedim.
bu aralar kavga etmeye pek gücüm yok

şakacı bir yapısı var canım, hem ağır hem şakacı. şaka amaçlı demiş olsa bile hoş değil bence

cimcime sorunlarımız çok aşırı büyük değil ama ufak ufak bi sürü ne yazık ki
dün arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim bi araba laf söyledi izin almıyosn falan diye
ki önceden söylemiştim ona ben
hemde hep diyorum benim başımda annem var babam var bana şimdiden bu kadar karışma diye yok
attığım adımdan haberi olsun istiyo ama beyfendiye karışmıcaksın o istediği gibi gezicek istediği insanla görüşcek
yok öyle bi dünya
giydiğime karışır gezdiğime karışır
bi yerden sonra da rahatsız ediyo tabi ister istemez

birkere banka işim vardı onun banka hesabıyla adam inat etti cevap vermedi tek kontörüm var bankadan arıyorum banka kapanacak saatlerce bekledim sonra aradı ama o an ağzıma ne geliyorsa saydım kapattım o derece sinirlenmiştim ama iyi korktu ha.işte bu yüzdenn o telefonlarına bakmaması nefret verici birgün ailemden ya da bana birşey olsa adam haftalar sonra çıkıp gelecek sallana sallana (

evet canım doğru söylüyosun aslında
bu tür kavgalarda insan ne olucaksa olsun diyo sevgi falan düşünemiyosun o zaman orası öyle ama bence halledilebilcek şeyler sizin problemleriniz
sadece ikinizin de biraz özverili olması lazım
bide senin yaşın küçük ama sorumluluğun fazla
bence bu sorumluluğun altından kalkabilcekmisin ciddi anlamda bunu da düşün
sonra o sorumluluğun altında ezilmekte var yani

tavrını koy ortaya canım ölçülü bir şekilde..böyle bir bayanlada arasında resmiyet olması gerektiğini anlasın..tabiki olumsuz bişe yoktur ama bu şekilde muhabbette uygun olmamış..hoşlanmadığını belli et..sakin ol ama.

Haklısın canım, ama inan erkeklerin bir çoğu böyle, mesela benimki şehirdışına tek gitmeme çok kızar, oysaki benim annem var.
Ama kendisi o şehir senin bu şehir benim dolaşır durur.
Hayatın müşterek olduğunu anlamaları gerekiyor, aslında biliyolarda işlerine gelmiyor işte.

Bende sinir olurum öyle durumlarda yaa, bazen msj atarım.
Sizin görüşme sıklığınız nedir canım, biz hergün görüşüyoruz, birgün msj birgün arar ama çok yalın geliyor bana bu.
Yani bir yerden sonra görüşmesekte olur diyorum, çünkü uzak ve bazen birbirimizi anlayamıyoruz...

şu dönemler nişanlılığın ilk ayları evliliğin ilk yılları gibi tehlikeli..çünkü birbirininzi her ne kadar tanıdıgınızı zannetsenizde nişanlılık bambaşka bir süreç...umarım ahlledersiniz sorunlarınızı canım..

sakin olmaya çalışıyorum canım, msnimi falan kapattım konuşmamak için aradı napıyorum diye sordu, rapor hazırlıyorum yoğunum dedim. Aslında ortada rapor falan yok :hulya:

canım biz akşama kadar parça parça 2 saate bir konuşuruz müsait olacak ama arkadaşı ailesi olmayacakakannehir akşamda evde olursa 1 saatte öyle konuşuruz hep evlilik gündemde olunca eşyadır düğündür muhabbetler hep böyle oluyor.ama rahat olacak kafası anca öyle konuşur lülülülülülü

cimcime aynen sinir ediyo beni ya
hafta sonu gittik ya bursaya işte diyo benden izin almıyosun falan diye gitme sen biz burda gzeriz dedi
yeni aklı başına geldi koca yaz geçmiş
ama beni sinirlendiren asıl şey
o her türlü özveriyi çabayı gösteriyomuş bense hiç çaba göstermiyo muşum ona ayar oluyorum
bende gerekli çabayı göstermiyrum o da
akşam bizdeydi işte
babam dedi ki sen benim oğlumsun iyiliğini istiyorum dükkan işini düğünden sonraya ertele en iyisi
babamda mobilyacı olduğu için hereyi bizden iyi biliyo
yok işte ben biliyorum falan diyo

sakin olmaya çalışıyorum canım, msnimi falan kapattım konuşmamak için aradı napıyorum diye sordu, rapor hazırlıyorum yoğunum dedim. Aslında ortada rapor falan yok :hulya:

canım önce bi sakinleş sonra sakin kafayla ölç birç tart..sonrada al karsına hesap sorar gibi degilde..böyle sanki alalade bi sohbetmiş gibi..a canım geçen arkadasın şifresiyle msnesine girmiştim tesadüfen gördüm sana cektiği mesajı de..o dökülür zaten ama kızgın oldugunu sinir oldugunu sakın belli etme..sakin sakin sor bakalım ne dicek..sonrada hoşlanmadıgını..böyle bi durumda empati kurması gerektiğini söyle..

ammanya inş hallolur gerçekten öyle ya
bilmediğin başka bi özelliğni tarafını görüyosun hatalar sorunlar daha bi göüne çarpıyo
çünkü önceden yaptuğu kendineydi şimdi attığı her adım seni dde etkiliyo

Canım neye kızdığını biliyormu peki?

Bizde günde 1 kere görüşüyoruz ama en az yarım saat konuşuruz.
Bazende sadece msj atıyoruz.
Ama duyanlar ne kadar az görüşüyorsunuz diyolar, bizde bi gariplikmi var bilemiyorum.
Oysaki sık sık görüşmek sıkıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…