2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimki de kayserili
sahiplenme duygusu bizde de çok fazla var
bazen kıyafetlerime de karışıyo sinir oluyorum
ama ailesi de çok iyi
çok sıcakkanlılar hemen alışıyosun yani zorluk çekmiyosun

su kiyafetlere karsima konusu bizdede var tatlim ara sira.. soyle giyindigimde once beyfendimiz beni bi suzer sonra iyi hadi cikalim derr evden alirkenn. bazende ben bunu giymeyeyim laf eder dedigim kiyafete cok yakismis der.. anlamadim gitti dalga geciyor herhalde benimle.

hayırlısı olsun canım, umarım sevginiz galip gelir

benimki de kayserili
sahiplenme duygusu bizde de çok fazla var
bazen kıyafetlerime de karışıyo sinir oluyorum
ama ailesi de çok iyi
çok sıcakkanlılar hemen alışıyosun yani zorluk çekmiyosun

ben sevmmem öyle kıyafetime saçıma başıma karışsın hötttt derimm anında yoksa seslenmeyeceksin bu erkeklerin çenesi düşer birandaboshayallersmile

ee devam kızlarr

kızlar nişanlılarımızın nereli olduklarını yazıp çeşit çeşit huylarını ortaya dökelim istatislik yapalım nereden evlenilir diye :)) bakalım hangi ilin artıları var :)))

Benimki Erzincanlı Ben Ankara-Kırıkkaleliyim.
Benimkide çok kıskanç ve tutucudur.
Aynı papatyanın anlattığı gibi yolda yürürken çok kollar.
Açık giyinmemi istemez. Belli ölçüleri vardır. Benimde oludğu gibi.
Mesela canım bişi çekti diyeyim msjlaşırken veya telefonda filan
Evden işe giderken imkanı varsa illaki alır getirir kapıdan verir =)
Dün de mesela ölesine çekirdek olsaydı demiştim akşam İşe giderken bana çekirdek almış kapıdan bıraktı =))
Nişanlımın kötü tarafı sinirlenince gerçekten sinirlenince gözü bişi görmez.
O an susucaksın. 5 -10 dk sonra normale dönüyo zaten. :1closedeyes:

ayy ece
ben iyi şeyler söyliyceni düşünüyodum
şok vaziyetteyim şu anda
lütfen çok iyi düşünüp karar verin tatlım
sevgi kolay kazanılmıyo
ve insanın sevdiği birinden vazgeçmesi kolay bişey değil
bizde çok kötü durumlara geldik
ama birbirimizden vazgeçemedk hiç
hiçbişey sizin sevginizden daha değerli değil unutmayın bunu

canım bu kavgalar ne yazık ki sevgiyide götürüyo olan saygıyıda götürüyo
aslında şimdi düşünüyorumda daha önce ayrıldık şimdi aynı sebeplerden yine kavga ediyruz yani ne o değişmiş ne de ben
bugüne kadar da sevgimizin hatırna gelmişiz

nişanlımında damarına bastın mı yılda bir iki sinirinden aklı başından gider 3 günde kendine gelemez hemen kavga ortamını büyütürde büyütür lülülülülülü susmazda valla lülülülülülü

eger anlatmak istersen biz dinleriz biliyorsun tatlimm:1hug:

şimdi biz ikimiz aynı şirkette çalışıyoruz benim birlikte çalıştığım bir arkadaşımız var kız evlilik dışı cocuk doğurdu ve cocuğu şu anda 7 aylık falan. neyse bir gün bu kız bana mail şifresini verdi ofiste yoktu bir gün onun yerine baktım, baktım benimkinden mail gelmiş buna. kız bişey sormuş o da daha bitmedi çalışıyorum harıl harıl yazmış gülmüş, sonra kız da benim yapabileceğim bişey var mı yazmış, cevap aynı şu; - sen Mert'i besle ben çalışıyorım gecemi gündüzüme katıp- nişanlı bir erkek başka bir kadına böyle bir laf eder mi? çok canım sıkıldı bir kere de bu kız Sinem hatun diye hipat etmişti söyledim sen herkese hatun mu diyorsun dedim, farkında bile değilim onu yazdığımın dedi. ama cok sinir oluyorum ister istemez de yansıtıyorum bugün kahvaltıda hiç suratına bakmadım bile alsanaalsanasmile

benimkisi Ankarali... cok tutucudur kendisi, cok sahiplenir.. ornek veriyorumm yolda el ele yururkenn bi dilenci falan gorsun yada gozune kotu kestirdigi birisini eger benim tarafimdaysa hemen beni diger tarafina gecirir.. bazen cok guluyorum bu huyuna ama.. hosumada gitmiyo degil. [/COLOR][/B][/QUOTE]

KIZLAR BURÇLARIDA EKLEYELİM BENCE...

Benimkisi Erzurum'lu, tesadüfe bakki aynı memleketliyiz....
Ben balık o boğa burcu, bilenler yorumlasın.
İlk önce iyi yönlerini sıralayayım, benim açımdanda iyi olacak iyi ve kötü yönlerini tartmış olucam.
Öncelikle aileye çok saygılıdır, geldiği zaman asla eli boş gelmez, benimle bile gitse muhakkak bişeyler alır eve.
Yaşam tarzı ve yaptığı iş benim hayalimdekiyle aynıdır.
Yerine göre kıskançtır, şuan için asla kısıtlama getirmez, birgün teleferiğe biniyoruz, yabancı erkekler vardı, ben tam adamın yanına oturacakken çekti beni oraya kendisi oturdu, sahiplenme duygusu vardır.
Şu yakınımı ara dediğimde aramam demez.
Annesini bugüne kadar bana hiç savunmadı, yani eğer annesi haksızsa annesini haksız bulur, ben haksızsam bana haksızsın der.
Ben aradığım zaman hemen meşgule atar, kendisi arar.şimdilik aklımdakiler bunlar.

Gelelim kötü yönlere...
Yanında arkadaşları varken asla konuşmaz, illa başka yerde konuşacak.
Sevgi sözcüklerini asla sen istediğin zaman söylemez, kendi isteyecek.
Bazen cimri olduğunu düşünüyorum ama istediğimi de almıştır hep.
Canı sıkkın olduğu zaman içine kapanır, bende bu durumdan nefret ederim.
Başka vardır muhakkak ama aklıma gelmiyo
sempatiksalakcinni

ben sevmmem öyle kıyafetime saçıma başıma karışsın hötttt derimm anında yoksa seslenmeyeceksin bu erkeklerin çenesi düşer birandaboshayallersmile

ee devam kızlarr

yok kız o kadar çileden çıkartıcak kadar değil
bazen hoşuma bile gidiyo
bi tane kot eteğim var mesela dizimin azıcık üstünde
giymişin gene minileri diyo
ama hoşuma gidiyo abartmıyo çok
ben de zaten çok açık giyinen biri değilim
bizim ilişkimizde de cadı olan benim zaten
garibim çok uysaldır
genelde hep o alttan alır
hemen sinirlenen ben oluyorum hep

Anlatmak paylaşmak istersen dinleriz latinciğim.
İNşallah herşey düzelir kısa zamanda. içinde ki sıkıntıda geçer.

Ececim ya inşallah herşey çok güzel olur. Sizin için.
Bu zor zamanı atlatırsınız inşallah.

Benimde öle olduğu oluyor. mesela belki bu kıyafetimden hoşlanmaz diyorum o da çok yakışmış diyor. Mesela sözümde çok mini bi etek aldırdı. Ben kısa filan dedim yok yok çok güzel dedi. Herkes kısaymış falan dedi bana =)) O kimseye ağzını bile açtırmadı :jeyyar:
Ama çocuk koltuk altının görünmesinden illet oluyo kafamçokkarıştı

ahhh askili falan giydirmiyomuuu???

cimcime arkadaşları dedinde ahhh ahh en deli olduğum durum yanında tek bile arkadaşı olsun adam telefona bakmaz bakbunu ailesinini yanında da yapar zaman zaman ya benim sabrımı deniyor ya da adam huyundan vazgeçmiyor kaç yıl geçti hal aaynı neden yaptığınıda çözemedim ben((

canım gerçekten çok sinir bozucu bi durum
Mert bu kızın çocuğu mu ?
yani sor bu durumu diycem ama
ayy ne bileyim kafam karıştı

Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.
Sorunlarınız çokmu büyük, bende bazen sorun yaşıyorum, acaba mutlu olabilirmiyim? diyorum, ama ne bileyim devam ediyor.
Bazen acaba katlanmasammı diyorum, yani ikilemde kalıyorum hep, bile bile ladeste demek ne kadar doğru bilmiyorum
Erkeklerin geneli böyle sanırım...

Canım nişanlının yapısı nasıl?
Ağır biriyse yazdıkları hoş değil, ama şaka yapan bir tipse kızada şaka amaçlı söylemiş olabilir.

benimki de KARAMAN'lı; beyefendi, ağırbaşlı, koruyucu ve merhametli dir, dürüsttür.
aynı zamanda kıskanç, kıyafetime karışır askılı giymemi istemez, tabu da KARİZMATİK'i anlatmak için kenan imrizalioğlu ne diye sordum diye 2 gün konuşmadı benimle. küsme huyu da var hemen morali bozulur morali bozulunca da içine kapanır ama ertesi güne bişey kalmaz. ben resti çektiğim zaman da kedi gibi olur

kötü niyetli bişi yoktur umarım canım.
fakat tavrını belli etmende iyi bişi bence.
anlasın yani alsanaalsanasmile

ahhh askili falan giydirmiyomuuu???

Yok işte mini eteğe falan kızmıyo. Ama askılı falan giyemiyorum.
Koltuk altının görünmesinden nefret ediyor kafamçokkarıştı

bu erkek milletinin hepsi böyle galiba
bizimki de böyle
arkadşlarının ya da ailesinin yanında zannedersin ki erkek arkadaşıyla konuşuyo uyuz oluyorum

Artık ben onun eşi olucam sonuçta, hem canım, aşkım demesede olur, bazen acil bişey oluyor sonradan cvp veriyorya sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…