- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.161
benimki de kayserili
sahiplenme duygusu bizde de çok fazla var
bazen kıyafetlerime de karışıyo sinir oluyorum
ama ailesi de çok iyi
çok sıcakkanlılar hemen alışıyosun yani zorluk çekmiyosun
kız dayanamadım anlatıp gideyim dedim
cuma akşamı kısa bi görüşme yaptım nişanlımla
ikimizde şuanda karar verme aşamasındayız ama
çevremizdeki insanlarda ne yazık ki bi sorun olduğunu farkında
bi süre düşünüp karar vericez eğer hoşlanmadığım sevmediğim huylarını hareketlerini düzeltmeye çalışırsa ne ala kaldığımız yerden devam ederiz ama aynı giderse
bayramdan sonra bu iş biter ne yazık ki
çünkü bende üzülüyorum o da üzülüyo evlendikten sonra çok daha zor olur
benimki de kayserili
sahiplenme duygusu bizde de çok fazla var
bazen kıyafetlerime de karışıyo sinir oluyorum
ama ailesi de çok iyi
çok sıcakkanlılar hemen alışıyosun yani zorluk çekmiyosun
kızlar nişanlılarımızın nereli olduklarını yazıp çeşit çeşit huylarını ortaya dökelim istatislik yapalım nereden evlenilir diye :)) bakalım hangi ilin artıları var :)))
bi süre düşünüp karar vericez eğer hoşlanmadığım sevmediğim huylarını hareketlerini düzeltmeye çalışırsa ne ala kaldığımız yerden devam ederiz ama aynı giderse
Benimki Erzincanlı Ben Ankara-Kırıkkaleliyim.
Benimkide çok kıskanç ve tutucudur.
Aynı papatyanın anlattığı gibi yolda yürürken çok kollar.
Açık giyinmemi istemez. Belli ölçüleri vardır. Benimde oludğu gibi.
Mesela canım bişi çekti diyeyim msjlaşırken veya telefonda filan
Evden işe giderken imkanı varsa illaki alır getirir kapıdan verir =)
Dün de mesela ölesine çekirdek olsaydı demiştim akşam İşe giderken bana çekirdek almış kapıdan bıraktı =))
Nişanlımın kötü tarafı sinirlenince gerçekten sinirlenince gözü bişi görmez.
O an susucaksın. 5 -10 dk sonra normale dönüyo zaten. :1closedeyes:
eger anlatmak istersen biz dinleriz biliyorsun tatlimm:1hug:
ben sevmmem öyle kıyafetime saçıma başıma karışsın hötttt derimm anında yoksa seslenmeyeceksin bu erkeklerin çenesi düşer birandaboshayallersmile
ee devam kızlarr
hepinize günaydın kızlar, epeydir giremedim topiğe. umarım hepiniz iyisiniz dir. Benim 2-3 gündür içimde bir sıkıntı var anlatamam, boğazımda kocaman bir düğüm var sankibir de nişanlıma uyuz oldum, galiba sıkıntıda ondan.
çok güzel bir gün diliyorum hepinize
su kiyafetlere karsima konusu bizdede var tatlim ara sira.. soyle giyindigimde once beyfendimiz beni bi suzer sonra iyi hadi cikalim derr evden alirkenn. bazende ben bunu giymeyeyim laf eder dedigim kiyafete cok yakismis der.. anlamadim gitti dalga geciyor herhalde benimle.
Anlatmak paylaşmak istersen dinleriz latinciğim.
İNşallah herşey düzelir kısa zamanda. içinde ki sıkıntıda geçer.
Ececim ya inşallah herşey çok güzel olur. Sizin için.
Bu zor zamanı atlatırsınız inşallah.
Benimde öle olduğu oluyor. mesela belki bu kıyafetimden hoşlanmaz diyorum o da çok yakışmış diyor. Mesela sözümde çok mini bi etek aldırdı. Ben kısa filan dedim yok yok çok güzel dedi. Herkes kısaymış falan dedi bana =)) O kimseye ağzını bile açtırmadı :jeyyar:
Ama çocuk koltuk altının görünmesinden illet oluyo kafamçokkarıştı
şimdi biz ikimiz aynı şirkette çalışıyoruz benim birlikte çalıştığım bir arkadaşımız var kız evlilik dışı cocuk doğurdu ve cocuğu şu anda 7 aylık falan. neyse bir gün bu kız bana mail şifresini verdi ofiste yoktu bir gün onun yerine baktım, baktım benimkinden mail gelmiş buna. kız bişey sormuş o da daha bitmedi çalışıyorum harıl harıl yazmış gülmüş, sonra kız da benim yapabileceğim bişey var mı yazmış, cevap aynı şu; - sen Mert'i besle ben çalışıyorım gecemi gündüzüme katıp- nişanlı bir erkek başka bir kadına böyle bir laf eder mi? çok canım sıkıldı bir kere de bu kız Sinem hatun diye hipat etmişti söyledim sen herkese hatun mu diyorsun dedim, farkında bile değilim onu yazdığımın dedi. ama cok sinir oluyorum ister istemez de yansıtıyorum bugün kahvaltıda hiç suratına bakmadım bile alsanaalsanasmile
şimdi biz ikimiz aynı şirkette çalışıyoruz benim birlikte çalıştığım bir arkadaşımız var kız evlilik dışı cocuk doğurdu ve cocuğu şu anda 7 aylık falan. neyse bir gün bu kız bana mail şifresini verdi ofiste yoktu bir gün onun yerine baktım, baktım benimkinden mail gelmiş buna. kız bişey sormuş o da daha bitmedi çalışıyorum harıl harıl yazmış gülmüş, sonra kız da benim yapabileceğim bişey var mı yazmış, cevap aynı şu; - sen Mert'i besle ben çalışıyorım gecemi gündüzüme katıp- nişanlı bir erkek başka bir kadına böyle bir laf eder mi? çok canım sıkıldı bir kere de bu kız Sinem hatun diye hipat etmişti söyledim sen herkese hatun mu diyorsun dedim, farkında bile değilim onu yazdığımın dedi. ama cok sinir oluyorum ister istemez de yansıtıyorum bugün kahvaltıda hiç suratına bakmadım bile alsanaalsanasmile
ahhh askili falan giydirmiyomuuu???
cimcime arkadaşları dedinde ahhh ahh en deli olduğum durum yanında tek bile arkadaşı olsun adam telefona bakmaz bakbunu ailesinini yanında da yapar zaman zaman ya benim sabrımı deniyor ya da adam huyundan vazgeçmiyor kaç yıl geçti hal aaynı neden yaptığınıda çözemedim ben((
cimcime arkadaşları dedinde ahhh ahh en deli olduğum durum yanında tek bile arkadaşı olsun adam telefona bakmaz bakbunu ailesinini yanında da yapar zaman zaman ya benim sabrımı deniyor ya da adam huyundan vazgeçmiyor kaç yıl geçti hal aaynı neden yaptığınıda çözemedim ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?