- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.321
hoşgeldin tatlım...:)
kızlar o 1 yıldır orada çalışıyor. iyi kazanıyor. patronuyla konuşacak eğer bana da iş imkanı sağlarsa diyoruz gidelim 2-3 sene para biriktiririz. hem kıbrısta hayat kolay ya birbirimize zaman ayırırız. stres yok trafik yok.
eğer iş bulamazsa o gelcek burda iş arıcak.
bi netleşseydi belirsizlik çok zor.
kıbrısı hem sıcak diye istemiyorum hem de istanbuldan ayrılmak zor geliyor.
ama bi yandanda bıktım burda stresten güzel olur diyorum.
dua edin.
hehe
evet evet güzel hediye. bide gelinlikle paketleris.
annem martı da istemiyo kış diye.
ona kalsa mayıs haziran
bende 30 yaşındayım artık niye bekleyelim ki diyoruz.
biz nişanlımla maddi olarak kasıma hazırız.
üfff sıkıldım. bi netleşse.
hepinizin herşeyi Allah gönlüne göre versin kızlar.
kızlar bu topiğe biraz action lazım hadi neler paylaşabiliriz bi düşünelim?
benim hiç unutamadığım kayınvalidem görümcelerim beni görmeye geliyorlardı uzun yoldan tabi:)) neyse daha ilk defa birbirimizi göreceğiz biz otogarda bekliyoruz ha geldi gelecekler diye neyse otobüs geldi ben hemen koştum ama nasıl heycanlıyım ya :))))))) baktım ki karşıda 10 kişi grup halinde dikiliyorlar vahhh dedim ne kalabalık gelmişler :) gittim yanlarına sıradan başladım öpmeye :)) 3.kadını öpecektim tam kadın 'kızım sağolda biz sizden değiliz' demez mi :) heycandan elim ayağıma dolaştı ya neyseki 2 kişiyle kurtarmıştım:)
benim hiç unutamadığım kayınvalidem görümcelerim beni görmeye geliyorlardı uzun yoldan tabi:)) neyse daha ilk defa birbirimizi göreceğiz biz otogarda bekliyoruz ha geldi gelecekler diye neyse otobüs geldi ben hemen koştum ama nasıl heycanlıyım ya :))))))) baktım ki karşıda 10 kişi grup halinde dikiliyorlar vahhh dedim ne kalabalık gelmişler :) gittim yanlarına sıradan başladım öpmeye :)) 3.kadını öpecektim tam kadın 'kızım sağolda biz sizden değiliz' demez mi :) heycandan elim ayağıma dolaştı ya neyseki 2 kişiyle kurtarmıştım:)
sağol canım benim. bende kocaelinde okudum üniversiteyi. çok severim.kaydirigubbakcemile5
merhaba pandomim.
herkese merhaba
sıcaklığınız için teşekkürler.
cumartesi geldim ilk bu topice selam yazmıştım. bugün bi baktım bi dünya yazışmısınız.
31.07 de nişanlandım çok taze daha.
çok var daha düğüne yaaaa.
nişanlım kıbrısta benim.
zaman geçmiyor.akannehir[/QUOT
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
Sen yeni nişanlanmışsın, benim söz 9 ocak, nişan 12 haziran, düğünde nasipse haziranda meğer ne çok zaman geçmiş yaa :))
kızlar o 1 yıldır orada çalışıyor. iyi kazanıyor. patronuyla konuşacak eğer bana da iş imkanı sağlarsa diyoruz gidelim 2-3 sene para biriktiririz. hem kıbrısta hayat kolay ya birbirimize zaman ayırırız. stres yok trafik yok.
eğer iş bulamazsa o gelcek burda iş arıcak.
bi netleşseydi belirsizlik çok zor.
kıbrısı hem sıcak diye istemiyorum hem de istanbuldan ayrılmak zor geliyor.
ama bi yandanda bıktım burda stresten güzel olur diyorum.
dua edin.
Sende bendensin :))
Kıbrıs çok güzelmiş fakat çok kertenkele ve yılan var diyorlar akannehir
Bende bi yandan İstanbul'dan ayrılmak istemiyorum, bir yandan da sessizliğe ihtiyaç duyuyorum...
QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;14597052]kızlar bu topiğe biraz action lazım hadi neler paylaşabiliriz bi düşünelim?
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
yaa kızlar okuyorum da
hepiniz söz ve nişanı ayrı ayrı yapmışsınız
sözle nişan arası da baya uzun olmuş
hiç korkmadınız mı yaw böyle uzun olmasından
ben hiç böyle istemiyorum
hemen 6 ayda olsun bitsin istiyorum
çünkü aileler işin içine girince bazı şeylerin zorlaşıcanı düşünüyorum
bide benim baba azcık terste ondan da korkuyorum galiba
selam kızlar
ben de nişanlım da balığız :)
iki alık napıcaz bakalım.
ben normalde alıngan hassas ruhlu biri olduğumdan onu da incitmemeye dikkat ediyorum. o da öyle çünkü.
anlıyorum kendimden.
kızlar okudum sohbetlerinizi, işler yoğun arada uğramaya çalışıcam.
burda olmak güzel
destek olalım birbirimize
yaa kızlar okuyorum da
hepiniz söz ve nişanı ayrı ayrı yapmışsınız
sözle nişan arası da baya uzun olmuş
hiç korkmadınız mı yaw böyle uzun olmasından
ben hiç böyle istemiyorum
hemen 6 ayda olsun bitsin istiyorum
çünkü aileler işin içine girince bazı şeylerin zorlaşıcanı düşünüyorum
bide benim baba azcık terste ondan da korkuyorum galiba
selam kızlarrr.....
Canım biz nişanlımla 2008 ekim ayında tanıştık başladık.
4 - 5 ay sonra Ailelerimizde tanıştı. Ama hemen söz nişan yapmadık.
2010 Nisanda istemeye geldiler. Mayısta da nişanı yaptık.
Seneye Mayısta nişan tarihinde de düğünü istiyoruz.
iMkanımız olsaydı uzatmaz hemen herşeyi yapardık aslında.
Bende uzamaması taraftarıyım ama kısmet işte.
Afiyet olsun hoşgeldin canım.
Biz hemen hemen 4/5 yıldır falan tanışıyoruz hatta 2-3 ayda bi üye olduğum site ve köpeklerle toplanıyoruz.
ama benim hiç dikkatimi çekmiyor. 2008 aralıkta bi köpek baktım yavru o şekilde sohbetimiz oldu.sengözlerimebaksanab
sonra bi diğer buluşmada onun köpeği bana saldırdı hatta ufacık aklım vardı onu da oğlun aldı dedim. Çok üzgünüm çoook
bende bi tirp biz kızgınlık dövücem ama. öyle başladık.
Bide yine bi buluşma da polis ile kavga ettim ağız dalaşına girdik çok sebepsizdi bide baktım bizim kayınpeder de polis :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?