- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.341
hem güzel hemde kötü.
sözümüze 2 gün falan kalmış babam beni çağırdı.
gayet ciddi bişey diycem sana dedi sakince dinliyorum.
ben vazgeçtim söyle gelmesinler haftasonu dedi içimde aha dedim yandık.
annem ikna etmişti bende fazla konuşmadım gerçi
hem güzel hemde kötü.
sözümüze 2 gün falan kalmış babam beni çağırdı.
gayet ciddi bişey diycem sana dedi sakince dinliyorum.
ben vazgeçtim söyle gelmesinler haftasonu dedi içimde aha dedim yandık.
annem ikna etmişti bende fazla konuşmadım gerçi
Adam bi an kızım gidiyo en iyisi vermemek dedi :kedi:
niye canım nolduki*
sağol canım benim. bende kocaelinde okudum üniversiteyi. çok severim.kaydirigubbakcemile5
biz aynı iş yerinde çalışıyoruz.(duk)..ilk gördüğümde günaydın abi demiştim:roflol:
sonrada iş yerinin ortamını bilirsiniz işte hiç anlamadım bana karşı bişeler hissettiğinin çok ustaca saklamayı başardı..sonra bir gün beni bir yere davet etti konuşmak için tabi bu olmadan önce biz arkadaşlık anlamında muhabbet ediyorduk iş yerinde..iidi muhabbetimiz..gittim..10 şişe su içti diyebilirim..sırnaşık şey işte çocukluk anılarından başladı anlatmaya bi türlü esas niyetine gelemedi..anlıyosun falan filan kıvarandı bayagı bi..tabi bende anlıyorum demedim:jeyyar:sonra açıldı işte daha fazla uzatmayayım..
Biz hemen hemen 4/5 yıldır falan tanışıyoruz hatta 2-3 ayda bi üye olduğum site ve köpeklerle toplanıyoruz.
ama benim hiç dikkatimi çekmiyor. 2008 aralıkta bi köpek baktım yavru o şekilde sohbetimiz oldu.sengözlerimebaksanab
sonra bi diğer buluşmada onun köpeği bana saldırdı hatta ufacık aklım vardı onu da oğlun aldı dedim. Çok üzgünüm çoook
bende bi tirp biz kızgınlık dövücem ama. öyle başladık.
Bide yine bi buluşma da polis ile kavga ettim ağız dalaşına girdik çok sebepsizdi bide baktım bizim kayınpeder de polis :içelim:
kızlar çalışıyorum akşama yazarım
sevgilerrrrrrrr
babamla aramızdaki bağ bizim çok güzel bi anda kızını kaybetmek istemedi sanırım :1closedeyes: ama çok komikti annemle benim tipim ağzımız açık kalmıştı :1shok:
babamla aramızdaki bağ bizim çok güzel bi anda kızını kaybetmek istemedi sanırım :1closedeyes: ama çok komikti annemle benim tipim ağzımız açık kalmıştı :1shok:
seninki yine 3. buluşmayı beklemiş benimki ilkinde dei ben seninle evliliği düşünüyorum ikimizde çocuk degiliz.ben ciddi düşünüyorum falan diye :1shok::1shok: oldum bendeKızlar bizde travian diye bi oyun var.
Sitelerde çok reklamları oluyor savaş oyunu gibi bişe.
İkimizde o oyunu oynuyoduk.
Nerdeyse bir seneye yakın oynadık. Birbirimizi görmeden hiç.
Ben kardeşimle oynuyodum oyunu dönüşümlü =))
Derken bu orda savunma komutanıydı bende yardımcısı oldum =))
Strajiler falan geliştiriyoduk çocuk gibi sempatiksalakcinni
Sonra işte msn de konuşmaya başladık.
Derken hadi bi görüşelim dedik.
Kendine güveni tam olan biri ve çok konuşkan girişken.
O günün akşamına sabah kahvaltıya davet etti.
Üçüncü buluşmada benim niyetim senle ciddi kızım bak dedi.
Evlilik düşünüyorum falan demeye başladıklava:
Ama yinede ister istemez internet ortamında tanıştığımız için ilk başlarda çok zorluk çektik.
kızlar biz 7.yılımızı doldurdukarkadaş ortamında gördük birbirimizi sonra msn adreslerini bulduk birgün tesadüf baktım orda selamlaştık farkında değilmişiz ama hergün aynı saatlerde birbirimizi bekler olmuşuz öyle öyle aşkımız alev aldıalkisalkisalkis
seninki yine 3. buluşmayı beklemiş benimki ilkinde dei ben seninle evliliği düşünüyorum ikimizde çocuk degiliz.ben ciddi düşünüyorum falan diye :1shok::1shok: oldum bende
pandomim bende çok oynadım o siteyi
biz lisede arkadaştık lise 2 ve 3 te
okuldayken bişey yoktu daha doğrusu okulu bititmeye yakın bişeyler olmaya başladı
sonra okul bitti biz hala görüşmeye tam gaz devam
ben bekliyorum açılsın diye
ama nerdeeee
ben açılmıştım sonra
8 yıldan beri de birlikteyiz işte
bizim 2 bitti..3 e girdik..
kızlar biz 7.yılımızı doldurdukarkadaş ortamında gördük birbirimizi sonra msn adreslerini bulduk birgün tesadüf baktım orda selamlaştık farkında değilmişiz ama hergün aynı saatlerde birbirimizi bekler olmuşuz öyle öyle aşkımız alev aldıalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?