2011 gelin adayları buyrun sohbete

Adam bi an kızım gidiyo en iyisi vermemek dedi :kedi:

kızlar biz 7.yılımızı doldurduk arkadaş ortamında gördük birbirimizi sonra msn adreslerini bulduk birgün tesadüf baktım orda selamlaştık farkında değilmişiz ama hergün aynı saatlerde birbirimizi bekler olmuşuz öyle öyle aşkımız alev aldıalkisalkisalkis

Son düzenleme:

sırnaşık şey
günaydın abi dedin demek.
:jeyyar:

sırnaşık şey (biliyom bunları :lepi:) hele polis olayını :lepi:
kader kısmet işte nasıl buluyor.

kızlar çalışıyorum akşama yazarım
sevgilerrrrrrrr

Kolay gelsin a.s

babamla aramızdaki bağ bizim çok güzel bi anda kızını kaybetmek istemedi sanırım :1closedeyes: ama çok komikti annemle benim tipim ağzımız açık kalmıştı :1shok:

:roflol:

benim babamda öyle tatlım yha zaman zaman ben bi baba olarak daha erken dıyorum diye başlıyo söze bende sen haklısın diyorum sonunda sen mutlu ol bana yeter dıo:)))) bütün babalar aynı

evet aslında daha uzun ama işte. uzatmak istemedim polis olayını. şimdi onlarda lakabım polissavar gelin oldu buluşmalarda da polis görsünler gizemi tutun diyorlar

biz lisede arkadaştık lise 2 ve 3 te
okuldayken bişey yoktu daha doğrusu okulu bititmeye yakın bişeyler olmaya başladı
sonra okul bitti biz hala görüşmeye tam gaz devam
ben bekliyorum açılsın diye
ama nerdeeee
ben açılmıştım sonra
8 yıldan beri de birlikteyiz işte

Kızlar bizde travian diye bi oyun var.
Sitelerde çok reklamları oluyor savaş oyunu gibi bişe.
İkimizde o oyunu oynuyoduk.
Nerdeyse bir seneye yakın oynadık. Birbirimizi görmeden hiç.
Ben kardeşimle oynuyodum oyunu dönüşümlü =))
Derken bu orda savunma komutanıydı bende yardımcısı oldum =))
Strajiler falan geliştiriyoduk çocuk gibi sempatiksalakcinni
Sonra işte msn de konuşmaya başladık.
Derken hadi bi görüşelim dedik.
Kendine güveni tam olan biri ve çok konuşkan girişken.
O günün akşamına sabah kahvaltıya davet etti.
Üçüncü buluşmada benim niyetim senle ciddi kızım bak dedi.
Evlilik düşünüyorum falan demeye başladı klava:
Noluyoruz bismillah demiştim. =))
Ama yinede ister istemez internet ortamında tanıştığımız için ilk başlarda çok zorluk çektik.

seninki yine 3. buluşmayı beklemiş benimki ilkinde dei ben seninle evliliği düşünüyorum ikimizde çocuk degiliz.ben ciddi düşünüyorum falan diye :1shok::1shok: oldum bende

seninki yine 3. buluşmayı beklemiş benimki ilkinde dei ben seninle evliliği düşünüyorum ikimizde çocuk degiliz.ben ciddi düşünüyorum falan diye :1shok::1shok: oldum bende

pandomim bende çok oynadım o siteyi

Speedy hiç aklıma gelmezdi ya ordan koca bulacağım valla ya.
:roflol: Cermenin biri geldi buldu. Bende romalıydım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…