2011 gelin adayları buyrun sohbete

anam bu durumda bende ince düşünemiyorum:roflol:..kızlar gerçekten dediğim gibi bazen bendede oluyor..yataga nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum..

bende sigara içmesini takarım kafaya çalıştığı saatlerde molalarında sigara yakacak vakit bulabiliyorsa benide 2 kelime arayabilir diyorum, çok yoğun olduğu zaman aramaz ama sigara içer ondan hiç vazgeçmez bende de böyle bir takıntı var eyvahedigeldismile zaten bi uyumasına bir de sigarasına takmış durumdayım kaydirigubbakcemile

benimkiside cikmaya ilk basladigimizda cok iciyordu tatlim.. sart bile kostum ya sigara ya ben diye.. sigarayi birakmam dedi bana.. nasil kavgalar ettik.. 1.5 sene once birakti en sonunda.. o gunden bu gunede 1 tane almadi agzina.. sigarayiii sevmiyorummmmmmm

hiç bırakmayı düşündümü canım..benimki sagolsun benimle görüşmeye başlamadan bıraktı..

sakin ortaya tercih koyma benim koydugum gibi sonra BEN SIGARADAN VAZGECMIYORUM der kalirsin oyle benim kaldigim gibi vallah kizzz ben nasil onu vazgecirdim sana anlatabilirim istersennnn hihoyyyt

canım anlattıkça hastalıklarını korkuyor tereddüt ediyor tansiyonu düşüyor biran ama yok emzik gibi ağzında ya tüm aileside öyle ha annesi kardeşleri:gitme: işim var benim

sakin ortaya tercih koyma benim koydugum gibi sonra BEN SIGARADAN VAZGECMIYORUM der kalirsin oyle benim kaldigim gibi vallah kizzz ben nasil onu vazgecirdim sana anlatabilirim istersennnn hihoyyyt

aynen öle şart koşarsam sigara diyebilir.
onun kendinin isteyip bırakması lazım.

bırakır inşallah cenım..destek oldugunu göster..bırakırım bırakabilirim diyormu?

Canım aslında deniyor. bazen bana bile sölemiyor.
kendi kendine karar veriyor ama yapamıyor.
tEkrar başlıyor. En fazla 6 gün içmediği oldu.
Ben bırakacağından hiç ümitli değilim...

günaydın kızlar, geçmişi okudum biraz. Daisyrose canım erkeklerin genel huylarıdır onlar bizim kadar dayanıklı ve düşünceli değiller. Seni sevip düşünmediğinden değil dir canım bu davranışı. hiç moralini bozma tatlım

papatyacım bekliyorum nasıl vazgeçiridn sigaradan

canim benimkisininde tum ailesi iciyorr veee ogrenci hayatindan kalma butun arkadaslari iciyor etrafinda falan.. o yuzdende birakamiyordu iste.. birakmayi bile istemiyordu en baslarinda.. biz cok kavga ettik 3-4 ay sadece bunu konusuyorduk hergun kavga ediyorduk hala birakmam diyordu ama bende inat ediyordum.. sunu iyi anladim eger birsey demezsekk ohhh ne ala devam ediyorlar yani onlarin birakmasini beklersek kendigilinden bu hic gerceklesmez.. heleki bizim gibi bi toplumda 3 kisiden 1 i sigara iciyorr yani.. neyse ilk baslarda hep derdim sen beni sevmiyosun su mereti daha cok seviyorsun, bak bu boyle olmaz istemiyorum ben diye.. 4 ayin sonunda taktik degistirdim.. bi gun kalktim ve sabahtan itibaren boyle bi gevseme halindeeee bi cilveli bi halde.. askimmmmm bak ben seninle bi omur boyu beraber olmak istiyorumm ama sen bu sigarayi ictigin surece bizim yasicagimiz gunler kisaliyor biliyorsun demiiii? dedim benimkisi boyle bi sasirdii tabi benden BIRAK SUNUUUUU diye bagirmami beklerken... EHHHHH dedi.. tabi birazda cilve varya olayin isinde bunun gozler hemen boyle olduuu :jeyyar: saka saka hehehe neysee.. iste o 1 hafta boyuncaa ona hic dirdir etmedim.. ama hergun de hatirlttim iste.. bak ilerde boyle yasli nene ve dede oldugumuzda ben seni yanimda istiyorumm ama bu senin sagligina cok dokaniyor.. biliyorum birakman cok zor sevgilim ama benim icin, bizim icin birazcik azaltsan olurmuu dedim.. boshayallersmile boyle sirin gozlerle.. ilk once kiramadi tamam azaltalim bakalim dedi.. ilk hafta gunde 1 pakete yakin icmekten yarim pakete indirdi.. ikinci haftaya geldik bende full destek yine iste ne zaman sigara konusu acilsa hep bi cilve, :dance: bak sevgilimmm ben cok rahatsiz oluyorum sigara kokusundannn seni boyle opmek istiyorum ama kokusuna dayanamiyorummm falan gibi laflarrr... 3. haftanin sonunda direk birakti.. simdi iste bana hergun tesekkur ediyor.. spora basladi hemen hemen 2-3 gunde bir spor salonuna gidiyor.. kendisini o kadar saglikli hissediyor ki.. neymis kizlar.. isin cozumu CILVE!!! :roflol:

Günaydın kızlar nasılsınız, herkese hayırlı ramazanlar.
İlk gün biraz zor geçecek sanırım..

Canım benim nişanlımda böyleydi, aynı şeyi o da yaptı, ama zamanla takmamaya çalıştım, çünkü bu konuda onu değiştiremem dolayısıyla umursamamak daha iyi oluyor.
Zaten birşey keşfettim erkekleri takmayınca daha önemsiyorlar sevgililerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…