2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kız papatya bana da başka konularda taktik ver :))
Ben naz-cilve işlerini pek beceremem

Evet kızlar bunu aslında denemek lazım.
aLıp hediyemi etsek ya nişanlılarımıza. bide benim annemde içiyor.
şimdi araştırdım netten biraz etkili gibi.

boyle seyler erkeklerde ters etki yaratiyor canim.. benimkisi boyle seylere itiraz ediyordu... cunku onlara gore biz boyle birsey alip onlara verdigimizde BAK SEN KENDI KENDINE ADAM OLUP BIRAKAMIYORSUN AL BUNU KULLAN gibisinden geliyormusss... ben askimda bunu anladim vallah diyorum ya o 3-4 aylik kavga sirasinda denemedigim kalmadiii..

bide sigara bırakma sakızı var. O da işe yarıyor. Tanıdıklarımdan onu kullanarak bırakanlar oldu. 3 5 senedir içmeyenler var. Fakat nişanlım onu yanlış kullandığı için tiksindi sakızdan :umursamaz:

valla şu cilvenin yaptırmıyca şey yok hee
bunu bilir bunu söylerim
helal olsun valla papatya
şu taktikleri başka şeyler için bende kullanayım bari

bizimkininde ailesinde herkes içiyo annesi, babası, kardeşi
ama bizimki hiç başlamamış bile herhalde çok bıktı evde ondan
iyi de olmuş gerçi
onlar kendilerini zehirlesin banane
sevgilime bişey olmasın :lepi:
ay çok bencil gördüm kendimi
şaka tabiki hihoyyyt

Haklısın aslında canım. ben bunu alırsam anneme kullandırayım.
Senin cilve taktiklerini deneyelim =))))))

sen konunun ne oldugunu soyle tatimm taktik benden bedavaa hahahah :roflol:

Şuan aklımda bişey yokta olunca sorarım artık

Kızlaar belki hatırlarsınız nişanlım benimle maçtan dolayı görüşmemiştiya,
akşam bu akşam için görüşelim dedi, bende maçım var dedim, ilk önce anlamadı
diyorumki Beşiktaş-Galatasaray maçı var anlasana, diyoki hayatım bu akşam milli takım maçı var :))
Ben de dedimki geçen gün senin maçın vardı, yarın akşamda benim
kaydirigubbakcemile3

canim bi yandan durum oyle ama.. hadi sevgilin olunca bi cilve falan filan biraktirabiliyorsun en kotu ihtimal hamile kaldiginda cocuk oldugunda mecbur birakiyor ama onun ailesine karisamiyorsun. benim kayinvaldemde hayret ediyor 2 seneden beri sen benim ogluma nasil biraktirdin su sigarayi diye.. ama onlar hep evlerinin icinde icerler.. benimkisinin annesi babasi kardesi falan hepsi iciyor.. ve ben hep diyorum evimde sigara kokusu istemiyorum diye.. vallah hic kirilmasinlar ama bize geldiklerinde bi zahmet balkonda iciversinler.. onlar gittikten sonra ben yaz temizligine girisirim vallahhh halilar perdeler falan..:roflol:

tamam tatlim. ayyyyyy ne guldum yaa bu aksam milli takimin maci var demis hehhehe safffcikkk anlamamiss heheheh su maclari neden toplu halde kaldirmiyolar anlamiyorumm

Ozaman bu akşam milli maçı izlersiniz artık.
Cimcime ya papatyadan taktikleri alıyoruz.
boşver maçı falan. maç varsa iki cilve yap maçı bıraksın gelsin

Haklısın aslında canım. ben bunu alırsam anneme kullandırayım.
Senin cilve taktiklerini deneyelim =))))))

once annende dene canim eger bi etkisi olursa sonra sevgiline alirsin.. ama sen alma BERABER alin.. almak icinde aklina sokma yontemini biliyorsun.. alsak nasil olur askimm bak anneme cok faydasi oldu sen ne dersin??

kizlar uzgunum ama mac sirasinda cilve falan ise yaramiyor hahahah. anca evlenince tv nin karsisina soyle guzel bi gecelikle gecersek o zaman olur herhalde.. yoksa BIRAK CILVEYI SIMDI BESIKTAS GOL ATACAKKK diyorrr :roflol:

Yok bu sefer ben reddettim onu...
Valla cilve en önemli unsurlardan biri, ruhları okşanınca gevşeyiveriyorlar.
Akşam bizimkine yüzgörümlüğünden bahsettim konuyu başka yerlere getirdi.
Herşeye razıyım diyo, başka zaman olsa ikna olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…