2011 gelin adayları buyrun sohbete

alkisalkisalkis cilve artı tatlı dil.

:lepi: :lepi: :lepi:
Ama cilveden önce biraz kavga bağrış çağrış şart sanırım.
yoksa cilvenin önemi biraz daha azalabilir.
Senin taktik çok güzelmiş.
Ama ben bu saatten sonra yapsam nolur ki bişi değişmez gibi me geliyor.

papatyacım iyi hoşta sen yanındasın cilve yapıyorsun biz ne yapacağız telefonda da cilve yapılmıyorki yani öyle şirin şirin gözlerine baksak şimdide çocuğumuz olsa bırakırım diyor çocuk mu yapalım yani :mymeka: kızıyorum bazen o dişlerin ne öyle diyorum temizletirirm diyor, nefesini anlatıyorum hemen bir sakız atıyor :1closedeyes: yok ya bırakmaz anneside aynı nasıl içiyorlar bi odaya oturup karşılıklı yakıyorlar hemen kaçıyorumlülülülülülü

ümitli ol destek ol canım.vazgeçme bence.

iste bilmiyorum belki benimkisi kavga etmekten bikmistii hehehehe. kavga ettigimizde ben ona diyordum ya sigarayi birak yada beni.. inatlasiyordu benimle ne sigarayi birakirim ne de seni diye.. ama simdi bak ailesi ve arkadaslari ictigi halde birtane sokmuyor agzina.. bence yinede ise yarar canim.. erkekler hep yukseltilmeyi isterler.. istedigimiz birseyi onlara yaptirmanin en guzel sekli bu.. ben bi kitap okumustum iste birisini ikna etmek 8 saniye suruyormuss sadece.. yani ornegin birsey yaptirmaya calisirken.. sunu yapalimmi? degilde.. askimm sunu yapsakk nasil olurr? dediginde hemen kabul ederlermis erkekler.. hep onlarin dusuncelerini on planda tutmak gerekirmisss. erkek beyni iste.. sonunda nasil olsa bizim istedigimiz oluyorrr :roflol:

O koku beni çok rahatsız ediyor işte

Aklımızda bulunsun yerimseniben

ayyyyyy hic sevmem.. telefondada cilve olur sen hic merak etme.. senin konusma tarzin canim isi bitirennn.. hep onun dusuncelerini onde tutmalisin bu konuda.. bence denemelisin canimmm. ayyyyy benimkisininde ailesi COK iciyor.. zaten diyorum hep sozlume bak evlendigimizde evimde sigara istemiyorum diye ne yapiyim anneme git balkonda mi ic diyim diyor.. sinir oluyorum yaaaa.

Aklımızda bulunsun yerimseniben

kesinlikle oyle.. onemli olan onlarin yureginin oksanmasii, kendilerini guclu hissetmeleri.. eger bunu basardikmi kizlarrr istedigimiz herseyi yaparlarrr :dance: ise yariyorrrr.. ben sevgilimde her gun deniyorum bu taktigii hehehe garibim bu gune kadar nelere kurban gitti haberi yok! bi ogrenseee o kitabii!! hahaha

:lepi: :roflol: :teytey: :dance: vereliniortak sırnaşık şey

Bu ramazanı fırsat bilmek lazım aslında yerimseniben
İlk yan yana geldiğimde çalışmalara başlayayım.
telefon msj çok etkili olmaz =)

evettt ramazanda aslinda tam iyi bi firsat cunku butun gun oruclu olucak nasil olsa icemiyor ya.. bakkkk hemen bugunde baslayin taktiklere.. konuyada soyle girin.. SEVGILIMMM, BEN DUSUNDUMDE, HANI SIMDI RAMAZAN YAAA boshayallersmile ehhhh?!?!? SEN BUTUN GUN SIGARADA ICEMICEKSIN ORUCLUSUN, BUNU DEGERLENDIREREK SENINLE SIGARAYI BIRAZ AZALTMAYI DENESEK NE DERSIN BITANEMMM? BILIYORUM COK ZOR OLUCAK BUTUN GUN ORUCLU KALIPTA AKSAM ICMEYI COK ISTICEKSIN AMA KORKUYORUM SANA BIRSEY OLUCAK DIYE ARTIK VE BEN SENSIZ BI OMUR ISTEMIYORUMMM.. gibi laflar iste.. boyle hep onu yukseltecekkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…