2011 gelin adayları buyrun sohbete

kizlar uzgunum ama mac sirasinda cilve falan ise yaramiyor hahahah. anca evlenince tv nin karsisina soyle guzel bi gecelikle gecersek o zaman olur herhalde.. yoksa BIRAK CILVEYI SIMDI BESIKTAS GOL ATACAKKK diyorrr :roflol:

:roflol: aynen benimkide fener fanatiği...
fener aşkı herşeyden önce, bazen feneri kıskanıyorum, bi de colayı :roflol:

:roflol:

mac konusunu anca ayni evde oldugumuzda cozeriz canim bence.. onda biraz daha emek istiyor onlari ikna edip tv basindan kaldirmayi.. kizlar benimkisi bana bitane besiktasli forma yaptirmis arkasinda GULSAH yaziyor birde bizim cikmaya basladigimiz gun 15 numara.. ben aslinda fenerliydimm hahaha beni bjk li yapma taktiklerini o kullaniyoo.. babam duysaaa bu formayi oldurur beni vallah..bana dedi zaten sen hele bi takim degistir evlendiginde evlatliktan red ederim diye.. babamda koyu fb li.. napcammmm yaaaa artikk askima dedim bak babam oldugunda FENERLIYIM.. olmadigindaa BESIKTASLIYIM... sen ne iki yuzlusun yaa diyo.. hahaha napiiimm sositososito

formadan sonrada ikinici taktigi gitmis besiktas in magzasindan minik bjkli erkek patikleri almis.. verirkendeee oglumuzunn bunlar dediii. ben bunlari gorunce icim eridi zaten tamam besiktasliyim ben dedimm

benimkide beni beşiktaşlı yapmaya çalışıyor.
ztn maçtan fln anlamam.ay bide demezmi diji midir nedir maç mı ne varmış onu bağlatıcakmış maç izlicekmiş.evde hep ntv sporu izliyor anlaşma yapacakmışız ben haftada 1 gün dizi izlicekmişim o da 6 gün maç yazık bana

bos laf bunlar gulumm. sen benim 2-3 sayfa oncesinden anlattigim taktikleri oku.. istersen evin salonuna stadyum kurdursunn onun gozu senin ustunde olurrr :dance:

bos laf bunlar gulumm. sen benim 2-3 sayfa oncesinden anlattigim taktikleri oku.. istersen evin salonuna stadyum kurdursunn onun gozu senin ustunde olurrr :dance:

hahaha
bende uygulıcam bikaç taktik var tabii aklımda
o izlicem dicekte ben hee mi derim.kaydirigubbakcemile3
çıkıyrm kızlar şimdi döndüğümde taktikleri okuyayım

Bizde cimbom fener maçı olduğunda 1 saat onun muhabbetini yapıyoruz.
Genelde fener yendiği için bana fazla yüklenemiyor, kardeşimde cimbomlu, o gelince ikimiz irlik yaparız diyo :))

aslina ben mac izlemeyi seviyorumm canim yaaa hele askimla oldumu seviyorum cunku ben onun yanindaykenn o benimle daha cok ilgileniyoo mactann ama bi tek golu kacirdiginda kiziyor hehehe hadi kizlar bende cikiyorummm.. cok optumm sizii..

ben bjk liydim ama gs li oldum
aman bi takım için aşkımı kırmaya değmez
zaten koyu bi taraftar değildim
evlenince bizimki de lig tv den falan bahsediyo ama
havasını alır
papatyacım benimde aklımda öyle bişeyler var zaten
gözünün lig mig görüceni zannetmem o zaman :roflol:

kıslar walla bende klimayı açtım öle duruyoum birsürü fatura var bir yandan onları işliyorum bir yandan elimden geldigince yanınıza gelmeye çalışıyorum ama klima iyi ya susamıyorum hiç deilse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…