- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.801
canım nişanlımı iyi tanıdığımı düşünüyorum mutlaka eski sevgilisi yalnız olduğunu düşünüp mesaj atmış olabilir hani barışma amaçlı. onun dışında beni aldatıyordur gibi bişey aklımın ucundan bile geçmedi. o yüzden nişanlımın dışında gelişen bir olay gibi baktım.
sanırım duyduğum güvenden kaynaklı bir rahatlık vardı bende. rabbim yanıltmasın. şimdi o arasa kim olduğunu öğrenecekti birde onunla konuşacaktı falan istemedim ben arayıp çirkef insanlar gibi olmakta istemedim. zaten dedim ben araya girmem sen kendin halledeceksin bir daha mesaj atarsa benden sakın gizleme sadece mesaj at ben evlendim bu kadar . offfffffffff iyi mi yaptım
Çok değişik bir gelinlik canım daha önce hiç bu tarz görmemiştim peri kızı gibi olacaksın beğendim çok
ooo ben olsam cingar çıkardı bak işte bu sefer beni güldürmeyi başaramazdı ilk kavgamızı yapardık çok sabırlı ve anlayışlısın kübra
ii yaptın bence küboşşş valla helal olsun sana
bende buket yorum yazmadı herhalde begenmedi dedim..gerçekten begenmediniz hiçbiriniz..işe gelirken sizlerle resim paylaşmaktan heyecanlanmıstım ama eda begenilmeyediblir bunu normal karsılamak lazım..ama gel gelelim sanki kimse begenmedi..tabi begenmek zorunda değilsiniz ama ne biliyim öyle hissediyorum..
aslıcım aynen bu görünüm olucak canım asimetrik.
nurgüşüm altını böyle yaptırayım diye düşünüyodum..Eki Görüntüle 169293
amin kübracımmmaslında bende edirneliyim çingenenin hasıama gereksiz biri için huzurumu kaçırmak istemedim zaten nişanlımda için rahat olsun dedi. bilmiyorum sanırım rabbim bir ferahlık verdi içime.
rabbim kötü niyetli insanlardan uzak etsin
kızlar ben sizden bir tavsiye almak istiyroum dün nişanlımla görüştüm arabaya bindik mesaj geldi nişanlıma açtı baktı ben mesajı gördüm oda şaşkın şaşkn bakıyordu mesaja numara kayıtlı değil -seni özledim- yazıyordusanırım eski sevgililerinden biri tanıyormusun yok dedi inan bir ilgim yok dedi istersen ara konuş dedi yada ben arıyım bir daha mesaj atmaben eevlendim diyim dedi ama ben izin vermedim gerek yok cevap vermeye dedim. iyi mi yaptım
bende buket yorum yazmadı herhalde begenmedi dedim..gerçekten begenmediniz hiçbiriniz..işe gelirken sizlerle resim paylaşmaktan heyecanlanmıstım ama eda begenilmeyediblir bunu normal karsılamak lazım..ama gel gelelim sanki kimse begenmedi..tabi begenmek zorunda değilsiniz ama ne biliyim öyle hissediyorum..
nurgüşüm altını böyle yaptırayım diye düşünüyodum..
edoşummm kuşummm ya altını öyle yaptırma böyle kalsın çok hoş duruyor ya inan o zaman normal birşey olacak yaptırma öyle çok değişik duruyor böyle ben çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmmm
hayır hiç bir yerini değiştirme onun öyle gözükmesini sağlayan tülü zaten bu arada ne kadar tuttu gelinlik o hayal tül dediğin nasıl bi malzeme organze daha pahalı dimi hemen yazın fikirlerinizi kızlarrr
kızlar ben sizden bir tavsiye almak istiyroum dün nişanlımla görüştüm arabaya bindik mesaj geldi nişanlıma açtı baktı ben mesajı gördüm oda şaşkın şaşkn bakıyordu mesaja numara kayıtlı değil -seni özledim- yazıyordusanırım eski sevgililerinden biri tanıyormusun yok dedi inan bir ilgim yok dedi istersen ara konuş dedi yada ben arıyım bir daha mesaj atmaben eevlendim diyim dedi ama ben izin vermedim gerek yok cevap vermeye dedim. iyi mi yaptım
organze daha ucuz benim bildiğim kadarı ile
ben gelinlikcimden önce eminöününde hep sordum kumaşları en ucuzu organze idi
kız eda kadın beni kekliyor he beynini akıtmam mı ben onun görsün bakalım kakalayacaktı bana
aslında bende edirneliyim çingenenin hasıama gereksiz biri için huzurumu kaçırmak istemedim zaten nişanlımda için rahat olsun dedi. bilmiyorum sanırım rabbim bir ferahlık verdi içime.
kız buko edoşun gelinliğinin eteğindeki kumaş işte saydam organze ya
kız eda delimsn sen beğenmesek dermyz beğendk die bn üstnü çkk beğendm alt kısmı farklı ama kötü değilki üzernde uçuş uçuş çk gzel duracaktr keşke üzernde de grseydk sakın öle düşünme ben kendi adıma çok hoş buldum burdada kmse beğenmeyen beğendm çk gzel demez herhalde sen içini ferah tut deli kızbende buket yorum yazmadı herhalde begenmedi dedim..gerçekten begenmediniz hiçbiriniz..işe gelirken sizlerle resim paylaşmaktan heyecanlanmıstım ama eda begenilmeyediblir bunu normal karsılamak lazım..ama gel gelelim sanki kimse begenmedi..tabi begenmek zorunda değilsiniz ama ne biliyim öyle hissediyorum..
aslında bende edirneliyim çingenenin hasıama gereksiz biri için huzurumu kaçırmak istemedim zaten nişanlımda için rahat olsun dedi. bilmiyorum sanırım rabbim bir ferahlık verdi içime.
buna benzer bi durum benimde başıma gelmişti
4-5 yıl kadar önceydi
tabi o zaman sevgiliyiz
nişanlımın ailesi ist de yaşıyodu o dönemler bi süreliğine
nişanlımda burda okuyodu o yüzden burda tek başıan kalıyodu
bigün bunu kızın biri aramış işte ben seni çok özledim
işte aylin senin çamaşırını bulaşığını yıkasın sen gel benim yanıma falan
daha bir sürü mesaj falan
ist de geçirdiğimiz günleri unuttun mu diye
o gün öğle arasında da buluşucaktık
buluşur buluşmaz nişanlım bana anlattı böyle böyle oldu diye
mesajları gösterdi
bi taraftan kızcam diye korkuyo ama kendinden emin olduğu içinde ondan duyayım istiyo
çünkü normalde acayip kıskancımdır
ben bişey demedim tabi kesin dedim bizim arkadaşlardan biri dalga geçiyo
sonra benim yanımda gene aradı kız
ben aldım teli
bana diyoki sen orda onun gelmesini beklerken biz ne güzel anlar yaşadık
sen ancak onun kirli çoraplarını yıkamaya layıksın falan diyo
ben de dedim boşuna uğraşıyosun böyle şeylerle sana yazık dedim
ben böyle saçmalıklara inanıcak kadar salak değilim dedim kapattım
tabi hiç problem olmadı aramızda nişanlımla
sonra bikaç kere gene aramış açmamış nişanlımda
meğer kızkardeşi o zaman ist de biyerde çalışıyodu
ordaki kızlarla birlikte yapmışlar
ve o kızlardan birinin nişanlımda gözü vardı onu da biliyroum yani
görümceme çok sinir olmuştum o zaman
nişanlımda bana dediki çok olgun davrandın ben kızarsın benide suçlarsın diye düşünmüştüm ama teşekkür ederim böyle davrandığın için dedi
sonra görümcemde beni de arayıp özür dilemişti
nişanlım annesine de anlatmış
annesi de çok kızmış görümceme ohh iyi oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?