2011 gelin adayları buyrun sohbete

yanlışlık olduğunu sanmıyorum belkide bizi beraber gördü de o mesajı attı diye düşünüyorum açıkçası.tek korkum bir daha mesaj atması.

ya işte yine nişanlının dışında gelişen bir olay ve sende bence zor ama en doğrusunu yapmışsın. bende çok zorlandım hatta aağladım. seni kimsenin özlemesiniz istemiyorum dedim.
oda bana bak evimiz hazır düğün alışveirşi yapıyoruz benim karım sensin dedi.

edacım neden öyle diyosun canım yaa
bende çok beğendim
gayet sade ve şık bi model hemde değişik
snaırım hepimiz aynı psikolojideyiz
beğendiğimiz bişey için illa tam anlamıyla onay almak istiyoruz
bende böyleyim
ama ben gerçekten çok beğendim bence seninde içine sindiyse
beğenmeyen olsa da dert etme bence

ayy kıyamam çk gzel söylemş nişanlın kübra

bence sende en doğrusu yapmışsın canım
nişanlında doğru söylemiş
sonuçta şu an onun yanında sen varsın ve seninle evleniyo
adamın teline mesaj geldiyse ne yapsın ki yani
cevap verip yüz vermediği sürece böyle mesajlara aramalara tamah etmediği sürece sorun yok bence
boşver tatlım hiç takma boşuna kendini de kocişini de üzme

edacımmm gelinliğin gerçekten cesaret işi dal gibi olman ve uzun boylu olman lazım kendine güvenip seçtiğine göre çok yakıştırmışsın ben üstünü çok beğendim alt kısmıda zaten fiziğine uyuyordur gayet şık bence ama alt kısmı benim tercih edemeyeceğim bir model olurdu:26:

henüz bişeye karar veremedim canım.
gelinlik mevzusunda en kararsız gelin adayı benim şimdilik.

ben yarın unutmazsam diktirmek için düşündüğüm modeli tarayıcı felan becerebilirsem atarım buraya
bence kollu istiyorsan fransız daltelli düşünebilirsin. gibi bişeyler yaparsan kol kısmınıda uydurmak kombine etmek iyi olur gibi bende çok baktım kafam allak bullak oldu bü yüzden biliyorum stresini

sağolun kızlar içim içimi yedi bütün gece. ferahladım hamdolsun

bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim :26:

iyim bende hafta sonu fuar vardı bir beyin yorgunluğu var anlatamam
hayırlısı ile gelsin inşallah düğün ne zamana bu yaza olacak mı

Allah kolaylık versin canım. Canım askerden gelip iş bulması lazım bir kaç ay toparlanması derken büyük bir ihtimal ekim ayında felan olur henüz ne dersem yalan söylemiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…