- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.841
organze ucuzsa bende keklendim
canım yinede sizde sorun lütfen yanlış bişey söylemiş olmak istemem
bana kumaşcı öyle söyledi ama ben tutup da belki pahalı tülün fiyatını sordum o yüzden
siz beğendiğiniz gelinliği olduğu gibi kabul edin kurcalamayın yoksa daha çok kafanız karışır
herzaman daha güzeli oluyor çünkü
Allah kolaylık versin canım. Canım askerden gelip iş bulması lazım bir kaç ay toparlanması derken büyük bir ihtimal ekim ayında felan olur henüz ne dersem yalan söylemiş olurum.
aslında biz zorlaştırdık ben öyle düşünüyorum çok baktıkça onun altı onun üstü onun kolu netleştirilmiyor
kafandaki tasarladığın düşünce bir model vardır mutlaka tatlım
edacımmm gelinliğin gerçekten cesaret işi dal gibi olman ve uzun boylu olman lazım kendine güvenip seçtiğine göre çok yakıştırmışsın ben üstünü çok beğendim alt kısmıda zaten fiziğine uyuyordur gayet şık bence ama alt kısmı benim tercih edemeyeceğim bir model olurdu:26:
geç olsun güç olmasın canım hayırlısı
Seninkinin altı tül değilmi :)
altı tül o kabarık gelen nesne(isim bulamadım) organze
geç olsun güç olmasın canım hayırlısı
canım 1,70 boyum 55 kiloyum..zuzucum ön bu şekilde olmucak straplez olucak hayatta giyemem zaten bu şekilde..
hiç aklını karıştırma. bence gayet güzel bi model.
sanada çok yakışıcak o boyla posla endamla :) merak etme.
kız sen bu fizikle çuval giysen yakışır merak etme giy ve çıkkkk bebişimmmm
kızlar bilginiz varmı bazı insanların yıldızı düşük oluyor sanırım özellikle benim hemen azara geliyorum.
hafta sonu nişanlımla makyaj malzemesi almaya girdik orda 6 tane kızvardı bana makyaj yapıldı orda nişanlımda çok güzel oldun dedi hemen evet demek istiyorum bazen böyle espriler yapar.
hiç bişeyim yoktu ordan çıktım burnumun kenarında bir sızı oldu elimi bir attım kocaman bir şiş bu ne dedim nişanlım allah allah dedi az önce makyaj yaptılar hiç görmedim dedi. bir anda oldu. ayhh çok kötü yaa. gerçekten nazar alabiliyor insan. aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?