2011 gelin adayları buyrun sohbete

bennim pc saatimle aynı canım geri değil. Kübraaaa ev tamamen yerleşti dimi fotoları görmedik

aylincim süper canım.
beyaz eşyaların gelişini ben beklemiştim evde şimdi hatırladım.

betüşüm günaydın
benimkide aynı canım.

günaydın ayşecm bnm aynı değil saat 09:58 ama kk da 07:58 düzelr herhalde

hadi yaaa
ben akşam deichmann'a gideyim

canım internet sitesinden bir bak önce modellere. birde bişey soracağım benim kına elbisemi gördünüz onun altına ne renk ayakkabı gider kızlar siyah düşündüm ama rugan mı süet mi

bennim pc saatimle aynı canım geri değil. Kübraaaa ev tamamen yerleşti dimi fotoları görmedik

canım salon bu cuma gelecek çok gecikti benim çeyizimde gitti ama salon gelmeidği için tam yerleştiremedik gelince inşallah bütün resimleri ekleyeceğim

bu arada ayşe dün yatak odanın resimlerine baktım sadece mobilyamız değişik inan odanın şekli aynı hatta bir an aynı apartmandamıyız diye bile düşündüm

günaydınnn canlarım nasılsınız ben geldim güzel bir gün diliyorum hepimize

hoşgeldin bebeğim.nasılsın??
.aylincim hayırlı olsun canım ohh eşyalarında geliyo..hayırlı olsun şimdiden..Rabbim hepimize nasip etsin kurulu düzenimiz olsun inş..
adaş ben ikinci ayakkabıyı hiç beğenmedim..ilki daha şık söyliyim..ona benzer bişi al derim ben.
ayşecim selam canım sende hoigeldin..
vee kızlar gelinlik resimlerini yüklüyorum..astar provasında sadece gelinlikle prova yapılıcak sanıyodum anlamadıgım için Allahtan gelinlik vitrinde vardı..yüklüyorum kızlar

günaydınnn ayşemmm nasılsın canım benim benimde işim çok inan ya

nurgülüm sağol canım
hafiften gribim.
bide evlendim evleneli daha alışamadım işe.
5 ay oldu ama hiç çalışasım gelmiyor.
sebebi şuki evlenmeden önce hazırlıklarla ilgileniyordum sürekli gelişmeler oluyordu ya şimdi bi boş kaldım.
bide evimde olayım istiyorum
inşallah geçer bu his.
çalışalım canım işlerimizi aksatmayalım.

bu arada ayşe dün yatak odanın resimlerine baktım sadece mobilyamız değişik inan odanın şekli aynı hatta bir an aynı apartmandamıyız diye bile düşündüm

kübracım ciddimisin şimdi yeni evler aynı plan oluyo bazen ondandır belkim.
az kaldı sığmıyordu benim yatak odam evi tutmadan aldık mobilyaları.
sen nerede oturacaksın ben ümraniyedeyim.

bende hiç sığmayacağını düşünmemiştim hatta geri verdik yatak odasını 4 kapılıya yakın bir gardıroplu olan modeli aldık. benim ev güngörende ama bizim bina 28 yıllıkmış

bende aynen senin gibi yerleştirdim kiriş çıkıntılarımız bile aynı

sende mi etajeri başka tarafa koydun
hadi canım olmaz bu kadar.

hayırlı olsun canım ev yerleşmenin sırası nasıl oluyor temizlikten sonra beyaz eşyalar sonra?

valla önce temizlik şart tabiki
biz mobilyalar gelmeden beyaz eşyalar gelsin dedik
ev boşken kurulumu daha kolay olur diye
cumartesi mobilyalar gelicek
ondan sonraki haftada benim çeyizler gidicek işte
bi ara halılar perdeler gelir
sonra bidaha ıvır zıvır şeyler çıkar işte

aylincim süper canım.
beyaz eşyaların gelişini ben beklemiştim evde şimdi hatırladım.

betüşüm günaydın
benimkide aynı canım.

bugün kayınpederimin işi yokmuş canım o bekliycek
hem evde yapılması gereke şeyler vardı onları halledicek
beyaz eşyaya ben bişey yapamıycam için yerleri de belli zaten
yerleşince görürüm artık

sağol canım
hadi bekliyoruz resimleri

Eda bunu beğendi!!!
güzelmiş canım gelinliğin değişik, karakterine yakışan bir tarz çok hoş

kızlar üst taraf straplez olucak böyle giyememde giydirmezlerde üst tarafın işlemeleri az yapılmıs benimki çok daha işlemeli olucak..kollarada nişanlım o taşlı kollardan istedi ne kadar kapatırsak kâr diyo sinir oldum :84: Allahtan kötü durmadı..
neyse gelinliğim neticede bu kızlar..yorumlarınızı bekliyorum çekinmeden [/QUOTE]

canımmmmm çok güzellll çok beğendimmm ya inan üstüne neden giymedin yawww anlamadımm ben

sende mi etajeri başka tarafa koydun
hadi canım olmaz bu kadar.

edaa görür görmez keşke üğstü daha yoğun işleme olsun diyecektim yazmışsın çok güzel canımm eteği çok farklı ilk defa böyle bir model gördüm. senin eteğinde böyle mi olacaktı mendil etek istiyorsun sanıyordum.

rabbim huzurla mutluluk la giymeni nasip etsin canımmmm

canımmmmm çok güzellll çok beğendimmm ya inan üstüne neden giymedin yawww anlamadımm ben[/QUOTE]

ya ne biliyim ikinci kerede gittiğimde giyimmi demiştim kadına..bu ne dicek her geldiginde giyiyo gelinliği :86:

edacım bende çok beğendim güle güle hayırlı bir şekilde giy inşallah. Allah mesut etsin

yalnız üst tarafta bence yeterince iş var. daha da süsleyecek misiniz?
bence böyle çok güzel canım

karıştrıdım biraz ama ayşeeee

benim etajer karşı tarafa sığdı biraz perdeyi sıkıştırdı ama oraya koydum. sadece o fark var. mobilyanda çok güzel güle güle kullan canımm

eda bn üst kısmnı işlmeleri beğendim çok hoş etek kısmı braz farklı belin alt kısmndan gelenler inci benzeri aksesuar herhalde.. ama üzerine gydiğinde çk yakışacaktr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…