2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bir avize için bir halı için kopardım kıyameti bir çarşı için aman be ne kafam az çalışmış o zamnalr şimdi böyle düşünüyorum ghç bir şey umrumda değil benim adam bana kadınım diyor çocuklarımızla ilgili hayal kuruyor geleceğimizi benden çok düşünüyor yetiyor gerisi çokta umrum dışı kayınvlidem banada bişey almadı bekliyoum yok onu tak bunu tak öffffff hayata bir dahamı geleceğim takıyorum nişanlımı koluma çıkıyorum bu lazımdı bunu alsakmı alıyoruz yapıyoruz siz mutlumusunuz pekte sallmayacaksınız

Ayynen öyle Deniz'cim benim kayınvalidemde kendisi sadece yorgan yapıyor, annemede diyorki beyaz eşyalarıda sen al :)) Annemde kırmamak için söylemiyor laf ama konuşsun dursun.
Ben nişanlımın ne kadar istekli olduğunu duyuyorumya yetiyor bana, eve ölçü almaya gittiğinde çocuk gibi mutlu geliyordu sesi, küçük bir gelişme bile olsa hemen arıyor, o heyecanlı ben mutluyum, varsın bir eşyamızda eksik olsun, ileride alırız onuda yeterki huzur olsun...

Zeynepcim ben adımı yazdırdım 120+70 düğün ve gelin başı işte boya postij felan içinde

nişanımda da oraya yaptırmıştım ne bileyim ekonomik birde artık oraya güvenmek zorundayım kompleksten uzak durmaya çalışıyorum genelde iyisiyle kötüsüyle büyük ihtimal orası olacak

aa deniz nilay ve bana bir arkadaş daha geldi yani 4 kişi olduğumuza gire okey oynarız artık

fiyatlar çok iyiymiş tatlım yıldırımdamı orası

Benimmm bir kuaförüm bile yook ben nereye gidicem yaa saçımda boya yok en son 1 sene önce boyatmıstım şimdi kendi saç rengi evde kendim düzleştiriorum maşayı kendim yapıorum kızlar bu arada düzleştirici ihtiyacınız varsa braun alın mutlaka ince uçlu çok memnunum ben ....bii de kına saçınızı falan yaptırdıgınızı söylemeyin kuaföre kuzenimin dügünü var diyin

kızlar banada saç makyaj 150 dedi
kına saçım 40 tl makyajı yapan kadın yoktu
nikah içinde 40 dedi
iyimi fiyat verdi bilemedim
normalde gelinbaşını 300 tl yapıolarmış
burda biraz pahallı galiba

Son düzenleme:
off kına için salon tutacaktım ( ne güzel 950 uygunduda babamın arkadaşıydı çünkü.Birde ne olsun adam beyin kanaması geçirmiş bizim yoğun bakımda yatıyor çok üzüldüm ya aksiliğin bukadarı :26:

kızlar banada saç makyaj 150 dedi
kına saçım 40 tl makyajı yapan kadın yoktu
nikah içinde 40 dedi
iyimi fiyat verdi bilemedim
normalde gelinbaşını 300 tl yapıolarmış
burda biraz pahallı galiba

normalde komşunun düğüne de gitsen aynı tarz yapıyorlar işte onlarda parayı ordan kazanıyor özel gün

gayet iyi fiyat benim uygun olmasının nedeni ablamın hastası ve nişanda oraya gittim normalde ifyatlar 300 tl sordum bir kaç yere daha için rahat olsun canım

slm kızlar
bi yazı okudum çok hoşuma gitti
paylaşıyorum hemen sizlerle

EŞİM OLMA, KARIM OL...
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

cnm ne bilim boşuna alıolar valla hep aynı tarz hele kınada diorum fön çek sadece hyr olmaz kına saçı bu dio. halbuki ev kınası dalgalı fön yeter dedim
olsun dio ben güzel dalga yaparım ona da 40 dio.
fön parası almıo

evet canım ama burda 350ye tutabileceğimiz bir salon yok malesef burasıda düğün salonu zaten ama daha uygun en azından 2500 den asagıya salon yok burda (

Zeynep sen bilirsin canım ama gelin başını yaptıracagın kuaföre gitme dalgalı fönü her kuaförde çeker en pahalısı da 15 tl başka bir kuaförde git fönünü çektir ben hiç fön parasını 40 tl duymadım ne koparırsak kardır hesabı yapıyor kuaförler

kızlar ya,
damat gelini almaya geldiğinde kuaförden kapıyı kapatıp bahşiş alıyorlar mış
Pişkinler
bir arkadaşım söyledi valla duyunca sinilerim zıpladı
bende düşündüm makyajımı saçımı yaptırayım duvağımı taktırayım
gelinliğimi terzimde giyerim ya da evde
nişanlımda beni ordan almaya gelir

abes olur mu sizce?

Bir solukda okudum ve çok hoş bir paylaşım olmuş gerçekden canım.
Emeğine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…