- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.361
herşeye bağırıyo kızıyo sonra hiçbişi olmamış gibi başka bi konuya geçiyo.. ben uyum sağlıyamıyorum tabi o da kabahat oluyo ..
herşeye bağırıyo kızıyo sonra hiçbişi olmamış gibi başka bi konuya geçiyo.. ben uyum sağlıyamıyorum tabi o da kabahat oluyo ..
kızlar ya,
damat gelini almaya geldiğinde kuaförden kapıyı kapatıp bahşiş alıyorlar mış
Pişkinler
bir arkadaşım söyledi valla duyunca sinilerim zıpladı
bende düşündüm makyajımı saçımı yaptırayım duvağımı taktırayım
gelinliğimi terzimde giyerim ya da evde
nişanlımda beni ordan almaya gelir
abes olur mu sizce?
Hiççç kafana takma gül...
Benimkide nerde durman gerektiğini biliceksin dedi.
Annemde evdeydi açtım ağzımı yumdum gözümü.
Öyle cümleler kurdum ki.Ben senin kadar zeki değilim anında yorum getiremiyorum sen haklısın özür dilerim fıstığım dedi.Aferim dedim :) Gerçi bir ara damarı tuttu pastamın mumlarını yakmadı.Ben yakamam ki ama lütfen sen yak hayatım elimi yakarsam ne olcak dedim.Hemen yaktı mumları.Ben çok fenayımm
adaşım her konuda sana katılıyorum..bizde düğün salonuyla anlaşmaya gittiğimizde konuya direk ben girdim biz nişandan çok mağdur olduk dedim..ki böyle bişeyin yasak oldugunu sonradan öğrendim..burada asla böyle bişey olmasını istemiyoruz dedim..oda aynen senin dediğin gibi müdüriyette şef garsona bahşişini versin bidaha kimsenin istemesine izin vermem dedi ..kızlar salonda bahşiş yasak..bunu kesinlikle konusun..
daha önce de böylemiydi yoksa düğün stresinden sıkıntıya girmiş olabilir mi?kaç yaşında nişanlın?sen de deeee bana bakkk sen kime bagırıosun senin o dilini kopartırım deee
bunda ki damar kimsede yok vallaişte bu da erkeklerin en belirgin özelliklerinden DENGESİZLİK canım hepsinde var bence sıkma canını sende birkaç defa aynını ona yap bakbakalım birdaha yapıyormu sineye çekmek hiçbirzaman çözüm değildir.
banada çok geldi cnm yaZeynep sen bilirsin canım ama gelin başını yaptıracagın kuaföre gitme dalgalı fönü her kuaförde çeker en pahalısı da 15 tl başka bir kuaförde git fönünü çektir ben hiç fön parasını 40 tl duymadım ne koparırsak kardır hesabı yapıyor kuaförler
kızlar ya,
damat gelini almaya geldiğinde kuaförden kapıyı kapatıp bahşiş alıyorlar mış
Pişkinler
bir arkadaşım söyledi valla duyunca sinilerim zıpladı
bende düşündüm makyajımı saçımı yaptırayım duvağımı taktırayım
gelinliğimi terzimde giyerim ya da evde
nişanlımda beni ordan almaya gelir
abes olur mu sizce?
Hiççç kafana takma gül...
Benimkide nerde durman gerektiğini biliceksin dedi.
Annemde evdeydi açtım ağzımı yumdum gözümü.
Öyle cümleler kurdum ki.Ben senin kadar zeki değilim anında yorum getiremiyorum sen haklısın özür dilerim fıstığım dedi.Aferim dedim :) Gerçi bir ara damarı tuttu pastamın mumlarını yakmadı.Ben yakamam ki ama lütfen sen yak hayatım elimi yakarsam ne olcak dedim.Hemen yaktı mumları.Ben çok fenayımm
vay canına bu kadarını değilde keşke benimki de bana fıstığım dese özür dilese
benimki de haddini bileceksin dedi
Valla canım ben haklıydım oda bunu biliyordu.
Ağzından çıkan cümlenin nereye gidiceğini düşünmeden söylerse sonuçlarına katlanır.
aynısı benim içinde geçerli.Biz hiç kırmadık birbirimizi taki aileler devreye girene kadar.
Ben kendi ailemi idare edebiliyorum.Ama malesef ki nişanlım o şekilde değil.
Bütün zıtlaşmalarda burdan çıkmaya başladı.Hatta dün senden uzaklaşıyorum galiba çok zıtlaşır olduk.Biz farklıyız dedim.Biz aynı biziz fıstığım sadece toyuz ve dengeyi kuramıyoruz ama ben sadece seni fıstığımı yanımda istiyorum gerisinin önemi yok.Ben seni yine kırdım sanırım özür dilerim dedi.Bende zamana bırakalım dedim...
Sabahda fıstığım anne babanın morali bozuk olursa çocuklar ne yapsın.Doğal gaz parası,elektrik su evde çocuklar aç bizi bekliyorlar.Gülümse bakayım dedi.Otobüsde olmasam kahkahayı basıcakdım.Seviyorum bu çocuğu.
Benimkide bir kadın kocasına emrivari konuşamaz didi
abimin düğününde biz yengemi almaya evine gitmiştik zaten evden almıştık arkadaşları kapı açılmıyor diye bahşiş almışlardı
benimki de haddini bileceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?