2011 gelin adayları buyrun sohbete

herşeye bağırıyo kızıyo sonra hiçbişi olmamış gibi başka bi konuya geçiyo.. ben uyum sağlıyamıyorum tabi o da kabahat oluyo ..

daha önce de böylemiydi yoksa düğün stresinden sıkıntıya girmiş olabilir mi?kaç yaşında nişanlın?sen de deeee bana bakkk sen kime bagırıosun senin o dilini kopartırım deee

adaşım her konuda sana katılıyorum..bizde düğün salonuyla anlaşmaya gittiğimizde konuya direk ben girdim biz nişandan çok mağdur olduk dedim..ki böyle bişeyin yasak oldugunu sonradan öğrendim..burada asla böyle bişey olmasını istemiyoruz dedim..oda aynen senin dediğin gibi müdüriyette şef garsona bahşişini versin bidaha kimsenin istemesine izin vermem dedi ..kızlar salonda bahşiş yasak..bunu kesinlikle konusun..

herşeye bağırıyo kızıyo sonra hiçbişi olmamış gibi başka bi konuya geçiyo.. ben uyum sağlıyamıyorum tabi o da kabahat oluyo ..

işte bu da erkeklerin en belirgin özelliklerinden DENGESİZLİK canım hepsinde var bence sıkma canını sende birkaç defa aynını ona yap bakbakalım birdaha yapıyormu sineye çekmek hiçbirzaman çözüm değildir.

Hiççç kafana takma gül...
Benimkide nerde durman gerektiğini biliceksin dedi.
Annemde evdeydi açtım ağzımı yumdum gözümü.
Öyle cümleler kurdum ki.Ben senin kadar zeki değilim anında yorum getiremiyorum sen haklısın özür dilerim fıstığım dedi.Aferim dedim :) Gerçi bir ara damarı tuttu pastamın mumlarını yakmadı.Ben yakamam ki ama lütfen sen yak hayatım elimi yakarsam ne olcak dedim.Hemen yaktı mumları.Ben çok fenayımm

abimin düğününde biz yengemi almaya evine gitmiştik zaten evden almıştık arkadaşları kapı açılmıyor diye bahşiş almışlardı

Son düzenleme:

vay canına bu kadarını değilde keşke benimki de bana fıstığım dese özür dilese

Biz böyle bir şeyi konuşmadık yahu.Dur bakayım çıtlatayım nişanlımaa ne diyecek.

banada çok geldi cnm ya
ama napim kına die söledim artık son gün geldiğinde gel saçını seçelim dedi
daha anamın saçı makyajı var onlarda çıkarıolarmış asıl

evett adım başı bahşiş diolarrr
zarf parası bile ayırdık biz bütçemizden
gelin arabası nekadar tutarki benim süslerim var araba üstüne çiçeğe hiç gerek yok aslında
boşuna masraf valla
bizde birde yol bağı var
yol bağı yapıcaz dio bütün komşular

benimki de haddini bileceksin dedi

vay canına bu kadarını değilde keşke benimki de bana fıstığım dese özür dilese

Valla canım ben haklıydım oda bunu biliyordu.
Ağzından çıkan cümlenin nereye gidiceğini düşünmeden söylerse sonuçlarına katlanır.
aynısı benim içinde geçerli.Biz hiç kırmadık birbirimizi taki aileler devreye girene kadar.
Ben kendi ailemi idare edebiliyorum.Ama malesef ki nişanlım o şekilde değil.
Bütün zıtlaşmalarda burdan çıkmaya başladı.Hatta dün senden uzaklaşıyorum galiba çok zıtlaşır olduk.Biz farklıyız dedim.Biz aynı biziz fıstığım sadece toyuz ve dengeyi kuramıyoruz ama ben sadece seni fıstığımı yanımda istiyorum gerisinin önemi yok.Ben seni yine kırdım sanırım özür dilerim dedi.Bende zamana bırakalım dedim...

Sabahda fıstığım anne babanın morali bozuk olursa çocuklar ne yapsın.Doğal gaz parası,elektrik su evde çocuklar aç bizi bekliyorlar.Gülümse bakayım dedi.Otobüsde olmasam kahkahayı basıcakdım.Seviyorum bu çocuğu.

hepsi ayrı dünya dillerini çözücez işte kolay değil anlamak anlaşmak

Kızlar meraba, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 2011 gelini olucam inşallah, düğünüm de 16 temmuzda olacak. Nişanlım da şu an askerde malesef ve 15 mayısat gelecek hayırlısıyla.. Aranıza katılmaktan mutluyum :):)
İnsan düğün yaklaştıkça saçmalamaya başlıyo, acaba doğru insan mı, ervleniyorum ama erken mi davranıyorum yoksa, pişman olcak mıyım, evlendikten sonra tavırları değişcek mi vs vs vs :S:S
Şu an bu duygularla savaşıyorum malesef :S:S

abimin düğününde biz yengemi almaya evine gitmiştik zaten evden almıştık arkadaşları kapı açılmıyor diye bahşiş almışlardı

biz de erkek kardeşim bahşiş isteyecek
şimdiden söyledi
ya bahşiş kardeşime giderse ya da arkadaşıma içim acımaz
zaten düğünde bize takacak tekrar o parayı
ama kuaför elalem sonuçta ben kuaföre gittiğim zaman fönüm 7 tutar 10 veririm üstünü almam
ama ben 5 lira vermeyi teklif edemem
biraz araştıracağım ben bu gelinliği sonradan giyme konusunu

benimki de haddini bileceksin dedi

Konuştuğunuz konuya göre değişir.

Benimki o cümleyi kurdu.Çünkü annesiyle konuşuyorduk oda kalkalım diye el kol işareti yapıyormuş.Bende annesine dert anlatıyorum hala.Buz gibiydi dedim hatam mı oldu acaba?Orda annesiyle konuşmayıp kalkıcakmışım.O annesiyle konuşmazmış bir şey paylaşmazmış uzak dururmuş.Annesi eleştiri yapmayı severmiş.En güzeli üzerine gitmemekmiş.Nerde durman gerektiğini biliceksin dedi.Bende ben nerden bileyim senin annenin huyunu suyunu.Madem kalkalım diceksin el kol işareti yapıcağına yanıma gelip kalkalım deseydin dedim,mesaj atsaydın yada çağrı atsaydın dedim.O zamanda şey dedi işde.Annemin moralinin bozuk olduğu aklıma gelmedi.Dayımlarla ilgili bir durum vardı dedi.Ben senin kadar zeki değilim olaylara anında yorum katamıyorum dedi.Bende bunları ben bilemem o yüzden bana söylediğin cümleye dikkat et dedim.Ben hep böyleydim eğer istemiyorsan sen bilirsin dedim.O zaman sinirlendi işde pastanın mumlarını yakmak istemedi yemicem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…