2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin şekerim o doğru adamsa hep sevdiğin gibi kalmaya çalışacak

puhahahah allah sizi ne etmesin yaaa pastanın mumları sen hiç bişi görmemişsin canım gerçek hiddetle karşılaş da gör bakim.. ama konu çok önemli tabi dediğin gibi

hepsi ayrı dünya dillerini çözücez işte kolay değil anlamak anlaşmak

Bende biraz keçi damarı var genelde alttan alan nişanlım olur hatta hep.
Ama bende onu kırıcak hiç bir şey yapmam hatalı olduğunu bildiği içinde genelde benim dediğim oluyor.
Annem sen evlenince görüceksin diyor gerçi ama olsun

sen şimdi mutlu günlerini yaşa sonra sıra bize de geleceeeek

hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun şimdiden

puhahahah allah sizi ne etmesin yaaa pastanın mumları sen hiç bişi görmemişsin canım gerçek hiddetle karşılaş da gör bakim.. ama konu çok önemli tabi dediğin gibi

Gerçek hiddet gösterdiğinde ne olucağını bilir.
Benimki yengeç burcu ben koç.Duygusaldır,mantıklıdır,hep pozitif yaklaşır.
Ancak damarına basarsan onunda keçi damarı tutar.Ama uzatmaz.
Bende tam tersi anında parlarım,uzatırda uzatırım aklıma ne gelirse söylerim.
Çokda keçiyim hemen geri adım atmam.Çabuk kırılıyorum tepkimide kendimi geri çekerek gösteriyorum.
Nişanlımda çekse kendini ipler kopar bilir.Aslında değişiyorum değişmeye çalışıyorum.Benim huyumda kötü.

Hoşgeldin, bu sorular hepimizde var...
Ama ben erkenmi diyemiyorum yaşım kemale erdi :))

Bende önceden alttan almazdım pat diye söylerdim, birgün ciddi ciddi tavrını gösterdi, artık yapamıyorum. Aslında yapmakta istemiyorum, çünkü o sessiz sedasız dinliyor ben cadılar gibi haykırıyprum karşısında...

Hoş geldin.
Hayırlı tezkereler öncelikle.Allah tamamına erdirsin.
Dün akşam aynı yazdıklarımı düşündüm kendimle çeliştim.Arada bende soru işaretleriyle dolup taşıyorum.Ama sonra nişanlımı görüyorum sesini duyuyorum herşey yoluna giriyor.Artık bende karar verdim gereksiz düşüncelere kapılmak yok.

işte rabbim herkesi farklı yaratmış.. ama kendimize uygununu buluyoruz işte.. bende çok sakin anlayışlı hep olumlu biriyim çok zor benimle kavga etmesi o da tam tersi anında parlar sonra geçer ama anlatana kadar dilimde tüy biter bu da böle işte tencere yuvarlanır kapağını bulur... aynı karakterler anlaşamaz kesinlikle

Biz benziyoruz sizinle...
Belki bir gün bende aynı senin gibi kalıcam.Ama öyle kalmadan önce değişmeye çalışıyorum zaten.
Hatalıysam alttan alıyorum.Birde şu ani patlamalarımdan vazgeçersem süper olucak.Sakinlik ve huzur istiyorum...

Aynen öyle tencere yuvarlanıp kapağını buluyor.Birbirimizin eksilerini artıya çevirmeyi öğreniyoruz.
Her ikimizde değişiyoruz büyüyoruz.Bizim her ikimiz içinde erkendi belkide.Ama bir yandan da birlikde büyüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…